Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Flying Blue Platinum Card. Heb je zelf een ervaring met AMEX Flying Blue Platinum? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Goed voorbereid op reis

  Ik wilde een creditcard van een zeer hoog aangeschreven bedrijf met alle mogelijke voordelen die je maar kunt bedenken. Ik houd er namelijk van goed voorbereid te zijn. Ik kwam uit bij American Express en maak al een half jaar gebruik van de Flying Blue Platinum Card. Deze creditcard bevalt me zeer goed. Ik betaal werkelijk alles met de kaart zowel hier als op reis. De kaart geeft me een bepaalde zekerheid en veiligheid door alle verzekeringen. Daarnaast zorgt de klantenservice van AMEX voor me als er wat misgaat onderweg als onderdeel van de Platinum Card.

  Esther 6 augustus 2020
 • Prijzig maar is het waard

  De Flying Blue Platinum is zeer prijzig. Toch heb ik ervoor gekozen deze creditcard aan te schaffen. Door de vele voordelen verdient deze creditcard zichzelf wel weer terug. Zo ben ik en ook mijn vrouw goed verzekerd tijdens onze reizen. Daarnaast vonden wij het voor de COVID-19-pandemie altijd leuk om speciale evenementen, concerten en restaurants te bezoeken. Dit regelde American Express allemaal voor ons als we hierom vroegen. Top service zoals je bij de creditcard mag verwachten.

  Michiel 11 juni 2020
 • Twee kaarten om extra te sparen

  Ik heb sinds vorig jaar een Flying Blue Platinum Card van American Express in mijn bezit. Samen met mijn broer heb ik een bedrijf en daarvoor moeten we veel reizen. Om deze reizen eenvoudig te kunnen betalen hebben wij beiden een Flying Blue Platinum Card. Aangezien de kosten aardig op kunnen lopen, hebben wij gekozen voor deze creditcard, zodat we veel kunnen sparen. Zo kunnen we de kosten van de vluchten en verblijven enigszins drukken met de miles.

  R. Wilken 1 mei 2020