Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Green Card. Heb je zelf een ervaring met American Express Green? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Kleine systeemfout snel geregeld

    Ik heb de AMEX Green Card al meer dan een jaar in mijn bezit en een paar maanden geleden had ik voor het eerst dat de creditcard niet geaccepteerd werd. Even gebeld met AMEX en binnen een korte tijd was het geregeld. Het was een kleine systeemfout en is sindsdien niet meer opnieuw gebeurd. Snelle service van AMEX, de Green Card voldoet tot nu toe aan al mijn verwachtingen.

    Rianne S. 4 december 2020
  • Een beetje voor ons en een beetje voor een ander

    Mijn man en ik gaan veel op reis en we wilden graag een creditcard die ruim inzetbaar is. Zo kwamen we bij de Green Card van American Express uit.

    De creditcard is op heel veel plekken te gebruiken en je spaart 3x zo hard als je de Green Card in het buitenland gebruikt. Je kunt ervoor kiezen deze punten in te zetten voor jezelf maar je kunt ze ook schenken aan een goed doel. Meestal doen wij om en om, zo hebben we er zelf wat aan maar een ander ook.

    Dat vinden wij zo positief aan de Green Card dat dit mogelijk is.

    Jessie 27 november 2020
  • Geen rente

    Ben al vele jaren klant bij American Express en ben ooit begonnen met de Blue Card en sinds kort overgestapt op de Green Card.

    De Green Card kost iets meer, maar is het zeker waard. Ik ben veel op reis en doordat je extra kaarten van dezelfde creditcard kunt krijgen heeft mijn partner thuis ook (kosteloos) een extra kaart wanneer er bijvoorbeeld onverhoopt schade is.

    Een groot voordeel van de Green Card is dat je geen rente hoeft te betalen, aan het eind van de maand betaal je het volledige bedrag en komt er geen rente bovenop. Zo voorkom je financiële problemen.

    Rene 26 november 2020
  • Goed verzekerd met voordelige creditcard

    Ik moet voor mijn zaak veel op reis en daarom is het voor mij makkelijker om een creditcard te gebruiken. Ik koos voor de Green Card van American Express omdat deze voordelig is en goede voordelen heeft. Zo ben ik bij aankopen verzekerd en ook als ik op reis ga heb ik een reisongemakkenverzekering en reisongevallenverzekering. Zo hoef ik dit niet nog een keer te regelen en betalen. Scheelt weer in de kosten.

    Edwin H. 10 november 2020
  • Betrouwbaar merk met deskundige klantenservice

    Ik wilde graag een goedkope creditcard maar wel van een betrouwbaar merk met goede voordelen.

    Na een kleine zoektocht online heb ik contact opgenomen met de klantenservice van American Express. Zij zeiden dat de Green Card het beste bij mijn wensen aan zou sluiten. Ik heb dit advies opgevolgd en ik moet zeggen dat de creditcard mij zeer goed bevalt. Ik gebruik de Green Card om online te shoppen en vakanties en weekendjes weg te boeken. Hiermee spaar ik voor extra kortingen en wie wil nou geen korting? Kan niet anders zeggen, fijne creditcard en service!

    Laura 6 oktober 2020
  • Overzichtelijk en goed geregeld

    Fijne creditcard van AmEx. De Green Card is goedkoop en toch heb je er veel voordelen aan. Met de app van AmEx blijf je altijd op de hoogte en kun je heel makkelijk je gespaarde punten uitgeven. Je krijgt via de app exclusieve aanbiedingen en dat is wel handig. Alles is mooi overzichtelijk. Goed geregeld met de Green Card.

    Hanno 28 september 2020
  • Makkelijk beschermd online shoppen

    Ik houd nogal van online shoppen en om het allemaal wat makkelijker te maken heb ik sinds drie jaar een Green Card van American Express in mijn bezit. Hiermee ben ik verzekerd bij het online aankopen. Als er bijvoorbeeld een keer wat kapot bezorgt wordt, ben ik daarvoor verzekerd. Ik houd ook heel erg van leuke uitjes zoals concerten bezoeken en dankzij de Green Card kon ik bij de presales al kaartjes kopen voor concerten die binnen de kortste keren uitverkocht waren. Dit was natuurlijk voor de corona tijd, maar dat is wel een heel leuk voordeel aan deze creditcard.

