Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Flying Blue Entry Card. Heb je zelf een ervaring met AMEX Flying Blue Entry? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Makkelijk miles sparen

  Ik wilde graag een creditcard om met een gerust hart online te kunnen shoppen. Zo kwam ik bij deze Flying Blue Entry Card terecht. Met deze creditcard ben ik goed verzekerd tijdens het online winkelen en kan ik bij elke aankoop miles sparen. Wanneer het weer is toegestaan ga ik graag naar concerten en door de creditcard heb ik voorrang bij de ticketverkoop. Voor die tickets kan ik de miles ook inzetten en kan ik naar super gave concerten!

  Bert 16 december 2020
 • Fijne creditcard, op veel plekken te gebruiken

  De American Express Flying Blue Entry Card is een hele fijne creditcard die vaak geaccepteerd wordt bij veel winkels en restaurants. Het miles spaarsysteem is echt wel een pluspunt van deze creditcard. Zo kan ik sparen voor weekendjes weg of cadeaukaarten voor bijvoorbeeld Bol.com of Douglas. Ik gebruik de Flying Blue Entry Card ook om aankopen te doen online en door de creditcard ben ik beschermd tegen fraude en eventuele schade aan mijn aankoop.

  Nena B. 18 november 2020
 • Goedkope creditcard voor Apple account

  Ik koos de Flying Blue Entry Card van AMEX omdat de creditcard op jaarbasis slechts € 35 kost en ik de creditcard eigenlijk alleen gebruik om aan mijn Apple account te koppelen. Mijn iCloud opslag kan ik alleen betalen met giftcards of creditcards en ik had geen zin steeds de giftcards te moeten kopen voordat het tegoed weer op was. Dankzij de creditcard blijft de betaling gewoon doorgaan en heb ik daar geen omkijken meer naar.

  Mindy 11 september 2020
 • Goede verzekering om beschermd online te shoppen

  Goede goedkope creditcard met goede verzekeringen voor aankopen en reizen. Als ik online of in de winkel wat koop zijn mijn aankopen allemaal goed verzekerd tegen schade dankzij de Flying Blue Entry Card van American Express. Daarnaast ben ik ook verzekerd tegen fraude en aangezien zoveel mensen opgelicht worden vind ik dat wel heel erg fijn. Geeft mij een beschermd gevoel tijdens het shoppen.

  Margreet 5 juli 2020
 • Uitstekende keuze voor mij

  Ik wilde graag een niet al te dure creditcard aanschaffen, maar waarmee ik wel simpel miles kan sparen. Na het vergelijken van verschillende creditcards op deze website, bleek de Flying Blue Entry Card van American Express de juiste keuze voor mij te zijn. Nu heb ik een relatief goedkope creditcard, waar ik wel miles mee spaar. Zo kan ik miles sparen voor nieuwe vluchten, maar ook online aankopen leveren miles op voor het spaarsysteem. Kortom, dit is precies wat ik zocht!

  Dennis 22 april 2020