Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de ANWB Visa Classic Card. Heb je zelf een ervaring met ANWB Visa Classic Card? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Super goedkoop

  Ik schafte de Visa Classic Card van de ANWB aan omdat deze super goedkoop is. Bij noodgevallen op vakantie kan ik altijd betalen tot een limiet van 2500 euro. Wanneer ik op vakantie ga, huur ik meestal een auto en daar heb ik sowieso een creditcard voor nodig. Daarom is het fijn dat deze creditcard zo goedkoop is, want verder gebruik ik de creditcard niet.

  R. Eiken 24 november 2020
 • Extra zekerheid

  Ik heb de Visa Classic Card van de ANWB aangeschaft toen ik een creditcard wilde hebben voor extra zekerheid op reis. Het voordeel is dat deze creditcard erg goedkoop is en het dus uiteindelijk wel waard is. Ik heb de creditcard voor de handigheid ook aan m'n Apple ID gekoppeld. Zo kan ik de iCloud opslag betalen en hoef ik niet steeds iTunes giftcards te kopen om het saldo op te waarderen.

  Rianne 1 oktober 2020
 • Kosten voor een tweede kaart

  De ANWB Visa Classic Card is een van de goedkoopste creditcards die er te vinden is. Als ANWB lid kwam ik in aanmerking voor deze creditcard en heb deze ook aangeschaft. Ik wilde er ook graag 1 voor mijn partner zodat als ik op reis ben zij er ook 1 heeft voor eventuele noodgevallen. Dit is wel mogelijk, maar kost een extra €16,- per jaar. Dat vond ik wel jammer, maar voor de rest ben ik wel tevreden. Ook wel jammer dat ze geen spaarprogramma hebben, maar verder een prima kaart.

  Jack 17 augustus 2020
 • Met bescherming online shoppen

  Ik houd van shoppen en doe dit altijd wel online. Ik speur het internet af naar de beste koopjes nieuw en tweedehands. Om toch wat bescherming te hebben, betaal ik al mijn online aankopen met mijn ANWB Visa Classic Card. Zo ben ik verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Ook krijg ik mijn geld terug als mijn aankoop niet afgeleverd wordt.

  Sophie 9 juli 2020
 • Ruim inzetbare creditcard

  Ik heb sinds kort de ANWB Visa Classic Card en ik ben er heel blij mee!

  De creditcard is overal ter wereld te gebruiken, maar ook voor online aankopen gebruik ik de kaart. Ik ben zo nu en dan in het buitenland en dan huur ik vaak een auto. Hier gebruik ik ook de Classic Card voor. Daarnaast vind ik het handig om ook al mijn onkosten tijdens mijn reizen met de creditcard te betalen. Zo kan ik alles makkelijk terugvinden in de speciale ANWB Creditcard app.

  Tineke 23 april 2020