Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Green Card. Heb je zelf een ervaring met American Express Green? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Green Card het meest geschikt voor mij

  Na wat online vergelijken kwam de American Express Green Card voor mij als beste uit de bus. Ik heb de Green Card besteld en na een check van mijn inkomen had ik de creditcard heel snel in huis. De kaart is qua prijs heel goed. Dit en het feit dat je met de Green Card bij verschillende frequent flyer programma's punten in kunt leveren haalde mij over de streep. De Green Card van American Express is echt een aanrader!

  Dirk 23 juni 2020
 • Blij met de Green Card

  Ik vind de AMEX Green Card een goede creditcard en ben blij met de aanschaf ervan. Ik kan voor leuke uitjes sparen als ik met de creditcard betaal. Doordat deze Green Card van gerecycled materiaal is, is dit ook milieubewust en draag je toch op een kleine manier je steentje bij. Ik koop nog wel eens wat online en met de aankoopverzekeringen ben ik beschermd tegen fraude en schade aan het product. Zo kan ik met een gerust hart online blijven shoppen.

  Rutger 20 juni 2020
 • Milieubewuste keuze

  De AMEX Green Card was voor mij een bewuste keuze omdat deze echt gemaakt is voor de jongeren onder ons. De creditcard is gemaakt van gerecycled materiaal en hoewel het maar een klein ding is, is dit wel een fijn idee. Er worden weet ik hoeveel van die dingen uitgegeven en op deze manier doe je iets voor het milieu al is het maar met zoiets kleins. De kosten die je met je Green Card maakt zijn makkelijk in de app te controleren en zo voorkom je dat je te veel koopt. Zeer goede creditcard speciaal voor de millennials.

  Madelon 12 juni 2020
 • Ideale creditcard voor mij

  Ik reis veel en daarom heb ik besloten de American Express Green Card aan te schaffen. Deze kaart betaalt 3 keer zoveel spaarpunten uit bij uitgaven, inclusief restaurants en vervoer.

  Het is echt een goede kaart voor de jonge generatie, omdat je alles via de app in de gaten kunt houden. Al je uitgaven staan hier overzichtelijk bij elkaar en zo kun je goed op de kosten letten. De gespaarde punten kun je goed gebruiken voor vliegtickets als je veel reist. Je kunt ze ook inwisselen voor andere leuke dingen.

  Samantha 2 mei 2020
 • Goede creditcard voor op reis

  Voordat bijna elk land in lockdown zat vanwege het coronavirus, reisde ik veel met het vliegtuig. Om het allemaal wat eenvoudiger en overzichtelijker te maken betaalde ik alles met de Green Card van American Express. Deze creditcard wordt bijna overal geaccepteerd en met het handige spaarprogramma kan ik makkelijk punten sparen. Deze punten gebruik ik vervolgens weer voor kortingen of uitjes.

  Zeer goede creditcard. Het duurde wel redelijk lang voordat ik de kaart had, maar voor de rest valt het mij niet tegen.

  Jelmar 22 april 2020