Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Gold Card. Heb je zelf een ervaring met American Express Gold? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Ideale creditcard

  Omdat ik behoorlijk vaak in het vliegtuig en in een hotel zit, was voor mij de Gold kaart de beste keuze. Met deze creditcard kan ik namelijk eenvoudig upgraden bij aangesloten hotels. Zo kan ik net dat beetje extra genieten van mijn reis. Daarnaast kun je voor allerlei leuke extra's sparen. Zo bespaar ik veel geld en kan ik toch leuke dingen doen.

  Lilly 3 december 2020
 • Overstappen is een zeer goede keuze geweest

  Ik ben vorig jaar overgestapt naar American Express en heb de Gold Card aangeschaft. Tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. AMEX heeft een goede service en de Gold Card biedt veel extra's als ik op reis ga. Ik kan bijvoorbeeld m'n kamer in het hotel gratis upgraden en krijg jaarlijks een voucher van € 75 om te besteden aan vliegreizen. Ideaal, want het kost allemaal al genoeg. Ik kan op veel plekken betalen met de Gold Card en daarom ben ik er zeer blij mee. Ik ben bij al m'n aankopen beschermd en heb daarnaast ook nog een langere garantie. Voor wie een creditcard zoekt, de American Express Gold Card moet je hebben!!

  Henny 8 oktober 2020
 • Makkelijk aan te vragen en ruim inzetbaar

  Aangezien ik veel in andere landen ben en makkelijk wil kunnen betalen heb ik enige tijd geleden de American Express Gold Card aangevraagd. Deze had ik snel binnen na wat gegevens te hebben moeten opsturen. Ik kan in veel restaurants betalen met deze pas en ook hotels accepteren de Gold Card allemaal. Als ik vragen heb, worden deze door de klantenservice niet altijd even snel beantwoord, maar voor de rest ben ik zeer tevreden over mijn creditcard.

  Jelmer 8 september 2020
 • Persoonlijk bestedingslimiet

  Om mijn uitgaven een beetje onder controle te houden, wilde ik graag een creditcard waarbij er wel een bestedingslimiet is. Daarom koos ik de Gold Card. American Express kijkt voor deze creditcard naar jouw persoonlijke profiel en je uitgavenpatroon en daar wordt het limiet op aangepast. Dat betekend voor mij dat ik niet meer uit kan geven dan in mijn patroon kan. Dat stukje zekerheid vond ik wel belangrijk bij mijn keuze. De Gold Card is wel wat duurder, maar ik denk dat de voordelen voor mij groter zijn dan de prijs.

  Evert P. 12 juli 2020
 • Sparen voor een ticket

  Ik reis veel met het vliegtuig en met de American Express Gold Card kan ik heel makkelijk mijn vluchten boeken. Een leuke bijkomstigheid is dat ik met elke vlucht punten spaar. Als ik lang genoeg spaar kan ik hiervan weer een nieuw ticket kopen of deze in ieder geval een deel bekostigen. Mocht ik tijdens de vlucht wat willen kopen, kan ik ook heel simpel met de Gold Card betalen.

  Anne 8 juni 2020