Eerste indruk | Als je wereldwijd het gemak wilt kunnen hebben van betalen met een creditcard, dan raden we je aan om te kiezen voor de Visa World Card. Met deze creditcard kun je overal ter wereld betalen en kun je ook eenvoudig online shoppen. Alle aankopen zijn dan tot wel 180 dagen verzekerd tegen diefstal en verlies!


Wat is Visa World?

Visa World is, zoals de naam al doet vermoeden een creditcard die je overal ter wereld kunt gebruiken. De pas kun je aanschaffen voor een vast bedrag per jaar en voor de helft van het jaarabonnement kun je een tweede creditcard krijgen voor een gezinslid of jouw partner. Aan de creditcard zijn verschillende zekerheden verbonden. Zo zijn de aankopen die je doet altijd verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Dat tot wel 180 dagen na de betaling die je hebt gedaan. Je hebt een maximaal bestedingslimiet van €5.000,- per maand dat aan jouw persoonlijke situatie wordt afgewogen. Verder kun je gebruikmaken van aanvullende reisverzekeringen voor reisongevallen, hulpverlening, vluchtvertraging en bagagevertraging.

Voor- en nadelen

De Visa World Card aanvragen kan in verschillende opzichten aantrekkelijk zijn. Om direct duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijkheden hebben we een aantal van de belangrijkste voordelen op een rij gezet. Je leest ook een aantal nadelen die aan het gebruik van de creditcard gekoppeld zijn. De voor- en nadelen zijn als volgt:

 • De creditcard is zeer betaalbaar. Een tweede kaart is ook mogelijk tegen een geringe jaarlijkse vergoeding.
 • Je kunt gebruikmaken van aanvullende verzekeringen op reis zoals een reisongevallenverzekering, hulpverleningsverzekering, vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering.
 • De Visa World Card is overal ter wereld te gebruiken.
 • Aankopen zijn tot 180 dagen lang verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.
 • Voor het aanvragen van de Visa World Card moet je minimaal 18 jaar oud zijn en mag je geen negatieve BKR-registratie hebben.
 • Aan het opnemen van contant geld zijn kosten verbonden.

Conclusie

De Visa World Card aanvragen heeft, zoals je hebt kunnen lezen, verschillende voor- en nadelen. Als je op zoek bent naar een creditcard die je op reis kunt gebruiken en als je regelmatig aankopen wilt doen op krediet, dan is dit een zeer geschikte pas. Een groot voordeel is dan ook dat je gebruik kunt maken van de reisverzekeringen. Ook een tweede pas aanvragen is mogelijk voor een gezinslid of voor jouw partner. Als je slechts af en toe een creditcard wilt gebruiken of als je zeer zelden op reis gaat, dan is deze kaart waarschijnlijk minder aantrekkelijk.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 36,50
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 180 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 22 april 2021

Ervaringen

 • Al jaren een tevreden klant

  Al 5 jaar de Visa World Card in m'n portemonnee en ben er uitermate tevreden over. Ik heb de creditcard altijd mee in het buitenland en betaal er eigenlijk altijd mee. Ik heb de halve wereld al gezien en met deze creditcard ben ik nog nooit tegen problemen aangelopen. Overal waar ik met de creditcard wilde betalen werd deze geaccepteerd. Ik heb de creditcard gekoppeld aan mijn bankrekening en al mijn betalingen worden zo automatisch afgeschreven.

  Patricia 13 december 2020
 • Goed, goedkoop en veel bestedingsruimte

  Ik wilde graag een goedkope creditcard met een hoog bestedingslimiet en zo kwam ik terecht bij de visa world card. Ik gebruik de pas voor mijn reizen en aankopen onderweg. Als ik met de auto naar het buitenland ga, gebruik ik de pas ook om te tanken. Dankzij het hoge limiet hoef ik niet bang te zijn dat ik zonder geld kom te zitten. De pas biedt mij ontzettend veel zekerheid onderweg en zo kan ik altijd met een zeer goed gevoel naar het buitenland.

  Amina 5 december 2020
 • Goede creditcard voor al onze reizen

  Mijn vriendin en ik gaan heel vaak samen eropuit. We gaan op stedentrips, mini vakanties en gewone grote vakanties zo vaak mogelijk in het jaar.

  Om alles te kunnen betalen hebben wij deze creditcard aangeschaft. De kosten zijn goed te doen en tot nu toe werd de creditcard overal geaccepteerd.

  Door onze reisjes met de Visa World Card te betalen, zijn we verzekerd tegen reisongevallen en reisongemakken. De creditcard is helaas niet aan een spaarprogramma te koppelen.

  Robin 23 november 2020