Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Gold Card. Heb je zelf een ervaring met American Express Gold? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Persoonlijk bestedingslimiet

    Om mijn uitgaven een beetje onder controle te houden, wilde ik graag een creditcard waarbij er wel een bestedingslimiet is. Daarom koos ik de Gold Card. American Express kijkt voor deze creditcard naar jouw persoonlijke profiel en je uitgavenpatroon en daar wordt het limiet op aangepast. Dat betekend voor mij dat ik niet meer uit kan geven dan in mijn patroon kan. Dat stukje zekerheid vond ik wel belangrijk bij mijn keuze. De Gold Card is wel wat duurder, maar ik denk dat de voordelen voor mij groter zijn dan de prijs.

    Evert P. 12 juli 2020
  • Sparen voor een ticket

    Ik reis veel met het vliegtuig en met de American Express Gold Card kan ik heel makkelijk mijn vluchten boeken. Een leuke bijkomstigheid is dat ik met elke vlucht punten spaar. Als ik lang genoeg spaar kan ik hiervan weer een nieuw ticket kopen of deze in ieder geval een deel bekostigen. Mocht ik tijdens de vlucht wat willen kopen, kan ik ook heel simpel met de Gold Card betalen.

    Anne 8 juni 2020