Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Mastercard Classic. Heb je zelf een ervaring met Mastercard Classic? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Makkelijk online shoppen

  Ik koop veel online en ook wel in het buitenland. Om mezelf dan toch een beetje zekerheid te geven betaal ik met de Mastercard Classic. Zo zijn mijn aankopen 180 dagen verzekerd en als mijn bestelling beschadigd is of niet aankomt krijg ik mijn geld terug. Heel fijn, zo heb ik toch wat zekerheid en kan ik met een gerust hart online shoppen.

  Laura 16 juli 2020
 • Online aankopen verzekerd

  Ik heb de Mastercard Classic een half jaar geleden aangevraagd en na ongeveer 3 weken had ik de creditcard in huis. Ik koos voor deze creditcard omdat deze zeer voordelig is vergeleken bij de rest. Ik gebruik de creditcard om online aankopen te doen. Door de aankoopverzekering ben ik goed beschermd en krijg ik bijvoorbeeld mijn geld terug als mijn aankoop niet geleverd wordt. Ook ben ik van plan de creditcard mee op vakantie te nemen zodat ik in noodgevallen niet in de problemen kom.

  Harry de Wit 27 juni 2020
 • Goedkope Mastercard voor op vakantie

  Ik heb de Mastercard Classic voor mijn man besteld om mee te nemen op vakantie. Zo kunnen we bijvoorbeeld bij tolpoortjes eenvoudig betalen en hoeven we niet in de lange rijen te wachten. Scheelt ons weer tijd die we aan onze vakantie kunnen besteden. Als er wat misgaat onderweg kunnen we de kosten ook makkelijk betalen met de Mastercard.

  Leonie 21 juni 2020
 • Al een paar jaar klant en bevalt goed

  Ik heb de Mastercard Classic al een paar jaar in gebruik en ben er erg tevreden over.

  Ik kan overal makkelijk en veilig betalen. Hier kan ik er mee betalen, maar ook overal in het buitenland. Wanneer ik in een niet-euroland zit is het vooral fijn dat ik geen vreemde valuta's hoef te halen. De kaart is makkelijk gekoppeld aan het Air Miles spaarsysteem.

  Robert 25 april 2020