Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Blue Card. Heb je zelf een ervaring met American Express Blue? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Aanvraag duurt lang

  Dit is een fijne creditcard en is makkelijk te krijgen. Ze checken wel ff of je geen negatieve BKR-registratie hebt, boven de 18 bent en een woonadres in Nederland hebt maar voor de rest is het heel makkelijk. Het duurt alleen wel lang voordat je je Blue Card in huis hebt. Als het goedgekeurd is krijg je pas na 10 dagen de creditcard met de post binnen. Het is wel een fijne creditcard, maar het aanvragen had van mij wel wat sneller gemogen. Toen ik een probleem had met de creditcard duurde het ook even voordat de klantenservice dit opgelost had.

  Leroy 17 december 2020
 • Top aankoopverzekering

  Superblij mee! Ik bestel best veel online via bijvoorbeeld Marktplaats, eBay, Bol.com en daar zit soms best een risico aan. Omdat ik graag verzekerd wilde zijn tijdens het online shoppen ben ik gaan kijken naar een creditcard. Ik wilde geen hele dure creditcard, maar wel met goede services. Zo kwam ik bij de American Express Blue Card terecht. Deze creditcard kost niet veel in de maand en heeft een aankoopverzekering. Ook ben ik beschermd tegen fraude en heeft de creditcard een Geld-Terug-Garantie. Dat gaf voor mij echt de doorslag.

  Anja S. 30 november 2020
 • Goede kaart met inkomenscheck

  Ik wilde graag een creditcard aanschaffen en na wat online zoeken kwam ik op de website van American Express terecht. De kaart die het beste bij mij paste was de Blue Card. Deze kaart is een basis creditcard, waarvoor je slechts een klein bedrag per maand betaald. Je kunt handig via de kaart miles sparen en zo dingen kopen of voor reizen sparen. Ik gebruik de Blue Card omdat ik zo nu en dan op reis ga naar het buitenland. Dan is het heel eenvoudig boeken met de American Express Blue Card en verdien ik gelijk punten voor een volgende trip!

  Mark 4 augustus 2020
 • Blij mee

  De Blue Card van American Express is een goede creditcard, niet te duur en met een goed limiet. Hoewel ik geen bankrekening heb bij American Express, heb ik voor dit merk gekozen omdat er veel goede recensies over zijn en het echt een bekend merk is als het om creditcards gaat.

  De Blue Card past bij mijn situatie omdat ik er niet heel veel gebruik van maak, maar soms om reizen te boeken of online aankopen te doen wel handig en makkelijk is om te hebben. Als je betaald met de card kun je voor miles sparen en dat vind ik wel een voordeel. Hiermee kan ik dus terwijl ik betaal weer sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe reis.

  Lenny 28 juni 2020
 • Zeer goede creditcard!

  Ik koos voor de American Express creditcard, omdat American Express als merk zeer goed aangeschreven staat. Aangezien ik de creditcard puur nodig heb om wat kleine dingen aan te kunnen schaffen, heb ik voor de Blue Card gekozen. Volgens de website van het bedrijf is dit een instap creditcard en dus ideaal voor mij. Toen ik contact opnam met American Express, werd ik snel en goed geholpen dus dat is voor mij een extra pluspunt. Mocht ik ooit problemen hebben, dan weet ik dat ik in ieder geval goed en snel geholpen zal worden.

  Lauren 27 april 2020