Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Flying Blue Silver Card. Heb je zelf een ervaring met AMEX Flying Blue Silver? Deel deze hier met andere consumenten.


  • 1e jaar gratis

    Ik heb sinds kort een Flying Blue Silver Card. Ze hadden een aanbieding dat de creditcard het 1e jaar gratis is. American Express is een zeer goed aangeschreven merk en daarom koos ik voor dit merk. De Flying Blue Silver Card was voor mij een goede match volgens de klantenservice. Hiermee spaar ik 0.8 miles per euro en ben ik tijdens het reizen verzekerd tegen allerlei dingen. Heel fijn dus deze creditcard. Ik betaal er overal mee.

    Paul 10 juli 2020
  • Blij met de kaart, vele voordelen

    Ik heb de American Express Flying Blue Silver Card al een tijdje in mijn bezit en ben er blij mee. De kaart wordt zover ik weet bijna overal geaccepteerd en daarom betaal ik er nu ook zoveel mogelijk mee. Ik blijf zo sparen voor miles die ik uiteindelijk in kan zetten voor korting op vluchten of bijvoorbeeld concertkaarten. Er zitten veel voordelen aan deze kaart. Vooral de verzekeringen tijdens het reizen zijn fijn. Zo hoef ik geen extra dingen af te sluiten als ik met de Flying Blue Silver boek.

    Arnold 3 mei 2020