Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Eerste indruk | Als je wereldwijd het gemak wilt kunnen hebben van betalen met een creditcard, dan raden we je aan om te kiezen voor de Visa World Card. Met deze creditcard kun je overal ter wereld betalen en kun je ook eenvoudig online shoppen. Alle aankopen zijn dan tot wel 180 dagen verzekerd tegen diefstal en verlies!


Wat is Visa World?

Visa World is, zoals de naam al doet vermoeden een creditcard die je overal ter wereld kunt gebruiken. De pas kun je aanschaffen voor een vast bedrag per jaar en voor de helft van het jaarabonnement kun je een tweede creditcard krijgen voor een gezinslid of jouw partner. Aan de creditcard zijn verschillende zekerheden verbonden. Zo zijn de aankopen die je doet altijd verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Dat tot wel 180 dagen na de betaling die je hebt gedaan. Je hebt een maximaal bestedingslimiet van €5.000,- per maand dat aan jouw persoonlijke situatie wordt afgewogen. Verder kun je gebruikmaken van aanvullende reisverzekeringen voor reisongevallen, hulpverlening, vluchtvertraging en bagagevertraging.

Voor- en nadelen

De Visa World Card aanvragen kan in verschillende opzichten aantrekkelijk zijn. Om direct duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijkheden hebben we een aantal van de belangrijkste voordelen op een rij gezet. Je leest ook een aantal nadelen die aan het gebruik van de creditcard gekoppeld zijn. De voor- en nadelen zijn als volgt:

 • De creditcard is zeer betaalbaar. Een tweede kaart is ook mogelijk tegen een geringe jaarlijkse vergoeding.
 • Je kunt gebruikmaken van aanvullende verzekeringen op reis zoals een reisongevallenverzekering, hulpverleningsverzekering, vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering.
 • De Visa World Card is overal ter wereld te gebruiken.
 • Aankopen zijn tot 180 dagen lang verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.
 • Voor het aanvragen van de Visa World Card moet je minimaal 18 jaar oud zijn en mag je geen negatieve BKR-registratie hebben.
 • Aan het opnemen van contant geld zijn kosten verbonden.

Conclusie

De Visa World Card aanvragen heeft, zoals je hebt kunnen lezen, verschillende voor- en nadelen. Als je op zoek bent naar een creditcard die je op reis kunt gebruiken en als je regelmatig aankopen wilt doen op krediet, dan is dit een zeer geschikte pas. Een groot voordeel is dan ook dat je gebruik kunt maken van de reisverzekeringen. Ook een tweede pas aanvragen is mogelijk voor een gezinslid of voor jouw partner. Als je slechts af en toe een creditcard wilt gebruiken of als je zeer zelden op reis gaat, dan is deze kaart waarschijnlijk minder aantrekkelijk.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 36,50
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 180 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Creditcard voor het reizen

  Omdat ik steeds meer moet reizen heb ik de Visa World Card aangevraagd. Met 10 dagen had ik de creditcard in huis en kon ik ermee gaan betalen. Ik boek nu heel gemakkelijk al mijn vluchten en hotels met de creditcard. Zo ben ik altijd verzekerd tegen reisongevallen en reisongemakken. Daarnaast heb je sowieso een creditcard nodig om een auto te huren dus daar gebruik ik mijn creditcard ook voor.

  Veronique 8 juli 2020
 • Prima creditcard

  Prima creditcard de visa world card. Je kunt alles kopen wat je wilt en daar achteraf voor betalen. Fijn als je even geen geld hebt, maar wel iets echt nodig hebt. Ik heb de creditcard puur als zekerheid achter de hand en heb in de 2 jaar dat ik de creditcard heb deze nog niet hoeven te gebruiken gelukkig.

  Juliette 3 juli 2020
 • Goede bestedingsruimte, met zekerheid op pad

  De Visa World Card is een hele fijne creditcard voor de juiste prijs. Ik heb een bestedingsruimte van € 5.000 en zo hoef ik me geen zorgen te maken dat ik bijvoorbeeld in noodgevallen kosten niet kan betalen. Ik heb de creditcard altijd bij me en zo ga ik goed voorbereid op pad. Ik heb de creditcard gekoppeld aan mijn Apple account. Zo betaal ik simpel apps, in-app aankopen en ook mijn iCloud opslag.

  Het door mij uitgegeven geld wordt automatisch aan het eind van de maand afgeschreven van mijn bankrekening. Neemt mij weer werk uit handen en zo hoef ik niet elke keer giftcards te kopen om m'n saldo op te waarderen.

  Mees 29 juni 2020