Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Juni 2020.

Top 3 Creditcards

Eerste indruk | Met de Mastercard Classic schaf je een zeer betaalbare creditcard aan die je altijd en overal kunt gebruiken. Het grote voordeel van deze creditcard is dat de jaarlijkse kosten erg laag zijn en dat je toch gebruikmaakt van verschillende voordelen. Zo zijn er verzekeringen aan de kaart gekoppeld en kun je met een app altijd jouw transacties bijhouden.


Wat is Mastercard Classic?

De Mastercard Classic is een creditcard die betaalbaar en veelzijdig is. Met de kaart kun je gebruikmaken van een bestedingslimiet tot maximaal €5.000,- per maand. Dit limiet wordt afgesteld op jouw persoonlijke financiële situatie zodat je nooit te veel geld kunt uitgeven. Met een handige app kun je altijd en overal inzicht hebben in de transacties die je doet met de kaart. Als je iets koopt, dan zijn de artikelen die je met de Mastercard Classic afrekent altijd verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Deze aankoopverzekering kun je tot 180 dagen na betaling met de kaart aanspreken. Een ander voordeel is dat je contactloos kunt betalen en tegen een gering tarief een tweede creditcard kunt krijgen voor bijvoorbeeld een gezinslid.

Voor- en nadelen

De Mastercard Classic aanvragen heeft meerdere voordelen en uiteraard ook enkele nadelen. Om het beeld van deze creditcard voor jou compleet te kunnen maken hebben we een aantal van deze voordelen en nadelen op een rij gezet. Deze plus- en minpunten zijn als volgt:

 • De Mastercard Classic is een creditcard die je overal ter wereld kunt gebruiken.
 • De kosten voor de creditcard zijn zeer laag op jaarbasis, ook als je een tweede kaart wilt aanvragen voor bijvoorbeeld een gezinslid.
 • Je kunt gebruikmaken van een handige app.
 • Contactloos betalen is mogelijk.
 • Aan de Mastercard Classic is een aankoopverzekering tot 180 dagen na betaling gekoppeld.
 • Er zijn geen uitgebreide verzekeringen voor bijvoorbeeld op reis aan de creditcard gekoppeld.
 • Voor de aanvraag moet je 18 jaar of ouder zijn en mag je geen negatieve BKR-registratie hebben.

Conclusie

Zoals je ziet zijn er verschillende voor- en nadelen verbonden aan een Mastercard Classic aanvragen. Het aanvragen van deze creditcard is voornamelijk aantrekkelijk als je sporadisch gebruik wilt maken van een kaart waarmee je op krediet kunt betalen en als je jaarlijks weinig kosten wilt hebben. Omdat je de kaart overal ter wereld kunt gebruiken is de Mastercard Classic ook ideaal voor bijvoorbeeld op reis. Als je veel op reis gaat en vaak gebruikmaakt van een creditcard, dan is het waarschijnlijk aantrekkelijker om een andere creditcard van Mastercard te nemen in verband met de voordelen op reis die aan de andere creditcards gekoppeld zijn zoals verzekeringen.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 20
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 180 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Al een paar jaar klant en bevalt goed

  Ik heb de Mastercard Classic al een paar jaar in gebruik en ben er erg tevreden over.

  Ik kan overal makkelijk en veilig betalen. Hier kan ik er mee betalen, maar ook overal in het buitenland. Wanneer ik in een niet-euroland zit is het vooral fijn dat ik geen vreemde valuta's hoef te halen. De kaart is makkelijk gekoppeld aan het Air Miles spaarsysteem.

  Robert 25 april 2020