    Charelle 24 augustus 2020
  • Green Card voor het gamen

    Ik ben een fanatieke gamer en koop vaak online via de store games voor mijn console. Met de Green Card gaat dit heel eenvoudig en hoef ik niet steeds van alles te doen om het te kunnen kopen. Ik heb de Green Card gekoppeld aan mijn account en kan zo heel makkelijk games kopen. De Green Card is goedkoop en met het spaarprogramma kan ik ook weer giftcards kopen voor de gamestore. Super handig dus!

    Jochem 7 augustus 2020
  • Green Card voor het reizen

    Ik ga veel op reis zowel voor plezier als werk en daarom heb ik de American Express Green Card aangeschaft. Ik heb de creditcard altijd bij me en als ik in het buitenland ben betaal ik er ook alles mee. Ik ben als ik mijn reis via de Green Card boek verzekerd voor alle reisongemakken en reisongevallen en ook als ik een huurauto heb, heb ik er een autoverzekering bij. De omrekening van punten is 1 op 1. Dus 1 punt voor elke euro die je uitgeeft. Zo kun je sparen voor extra voordeel.

    James T. 7 augustus 2020
  • Green Card het meest geschikt voor mij

    Na wat online vergelijken kwam de American Express Green Card voor mij als beste uit de bus. Ik heb de Green Card besteld en na een check van mijn inkomen had ik de creditcard heel snel in huis. De kaart is qua prijs heel goed. Dit en het feit dat je met de Green Card bij verschillende frequent flyer programma's punten in kunt leveren haalde mij over de streep. De Green Card van American Express is echt een aanrader!

    Dirk 23 juni 2020
  • Blij met de Green Card

    Ik vind de AMEX Green Card een goede creditcard en ben blij met de aanschaf ervan. Ik kan voor leuke uitjes sparen als ik met de creditcard betaal. Doordat deze Green Card van gerecycled materiaal is, is dit ook milieubewust en draag je toch op een kleine manier je steentje bij. Ik koop nog wel eens wat online en met de aankoopverzekeringen ben ik beschermd tegen fraude en schade aan het product. Zo kan ik met een gerust hart online blijven shoppen.

    Rutger 20 juni 2020
  • Milieubewuste keuze

    De AMEX Green Card was voor mij een bewuste keuze omdat deze echt gemaakt is voor de jongeren onder ons. De creditcard is gemaakt van gerecycled materiaal en hoewel het maar een klein ding is, is dit wel een fijn idee. Er worden weet ik hoeveel van die dingen uitgegeven en op deze manier doe je iets voor het milieu al is het maar met zoiets kleins. De kosten die je met je Green Card maakt zijn makkelijk in de app te controleren en zo voorkom je dat je te veel koopt. Zeer goede creditcard speciaal voor de millennials.

    Madelon 12 juni 2020
  • Ideale creditcard voor mij

    Ik reis veel en daarom heb ik besloten de American Express Green Card aan te schaffen. Deze kaart betaalt 3 keer zoveel spaarpunten uit bij uitgaven, inclusief restaurants en vervoer.

    Het is echt een goede kaart voor de jonge generatie, omdat je alles via de app in de gaten kunt houden. Al je uitgaven staan hier overzichtelijk bij elkaar en zo kun je goed op de kosten letten. De gespaarde punten kun je goed gebruiken voor vliegtickets als je veel reist. Je kunt ze ook inwisselen voor andere leuke dingen.

    Samantha 2 mei 2020
  • Goede creditcard voor op reis

    Voordat bijna elk land in lockdown zat vanwege het coronavirus, reisde ik veel met het vliegtuig. Om het allemaal wat eenvoudiger en overzichtelijker te maken betaalde ik alles met de Green Card van American Express. Deze creditcard wordt bijna overal geaccepteerd en met het handige spaarprogramma kan ik makkelijk punten sparen. Deze punten gebruik ik vervolgens weer voor kortingen of uitjes.

    Zeer goede creditcard. Het duurde wel redelijk lang voordat ik de kaart had, maar voor de rest valt het mij niet tegen.

    Jelmar 22 april 2020