Krijg je een gratis Mastercard met een rekening bij N26?

Dit moet je weten over een creditcard bij N26
Dit moet je weten over een creditcard bij N26
16 april 2022 20 april 2022 3 minuten 0 reacties

Dit moet je weten over N26

Er zijn veel verschillende banken waar je een rekening kunt openen. Voordat je een keuze maakt is het goed om te weten wat je mogelijkheden zijn en met welke voordelen je te maken krijgt. Zo ben je in staat de juiste keuze te maken en profiteer je van handige voordelen. Een van de mogelijkheden voor het openen van een betaalrekening is N26. Wat is N26 precies en klopt het dat je hier een gratis Mastercard krijgt? Dat lees je hier!

Wat is N26?

N26 is een Duitse bank waar het mogelijk is om een betaalrekening te openen voor consumenten uit diverse Europese landen. In totaal heeft de bank wereldwijd 7 miljoen klanten. In 2021 hadden meer dan 200.000 Nederlanders een betaalrekening bij deze bank. De bank richt zich vooral op bankieren met je smartphone. Het is daarnaast ook mogelijk om in te loggen bij je account via de webpagina van N26. De bank heeft een Duitse bankvergunning.

Een betaalrekening bij N26 heeft voor Nederlanders verschillende voordelen. Het is in de eerste plaats een stuk goedkoper dan verschillende Nederlandse betaalrekeningen. De Mastercard die je nu gratis krijgt is hier een belangrijk onderdeel van. En wanneer N26 in de toekomst geld gaat vragen voor deze kaart, is de betaalrekening nog steeds zeer goedkoop.

De voordelen van een betaalrekening bij N26

Wat zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor een betaalrekening bij N26? Hier vind je een overzicht van alle voordelen:

  • Gratis betaalrekening: je hebt de keuze voor een betaalrekening van N26 die je kosteloos kunt gebruiken.
  • Gratis Mastercard: op dit moment ontvang je een gratis Mastercard bij jouw gratis betaalrekening. Hoe je de kaart kunt gebruiken is afhankelijk van het N26 account dat je kiest.
  • Gratis Maestro betaalpas: wanneer je tenminste € 100 op je rekening hebt krijg je een gratis betaalpas van Maestro waarmee je bij vrijwel alle Nederlandse winkels kunt betalen.

De rekeningen van N26

Voordat je een besluit maakt, is het slim om te weten wat je mogelijkheden zijn bij N26. Deze Duitse bank heeft 4 verschillende accounts waar je voor kunt kiezen. Hier vind je een overzicht van de 4 accounts en wat je hiervoor krijgt:

1. Standard

Standard is het gratis account van N26. Je kunt kosteloos een rekening openen bij de bank. Je krijgt dan een virtuele Mastercard die je gebruikt voor het doen van online aankopen. Hierbij ontvang je 3 gratis geldopnames per maand.

Bezoek N26 Standard

2. Smart

Smart is een betaald account van N26. Voor een bedrag van € 4,90 per maand heb je een rekening bij N26 en krijg je te maken met andere voordelen. Zo krijg je een gratis fysieke Mastercard die je kunt gebruiken voor online aankopen en vakanties. Je ontvangt ook 5 gratis geldopnames per maand.

Bezoek N26 Smart

3. You

You is een betaald account van N26. Met dit account ontvang je een rekening bij N26 en krijg je daarnaast ook een debit card van Mastercard. Met deze kaart krijg je verschillende handige extra's, zoals compensatie bij een vluchtvertraging en hulp bij medische noodgevallen in het buitenland.

Bezoek N26 You

4. Metal

Metal is een betaald account van N26. Voor een bedrag van € 16,90 per maand. Je ontvangt naast een betaalrekening ook een Mastercard die je online en fysiek kunt gebruiken. Je profiteert van gratis geldopnames wereldwijd en verschillende andere voordelen, zoals verzekering voor je mobiele telefoon. Daarnaast zijn er verschillende exclusieve beloningen waar je gebruik van kunt maken.

Bezoek N26 Metal

Zijn er ook nadelen?

Je krijgt op dit moment een gratis Mastercard bij het openen van een account, maar het is goed om ook te weten of er mogelijke nadelen zitten aan het openen van een betaalrekening bij deze bank. Hier vind je een overzicht van mogelijke nadelen:

  • Alles is in het Engels, zowel de websites als de app en de klantenservice. Dit is niet altijd voor iedereen even ideaal.
  • De voordelen met een Mastercard verschillen per account. Zo krijg je met een Standard account geen aankoopverzekering bij jouw creditcard.

Vergelijk altijd de opties in je zoektocht naar een nieuwe bank. Een groot voordeel van N26 is dat je een gratis Mastercard ontvangt. Verdiep je goed voordat je een keuze maakt!

Reacties (0)

Geen reacties gevonden…

Plaats reactie