Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Mastercard Classic. Heb je zelf een ervaring met Mastercard Classic? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Creditcard net als pinpas eenvoudig in gebruik

  Ik heb de Mastercard Classic al een paar jaar in gebruik en ik heb er niets slechts over te melden. De creditcard is eigenlijk overal wel te gebruiken. Contactloos betalen is ook mogelijk dus ik gebruik de kaart ook gewoon in Nederland. Daarnaast heb ik de kaart aan mijn gaming account gelinkt, zo kan ik makkelijk en snel games kopen in de gamestore. Prima creditcard voor de juiste prijs.

  Tim 3 december 2020
 • Fijne kaart

  Ik vind de Mastercard Classic een zeer fijne creditcard omdat deze overal wel als betaalmiddel geaccepteerd wordt. Samen met mijn gezin gebruik ik de kaart op vakantie om alle onkosten te betalen, ook vind ik het fijn dat ik de kaart dan altijd bij me heb. Je weet namelijk nooit wat er onderweg kan gebeuren.

  Anouk 2 december 2020
 • Extra veiligheid voor een klein prijsje

  Super goede creditcard die niet al te veel kost. Een paar tientjes op jaarbasis, daar kun je het niet voor laten. Mijn online aankopen zijn goed verzekerd tot 180 dagen en ook als ik mijn aankopen niet krijg, ontvang ik gewoon mijn geld terug. In de tijd van nu leek het mij verstandig om deze Mastercard classic daarvoor aan te schaffen. Zo heb ik toch wat extra veiligheid bij het online winkelen voor een hele lage prijs.

  Marieke 25 november 2020
 • Een echte aanrader!

  De mastercard classic is echt een fijne creditcard en kan de kaart iedereen echt aanbevelen mocht je een goedkope maar toch prima creditcard willen. Ik koos daarom voor deze creditcard. Mijn aankopen zijn tot 180 dagen verzekerd en ik heb een zeer ruim limiet tot €5000. Niet dat ik dat nodig ben, maar toch altijd handig wanneer je onvoorziene kosten op je bordje krijgt.

  Albert 7 oktober 2020
 • Veel zekerheid tijdens mijn reis

  Ik heb de kaart als extra zekerheid altijd mee op vakantie. Zo weet ik zeker dat ik altijd onvoorziene kosten kan betalen en ik me daar geen zorgen over hoef te maken. Ik betaal ook vaak mijn buitenlandse reis met de Mastercard Classic omdat ik dan verzekerd ben tegen kosten door verloren of vertraagde bagage, vluchtvertraging, reisongevallen en ook voor hulpverlening. Ik ga liever met deze zekerheid op pad voor €20 per jaar, dan dat ik het achterwege laat. Zo ga ik goed voorbereid op pad.

  Paul 2 oktober 2020
 • Goedkope en fijne kaart met veel goede voordelen

  De Mastercard classic heb ik al een aantal jaren in mijn bezit en ben er tot op de dag van vandaag heel blij mee. Ik betaal vaak online aankopen met de kaart omdat ik dan extra verzekerd ben tot 180 dagen. Daarnaast gebruik ik de kaart om vluchten te boeken, ook puur omdat ik dan veel beter verzekerd ben. Ik koos jaren geleden voor de creditcard omdat deze maar € 20 per jaar kost, maar wel heel veel voordelen biedt. Fijne kaart en overal wel voor te gebruiken.

  Arie B. 2 oktober 2020
 • Goedkoop en overal geaccepteerd

  Ik heb de creditcard aangeschaft omdat ik best veel in het buitenland zit. Daar betaal ik eigenlijk altijd met de mastercard classic, ook bijvoorbeeld in supermarkten. Zo weet ik zeker dat ik altijd kan betalen omdat de creditcard op heel veel plekken geaccepteerd wordt. De classic creditcard is mooi goedkoop en dat was voor mij een hele grote reden om te kiezen voor deze creditcard.

  Fenna 13 september 2020
 • Handige creditcard met overzichtelijke app

  De Mastercard Classic is handig in gebruik omdat je er contactloos mee kunt betalen en voor grotere bedragen net als met een pinpas een pincode hebt. Ik heb nog nooit problemen gehad met betalen met de Classic kaart en met de ICS app kan ik makkelijk in de gaten houden wat ik uitgegeven heb. Aan het eind van de maand wordt alles automatisch van mijn bankrekening afgeschreven. Zo heb ik nergens omkijken naar.

  Menno Leegten 31 augustus 2020
 • Overzichtelijk en lekker goedkoop

  Ik ben zeer tevreden met deze creditcard. Alles is heel erg overzichtelijk.

  Elke maand op dezelfde datum ontvang ik mijn maandelijkse overzicht en de afschrijving van mijn kosten is ook altijd precies zoals aangegeven op het overzicht. Ik vind het ook fijn dat de Mastercard Classic overal ter wereld eigenlijk wel te gebruiken is en maar 20 euro per jaar kost.

  Alex 10 augustus 2020
 • Makkelijk online shoppen

  Ik koop veel online en ook wel in het buitenland. Om mezelf dan toch een beetje zekerheid te geven betaal ik met de Mastercard Classic. Zo zijn mijn aankopen 180 dagen verzekerd en als mijn bestelling beschadigd is of niet aankomt krijg ik mijn geld terug. Heel fijn, zo heb ik toch wat zekerheid en kan ik met een gerust hart online shoppen.

  Laura 16 juli 2020
 • Online aankopen verzekerd

  Ik heb de Mastercard Classic een half jaar geleden aangevraagd en na ongeveer 3 weken had ik de creditcard in huis. Ik koos voor deze creditcard omdat deze zeer voordelig is vergeleken bij de rest. Ik gebruik de creditcard om online aankopen te doen. Door de aankoopverzekering ben ik goed beschermd en krijg ik bijvoorbeeld mijn geld terug als mijn aankoop niet geleverd wordt. Ook ben ik van plan de creditcard mee op vakantie te nemen zodat ik in noodgevallen niet in de problemen kom.

  Harry de Wit 27 juni 2020
 • Goedkope Mastercard voor op vakantie

  Ik heb de Mastercard Classic voor mijn man besteld om mee te nemen op vakantie. Zo kunnen we bijvoorbeeld bij tolpoortjes eenvoudig betalen en hoeven we niet in de lange rijen te wachten. Scheelt ons weer tijd die we aan onze vakantie kunnen besteden. Als er wat misgaat onderweg kunnen we de kosten ook makkelijk betalen met de Mastercard.

  Leonie 21 juni 2020
 • Al een paar jaar klant en bevalt goed

  Ik heb de Mastercard Classic al een paar jaar in gebruik en ben er erg tevreden over.

  Ik kan overal makkelijk en veilig betalen. Hier kan ik er mee betalen, maar ook overal in het buitenland. Wanneer ik in een niet-euroland zit is het vooral fijn dat ik geen vreemde valuta's hoef te halen. De kaart is makkelijk gekoppeld aan het Air Miles spaarsysteem.

  Robert 25 april 2020