Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Flying Blue Gold Card. Heb je zelf een ervaring met AMEX Flying Blue Gold? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Goede creditcard met check

  Ik heb een tijd geleden de Flying Blue Gold Card aangevraagd en na mijn gegevens ingevuld te hebben deed American Express een BKR-registratie check. Toen alles akkoord was had ik de creditcard binnen de kortste keren in huis. Ben er erg blij mee, kan mooi veel sparen en betaal er eigenlijk alles wel mee. Boodschappen, etentjes, reizen en kleding noem het maar op. Doordat de Gold Card bijna net zo werkt als een pinpas kan je er op veel plekken mee betalen.

  Rianne 7 december 2020
 • Creditcard voor op reis

  We gaan als gezin vaak op reis en willen dan wel goed verzekerd zijn en dit kan soms aardig wat kosten. Het voordeel van de Flying Blue Gold Card is dat wij allemaal een reisverzekering hebben als we via de creditcard betalen. Tijdens onze reis betalen we ook alles met de Gold Card, zo sparen we mooi snel voor kortingen en gaan we veilig en beschermd op reis. Ook als we onverhoopt een ziekenhuis moeten bezoeken zijn we hiervoor verzekerd en hoeven we ons niet druk te maken over de kosten. Zo kunnen wij lekker genieten van onze vakantie dankzij de Flying Blue Gold Card. Enige nadeel is dat deze creditcard wel duur is.

  Mees P. 1 december 2020
 • 2 kaarten om dubbel te sparen

  Mijn man gaat veel op reis en ik ben iemand die graag online shopt. Om eenvoudig te kunnen betalen hebben we een Flying Blue Gold Card van American Express. We hebben beiden onze eigen kaart (kosteloos) zodat we er beiden gebruik van kunnen maken als we niet bij elkaar zijn. Zo sparen we beiden miles en gaat het een stuk sneller dan alleen. Daar kunnen we weer leuke dingen mee doen zoals korting op vliegreizen en concertkaarten. De creditcard is wel wat prijzig, maar weegt wel op tegen de voordelen.

  Jacky 12 september 2020
 • Goede verzekeringen onderweg

  Ik heb sinds een paar jaar de Flying Blue Gold Card van American Express en heb deze vooral aangeschaft voor de goede verzekeringen.

  Als ik mijn reizen via de creditcard boek heb ik een reis- en annuleringsverzekering. Zo is medische hulp gedekt en annulering van mijn reis. Hoewel het meestal niet nodig is, ben ik er wel geruster op te weten dat ik het wel heb. Ik spaar met de Gold Card voor miles en kan deze weer inruilen voor korting op vluchten. Dus eigenlijk vliegen om te vliegen, mooie regeling wel!

  Maikel 16 juni 2020
 • Goede upgrade van Entry naar Gold

  Ik had al een paar jaar de American Express Flying Blue Entry Card, maar wilde toch wat sneller miles sparen. Sinds kort heb ik de Flying Blue Gold Card en nu krijg ik 1,5 miles per euro. Zo kan ik sneller miles sparen en aangezien ik veel vlieg, was deze creditcard een goede keuze. De kaart is wel wat aan de dure kant, maar biedt grote voordelen zoals aankoopverzekeringen en uitgebreide reisverzekeringen.

  James 21 mei 2020