Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de ANWB Visa Gold Card. Heb je zelf een ervaring met ANWB Visa Gold Card? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Relatief goedkoop met gratis 2e kaart

  Mijn partner en ik reizen beiden de hele wereld over en vaak apart van elkaar. Om alles onderweg goed te kunnen betalen hebben we de Visa Gold Card aangeschaft. We konden gratis een 2e kaart krijgen. Het is fijn dat de creditcard een bestedingslimiet van € 5.000 heeft, zo kunnen we alles makkelijk betalen.

  Fabian 13 december 2020
 • Creditcard biedt ons alles wat we nodig zijn

  Aangezien mijn vrouw en ik samen veel rondreizen wilden we wel een goede creditcard hebben die ons extra zekerheid geeft tijdens onze tripjes. We hebben gekozen voor de ANWB Visa Gold Card omdat we toch al lid waren van de ANWB en deze creditcard ons alles kan bieden wat we nodig zijn onderweg.

  Jan 9 oktober 2020
 • Met de Gold Card ook verzekeringen voor huurauto

  Mijn vrouw en ik hebben al geruime tijd de Visa World Card van de ANWB en gebruiken deze om al onze reizen te bekostigen. We gaan veel op reis en huren dan een auto. De Gold Card geeft ons een autohuurverzekering en zorgt dat ons eigen risico bij schade automatisch afgedekt is. Ook zit daar een verkeersrechtsbijstandverzekering voor autohuur bij. Deze zorgt ervoor dat eventuele juridische kosten bij een auto ongeval ook gedekt zijn.

  Lennard 17 augustus 2020
 • Simpel in het buitenland betalen

  Ik wilde graag een creditcard met een hoger bestedingslimiet en omdat ik al lid was van de anwb heb ik de visa gold card genomen. Bij aanvraag werd gecheckt of het limiet van 5000 euro wel juist was voor mij en nadat alles oké was bevonden had ik in korte tijd de kaart al in mijn bezit. Ik kan met de creditcard alles betalen als ik in het buitenland ben en hoef niet bang te zijn dat mijn limiet te laag is.

  A. P. 11 juli 2020
 • Geupgrade naar Gold Card

  Ik heb een hele tijd de ANWB Visa Classic Card gehad, maar op aanraden van de klantenservice mijn kaart geupgrade naar Gold. Mijn uitgaven in het buitenland zijn vaak hoog, omdat ik er geregeld langere tijd moet verblijven. Met een hoger bestedingslimiet kan ik alles tijdens mijn reis gewoon betalen. Meestal boek ik mijn vluchten er ook mee en met de Gold Card heb ik voldoende bestedingsruimte om alles te betalen.

  Ellen 26 april 2020