Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Juni 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Green Card. Heb je zelf een ervaring met American Express Green? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Ideale creditcard voor mij

  Ik reis veel en daarom heb ik besloten de American Express Green Card aan te schaffen. Deze kaart betaalt 3 keer zoveel spaarpunten uit bij uitgaven, inclusief restaurants en vervoer.

  Het is echt een goede kaart voor de jonge generatie, omdat je alles via de app in de gaten kunt houden. Al je uitgaven staan hier overzichtelijk bij elkaar en zo kun je goed op de kosten letten. De gespaarde punten kun je goed gebruiken voor vliegtickets als je veel reist. Je kunt ze ook inwisselen voor andere leuke dingen.

  Samantha 2 mei 2020
 • Goede creditcard voor op reis

  Voordat bijna elk land in lockdown zat vanwege het coronavirus, reisde ik veel met het vliegtuig. Om het allemaal wat eenvoudiger en overzichtelijker te maken betaalde ik alles met de Green Card van American Express. Deze creditcard wordt bijna overal geaccepteerd en met het handige spaarprogramma kan ik makkelijk punten sparen. Deze punten gebruik ik vervolgens weer voor kortingen of uitjes.

  Zeer goede creditcard. Het duurde wel redelijk lang voordat ik de kaart had, maar voor de rest valt het mij niet tegen.

  Jelmar 22 april 2020