Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Flying Blue Silver Card. Heb je zelf een ervaring met AMEX Flying Blue Silver? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Alle aankopen verzekerd

  Ik heb de Flying Blue Silver creditcard aangeschaft omdat ik veel met KLM en Air France reis en de creditcard makkelijk gekoppeld kan worden aan het frequent flyer programma van beide vliegtuigmaatschappijen. Ik spaar miles om hier en daar wat te kunnen besparen op kosten. Aangezien ik best veel reis doe ik veel aankopen online omdat ik niet echt tijd heb om te gaan shoppen. Ik betaal dan altijd met mijn Silver creditcard, zo zijn mijn aankopen verzekerd en hoef ik mij niet druk te maken als er schade aan mijn aankoop is of het simpelweg niet geleverd wordt.

  Suzanne 27 november 2020
 • Veilig mee op reis

  De flying blue silver card bevalt me zeer goed. Ik ga veel naar het buitenland en het fijne van de amex creditcard is dat deze overal wel geaccepteerd wordt. Zo hoef ik me nooit druk te maken en vreemde valuta bij me te moeten hebben. Dit scheelt me veel tijd en kost ook minder. Daarnaast ik het ook veiliger in verband met diefstal natuurlijk.

  Susan 29 oktober 2020
 • We sparen beide met aparte kaarten

  Mijn man en ik zijn beide veel op reis voor ons werk en daarom hebben wij de Flying Blue Silver Card van AMEX aangeschaft. We hebben twee kaarten zodat we er beide gebruik van kunnen maken en dit konden we ook gewoon kosteloos regelen. We sparen nu beide voor kortingen tijdens onze reizen. Zowel hij als ik betalen alles met de creditcard, van de vlucht tot het verblijf en het eten. Zo sparen we lekker door en kunnen we uiteindelijk ook nog een keer, als de tijd ervoor is, een mooi concert bezoeken via American Express.

  Cristina 10 september 2020
 • 1e jaar gratis

  Ik heb sinds kort een Flying Blue Silver Card. Ze hadden een aanbieding dat de creditcard het 1e jaar gratis is. American Express is een zeer goed aangeschreven merk en daarom koos ik voor dit merk. De Flying Blue Silver Card was voor mij een goede match volgens de klantenservice. Hiermee spaar ik 0.8 miles per euro en ben ik tijdens het reizen verzekerd tegen allerlei dingen. Heel fijn dus deze creditcard. Ik betaal er overal mee.

  Paul 10 juli 2020
 • Blij met de kaart, vele voordelen

  Ik heb de American Express Flying Blue Silver Card al een tijdje in mijn bezit en ben er blij mee. De kaart wordt zover ik weet bijna overal geaccepteerd en daarom betaal ik er nu ook zoveel mogelijk mee. Ik blijf zo sparen voor miles die ik uiteindelijk in kan zetten voor korting op vluchten of bijvoorbeeld concertkaarten. Er zitten veel voordelen aan deze kaart. Vooral de verzekeringen tijdens het reizen zijn fijn. Zo hoef ik geen extra dingen af te sluiten als ik met de Flying Blue Silver boek.

  Arnold 3 mei 2020