Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de ANWB Mastercard. Heb je zelf een ervaring met ANWB Mastercard? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Creditcard voor op reis

  Als mijn man en ik met de camper op reis gaan hebben we altijd onze ANWB Mastercard bij ons. Zo weten we zeker als we onderweg in een noodsituatie komen dat we altijd kunnen betalen met onze creditcard. Ook kunnen we met de creditcard sneller door de tolpoortjes en kunnen we snel onze weg vervolgen.

  Karin T. 2 september 2020
 • Voor mijn Apple Music account

  Met €16 op jaarbasis was de ANWB Mastercard voor mij een goede keuze. Ik heb enkel een kaart nodig die ik kan koppelen aan mijn Apple Music account en daar was deze zeer geschikt voor. Er worden maar kleine bedragen van afgeschreven en met een limiet van €2500 is deze kaart goed genoeg voor mij.

  Marie-Louise 15 juni 2020
 • Mastercard voor op vakantie

  Ik heb een tijd geleden de ANWB Mastercard aangevraagd en had de creditcard snel in huis. Ik heb voor deze kaart gekozen vanwege het feit dat het een vrij goedkope creditcard is en ik heb de kaart toch alleen maar nodig op vakantie. Ik heb de Mastercard altijd mee, zodat ik niet voor onaangename verassingen kom te staan en betaal er op vakantie alles mee. Etentjes, winkelen, noem het maar op. Meestal huren we wel een auto en daar ben ik de creditcard sowieso voor nodig.

  Henk 2 mei 2020