Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Flying Blue Platinum Card. Heb je zelf een ervaring met AMEX Flying Blue Platinum? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Vliegen veel en daarom veel voordeel

  Wij zijn al jaren lid van het Flying Blue programma van KLM en Air-France. Nu hebben we ook een creditcard die goed met het programma gekoppeld is. De Flying Blue Platinum Card van American Express is ons aangeraden en na een paar maand de creditcard gebruikt te hebben kan ik de klantenservice geen ongelijk geven. Het is wel een zeer dure creditcard, maar wij vliegen echter zoveel dat we er meer voordeel aan hebben dan dat we de kosten echt voelen. Daarom blijven we zolang we zoveel blijven vliegen deze creditcard aanhouden.

  Dorien 10 december 2020
 • Handig in het buitenland met vreemde valuta

  Mijn partner en ik zijn echte levensgenieters en bezoeken alles wat er maar te zien valt over de hele wereld. Wij gebruiken de Flying Blue Platinum Card van AmEx om overal makkelijk te betalen. Zo hoeven we ons nooit druk te maken dat we zonder geld zitten of met vreemde valuta te maken hebben. Dit geeft ook een extra stukje veiligheid, want je hebt geen cash geld dat ze je afhandig kunnen maken. Mocht de creditcard gestolen worden dan is alles zeer snel en eenvoudig te blokkeren via de klantenservice en krijgen we binnen 24 uur een nieuwe of cash geld om ons even voort te helpen tot we weer een pas hebben.

  Mirjam 1 oktober 2020
 • Goed voorbereid op reis

  Ik wilde een creditcard van een zeer hoog aangeschreven bedrijf met alle mogelijke voordelen die je maar kunt bedenken. Ik houd er namelijk van goed voorbereid te zijn. Ik kwam uit bij American Express en maak al een half jaar gebruik van de Flying Blue Platinum Card. Deze creditcard bevalt me zeer goed. Ik betaal werkelijk alles met de kaart zowel hier als op reis. De kaart geeft me een bepaalde zekerheid en veiligheid door alle verzekeringen. Daarnaast zorgt de klantenservice van AMEX voor me als er wat misgaat onderweg als onderdeel van de Platinum Card.

  Esther 6 augustus 2020
 • Prijzig maar is het waard

  De Flying Blue Platinum is zeer prijzig. Toch heb ik ervoor gekozen deze creditcard aan te schaffen. Door de vele voordelen verdient deze creditcard zichzelf wel weer terug. Zo ben ik en ook mijn vrouw goed verzekerd tijdens onze reizen. Daarnaast vonden wij het voor de COVID-19-pandemie altijd leuk om speciale evenementen, concerten en restaurants te bezoeken. Dit regelde American Express allemaal voor ons als we hierom vroegen. Top service zoals je bij de creditcard mag verwachten.

  Michiel 11 juni 2020
 • Twee kaarten om extra te sparen

  Ik heb sinds vorig jaar een Flying Blue Platinum Card van American Express in mijn bezit. Samen met mijn broer heb ik een bedrijf en daarvoor moeten we veel reizen. Om deze reizen eenvoudig te kunnen betalen hebben wij beiden een Flying Blue Platinum Card. Aangezien de kosten aardig op kunnen lopen, hebben wij gekozen voor deze creditcard, zodat we veel kunnen sparen. Zo kunnen we de kosten van de vluchten en verblijven enigszins drukken met de miles.

  R. Wilken 1 mei 2020