Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Mastercard Black. Heb je zelf een ervaring met Mastercard Black? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Goede verzekeringen

  Ik heb de MasterCard Black alweer drie jaar in mijn portemonnee en ik ben er blij mee. Ik gebruik de creditcard tijdens het reizen en ook om een auto te huren op vakantie. Ik betaal dan altijd met de MasterCard Black omdat ik dan een verzekering heb voor de huurauto en ook een goede doorlopende reisverzekering. Als ik op vakantie wil en ik weet niet helemaal wat ik dan wil doen, kan ik gewoon bellen met de klantenservice en zij regelen dan de hele vakantie voor mij van verblijf tot uitstapjes. Ik ben er in ieder geval erg blij mee en vind het de kosten meer dan waard!

  Alicia H. 20 oktober 2020
 • Dubbel en dwars waard

  De Mastercard Black is echt een top creditcard. Ik geniet van heel veel luxe tijdens het reizen en heb bijvoorbeeld als ik met de kaart mijn reizen boek een goede uitgebreide reisverzekering. Ik heb altijd persoonlijke assistentie tot mijn beschikking waar in de wereld ik ook ben.

  Als ik bijvoorbeeld naar een heel populair restaurant wil waar je normaal niet zomaar in komt, kan ik via Mastercard toch een tafeltje in dat restaurant krijgen. Ik betaal € 204 voor de kaart, maar als ik kijk wat voor privileges ik heb, is dat het dubbel en dwars waard.

  Sander H. 16 september 2020
 • Hoog bestedingslimiet

  Goede creditcard, ben nu al een aantal jaar klant van Mastercard en heb bewust voor de Black creditcard gekozen. Ik heb hiermee een hoog bestedingslimiet. Ik ben veel op reis en kan zo al mijn reizen met de creditcard boeken en heb daardoor een goede uitgebreide doorlopende reisverzekering. Ik krijg aan het eind van de maand mijn rekeningoverzicht en het wordt automatisch afgeschreven van mijn rekening.

  Leona 20 juni 2020
 • Top creditcard met luxe privileges

  Ik heb de Mastercard Black nu al een tijdje in mijn bezit en het is echt een super goede creditcard.

  Het is een dure Mastercard, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug. Ik kan bijvoorbeeld gratis gebruik maken van heel veel lounges op luchthavens, terwijl dit meestal meer kost dan de kaart zelf. Ik kan tot 5000 euro besteden en mijn aankopen zijn tot 365 dagen verzekerd. Binnen 10 dagen na aanvraag had ik de kaart in huis.

  Als je veel reist, dan is dit echt een creditcard die je in je bezit wilt hebben.

  Reno 27 mei 2020