Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Mei 2020.

Top 3 Creditcards

Eerste indruk | De Mastercard creditcards zijn wereldwijd geaccepteerde betaalpassen die altijd van pas kunnen komen. Met de Mastercard Black heb je altijd een betaalkaart bij de hand die je overal kunt gebruiken en die verschillende voordelen met zich mee brengt. Zo zijn aankopen bijvoorbeeld een jaar lang verzekerd en maak je gebruik van een doorlopende reisverzekering.


Wat is Mastercard Black?

Creditcards zoals de Mastercard Black kunnen in verschillende opzichten aantrekkelijk zijn. Deze creditcard biedt jou een bestedingslimiet van maximaal €5.000,- per maand dat wordt aangepast op jouw persoonlijke financiële situatie. Koop je iets online of in een winkel met de creditcard, dan zijn jouw aankopen altijd verzekerd tegen diefstal, schade of verlies tot wel een jaar na aankoop. Met een handige app voor op jouw smartphone kun je altijd en overal inzicht hebben in de transacties die je doet. De Mastercard Black is te gebruiken om contactloos te betalen en je kunt gebruikmaken van een doorlopende reisverzekering die aan de kaart gekoppeld is.

Voor- en nadelen

Als je op zoek bent naar een goede creditcard, dan kun je de Mastercard Black aanvragen. Deze kaart is ideaal in verschillende opzichten, maar er zijn helaas ook nadelen aan verbonden. Om duidelijkheid te geven over de mogelijkheden met de kaart hebben we voor jou een aantal voordelen en nadelen op een rij gezet. Deze voor- en nadelen zijn:

  • De Mastercard Black creditcard is wereldwijd te gebruiken.
  • Je kunt contactloos betalen met de pas.
  • Je hebt een persoonlijk bestedingslimiet van maximaal €5.000,- per maand.
  • Je kunt gebruikmaken van een doorlopende reisverzekering.
  • De creditcard is niet aan te vragen als je een negatieve BKR-registratie hebt.
  • Terugbetalen moet binnen 21 dagen als je gebruikmaakt van deze creditcard, na 21 dagen betaal je over het geleende bedrag een rente die flink kan oplopen.

Conclusie

De Mastercard Black aanvragen is in verschillende opzichten aantrekkelijk en zoals je leest zitten er ook enkele nadelen aan verbonden. Laat je door deze nadelen echter niet van de wijs brengen omdat het voor veel creditcards zo is dat je altijd met enkele nadelen te maken hebt. Als je vaak op reis gaat dan is deze Mastercard Black een goede kaart om aan te schaffen. Ook voor de veelvuldige gebruiker van een creditcard is dit een ideaal betaalmiddel, zeker omdat je gebruik kunt maken van de aankoopverzekering die aan de pas gekoppeld is. Maak je veel gebruik van een creditcard, ook als je op reis bent, dan is dit de kaart die je zoekt.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 204
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 365 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020