Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Flying Blue Entry Card. Heb je zelf een ervaring met AMEX Flying Blue Entry? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Goede verzekering om beschermd online te shoppen

    Goede goedkope creditcard met goede verzekeringen voor aankopen en reizen. Als ik online of in de winkel wat koop zijn mijn aankopen allemaal goed verzekerd tegen schade dankzij de Flying Blue Entry Card van American Express. Daarnaast ben ik ook verzekerd tegen fraude en aangezien zoveel mensen opgelicht worden vind ik dat wel heel erg fijn. Geeft mij een beschermd gevoel tijdens het shoppen.

    Margreet 5 juli 2020
  • Uitstekende keuze voor mij

    Ik wilde graag een niet al te dure creditcard aanschaffen, maar waarmee ik wel simpel miles kan sparen. Na het vergelijken van verschillende creditcards op deze website, bleek de Flying Blue Entry Card van American Express de juiste keuze voor mij te zijn. Nu heb ik een relatief goedkope creditcard, waar ik wel miles mee spaar. Zo kan ik miles sparen voor nieuwe vluchten, maar ook online aankopen leveren miles op voor het spaarsysteem. Kortom, dit is precies wat ik zocht!

    Dennis 22 april 2020