Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Eerste indruk | Als je lid bent van de ANWB en ook gebruik wilt maken van de voordelen van een creditcard, dan kun je de ANWB Visa Classic Card aanvragen. Deze creditcard is zeer betaalbaar en biedt verschillende voordelen. Zo kun je wereldwijd betalen en heb je de mogelijkheid om bij meer dan 900 tankstations brandstof te tanken met korting.


Wat is ANWB Visa?

De ANWB Visa Classic Card is een creditcard die wordt uitgegeven voor leden van de ANWB. De creditcard biedt veel verschillende voordelen en maakt het mogelijk om wereldwijd te kunnen betalen. Als klant heb je daarnaast ook nog de mogelijkheid om lid te worden van het Tanken met Ledenvoordeel programma. Daarmee kun je korting krijgen op brandstoffen zoals benzine en diesel bij meer dan 900 tankstations. Standaard maak je gebruik van een aankoopverzekering waarmee aankopen tot 180 dagen na betaling met de kaart verzekerd zijn tegen diefstal, beschadigingen en verlies. Zicht op de uitgaven die je doet kan eenvoudig online en met een handige app.

Voor- en nadelen

Gebruikmaken van de ANWB Visa Classic Card heeft veel verschillende voordelen. De creditcard is geschikt voor op reis en kan overal gebruikt worden. Voor het gemak hebben we een aantal van de voordelen op een rij gezet. Natuurlijk noemen we ook enkele nadelen die aan de kaart verbonden zijn.

 • De kaart kan wereldwijd gebruikt worden voor betalingen.
 • Het is mogelijk om met korting te tanken als je gebruikmaakt van Tanken met Ledenvoordeel van de ANWB.
 • De ANWB Visa Classic Card is voordelig in vergelijking tot andere creditcards.
 • Je maakt gebruik van een aankoopverzekering die gekochte producten tot 180 dagen beschermd tegen schade, diefstal en verlies.
 • Je kunt de ANWB Visa Classic Card alleen aanvragen als lid van de ANWB.
 • Betaal je niet binnen 21 terug, dan wordt er een aardige rente gerekend over het terug te betalen bedrag.

Conclusie

De ANWB Visa Classic Card aanvragen heeft veel verschillende voordelen en enkele nadelen zoals je kunt lezen. Het is met de kaart mogelijk om over de hele wereld te betalen wat het een handig betaalmiddel maakt voor op reis. Voor leden van de ANWB zitten er ook nog extra voordelen aan zoals gebruikmaken van de kortingen op brandstof. Deze creditcard is ideaal voor vakantiegangers die altijd beschikking willen hebben over een betaalpas voor op reis. Ga je vaak op reis en wil je ook vaak gebruikmaken van een creditcard, dan zijn er ook andere mogelijkheden bij de ANWB met meer uitgebreide eigenschappen.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 16
Bestedingslimiet € 2.500
Aankoopverzekering 180 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Met bescherming online shoppen

  Ik houd van shoppen en doe dit altijd wel online. Ik speur het internet af naar de beste koopjes nieuw en tweedehands. Om toch wat bescherming te hebben, betaal ik al mijn online aankopen met mijn ANWB Visa Classic Card. Zo ben ik verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Ook krijg ik mijn geld terug als mijn aankoop niet afgeleverd wordt.

  Sophie 9 juli 2020
 • Ruim inzetbare creditcard

  Ik heb sinds kort de ANWB Visa Classic Card en ik ben er heel blij mee!

  De creditcard is overal ter wereld te gebruiken, maar ook voor online aankopen gebruik ik de kaart. Ik ben zo nu en dan in het buitenland en dan huur ik vaak een auto. Hier gebruik ik ook de Classic Card voor. Daarnaast vind ik het handig om ook al mijn onkosten tijdens mijn reizen met de creditcard te betalen. Zo kan ik alles makkelijk terugvinden in de speciale ANWB Creditcard app.

  Tineke 23 april 2020