Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de ANWB Visa Gold Card. Heb je zelf een ervaring met ANWB Visa Gold Card? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Simpel in het buitenland betalen

    Ik wilde graag een creditcard met een hoger bestedingslimiet en omdat ik al lid was van de anwb heb ik de visa gold card genomen. Bij aanvraag werd gecheckt of het limiet van 5000 euro wel juist was voor mij en nadat alles oké was bevonden had ik in korte tijd de kaart al in mijn bezit. Ik kan met de creditcard alles betalen als ik in het buitenland ben en hoef niet bang te zijn dat mijn limiet te laag is.

    A. P. 11 juli 2020
  • Geupgrade naar Gold Card

    Ik heb een hele tijd de ANWB Visa Classic Card gehad, maar op aanraden van de klantenservice mijn kaart geupgrade naar Gold. Mijn uitgaven in het buitenland zijn vaak hoog, omdat ik er geregeld langere tijd moet verblijven. Met een hoger bestedingslimiet kan ik alles tijdens mijn reis gewoon betalen. Meestal boek ik mijn vluchten er ook mee en met de Gold Card heb ik voldoende bestedingsruimte om alles te betalen.

    Ellen 26 april 2020