Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de American Express Platinum Card. Heb je zelf een ervaring met American Express Platinum Metal? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Platinum Card voor een gerust gevoel

  Ik heb sinds vorig jaar de Platinum Card en ik kan niet anders zeggen dan dat het een hele fijne creditcard is met echt handige voordelen. Ik moet veel naar het buitenland reizen voor mijn werk en ben zo bijna wekelijks op het vliegveld. Dan is het wel heel handig dat je bijna overal ter wereld gebruik kunt maken van de lounges en als ik van Schiphol vlieg kan ik ook nog helemaal vooraan parkeren. Geen wachtrijen voor het parkeren of inchecken. Ik kan dankzij de Platinum Card heel snel door de beveiliging na een irisscan en kan dan nog snel wat werk wegwerken in de lounge. Zo kan ik met een gerust gevoel vliegen en daar mijn rust pakken.

  Henry 8 december 2020
 • De ideale creditcard voor veelvuldig reizen

  De Platinum Card van American Express is echt de best verkrijgbare creditcard als je veel reist. Je kunt genieten van verschillende luxueuze voordelen zoals toeging tot vliegveld lounges wereldwijd en je spaart punten die je weer in kunt zetten om vluchten te betalen of andere leuke dingen. De creditcard is wel duur, maar is het echt 100% waard. Ik ben ontzettend blij met deze creditcard en geniet optimaal van elke reis.

  Simone W. 22 november 2020
 • Fijne voordelen aan de creditcard

  Sinds een paar maand heb ik de Platinum Card in gebruik en ben er erg blij mee. Het biedt veel voordelen op luchthavens, maar ik kan bijvoorbeeld ook mijn hotelkamer upgraden tot een waarde van € 500 per keer. Zo kan ik tussen het werk door optimaal genieten, want een zakenreis moet ook wel een beetje leuk blijven.

  Bastiaan 7 augustus 2020
 • Gewoon genieten

  Ik heb de Platinum Card van American Express al een tijdje in gebruik en wat een rust krijg ik erdoor tijdens mijn reizen. De kaart is wel wat duur, maar daar krijg je natuurlijk ook behoorlijk wat voor terug. Ik reis veel en daarom past deze creditcard bij mij. Als ik minder zou reizen zou ik denk ik voor een goedkopere gaan, maar voor nu is het echt genieten.

  Floris 3 juli 2020
 • Dure kaart, maar veel voordelen

  Ik ben veel op reis en heb daarom de American Express Platinum Card aangeschaft. Deze kaart is wel wat duurder, maar biedt heel veel voordelen. Zo kan ik gebruik maken van de snelle grenspassage op Schiphol. Ik kan dan vooraan parkeren, snel door de beveiliging met behulp van een irisscan en kan ik voor elke vlucht ontspannen in de Privium Lounges. Dankzij de Platinum Card kan ik ook in het buitenland in de lounges relaxen en eventueel nog wat werk doen voor vertrek. Ik betaal mijn gehele reis altijd met de creditcard om zo punten te sparen.

  Ellen 1 juni 2020