Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Mastercard Gold. Heb je zelf een ervaring met Mastercard Gold? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Creditcard voor ons beide

  Mijn man en ik reizen beiden heel veel apart van elkaar en we vonden het makkelijker alles te betalen met een creditcard. We hebben de Mastercard Gold genomen omdat we hier kosteloos een 2e creditcard bij konden krijgen. Zo hebben we beide een kaart met een bestedingsruimte van € 5000 en kunnen we alles onderweg betalen. Via de app kunnen we onze uitgaven goed in de gaten houden en zien hoever we van ons limiet af zitten. Fijne kaart met handig overzicht voor grip op je uitgaven.

  Eileen 4 december 2020
 • Relatief goedkoop en toch goed limiet

  Het fijne aan de mastercard gold vind ik dat ie maar €32,50 kost en ik wel een limiet tot €5000 tot mn beschikking heb. Ik gebruik de mastercard zowel in het buitenland voor mijn onkosten als voor het online winkelen. Zo zijn mijn aankopen tot een jaar verzekerd tegen diefstal en schade en als ik mijn bestelling niet ontvang krijg ik mijn geld terug. Het aanvragen nam wel wat tijd in beslag en na 3 weken had ik de mastercard in huis.

  Willem 24 oktober 2020
 • 2 jaar in gebruik, prima creditcard

  Al een jaar of 2 de mastercard gold in mijn bezit. Zeer blij mee, hij doet alles wat ie belooft. Duurde wat lang na het aanvragen voor ik m binnen had. Wel fijn al die aankoopverzekeringen en reisverzekeringen als ik met de creditcard betaal, biedt toch een beetje extra bescherming wat een normale pas niet heeft.

  Kan ook makkelijk contactloos betalen en met de pincode grotere bedragen afrekenen. Deze creditcard heeft wel een inkomenseis, maar daar voldoe ik aan.

  Dick 17 september 2020
 • Fijne kaart

  Zeer fijne creditcard, gebruik de Mastercard Gold om al mijn reizen te boeken. Zo heb ik extra aanvullende verzekeringen en heb de creditcard ook om tijdens vakanties een auto te kunnen huren. Door de betalen met de creditcard spaar ik ook nog eens Air Miles. Het bestedingslimiet is voor mij meer dan genoeg en de jaarlijkse kosten komen overeen met wat de creditcard biedt. Het duurde wel lang voordat ik de creditcard in huis had. Twee weken na aanvraag kreeg ik de creditcard via de post.

  Frederick 16 juli 2020
 • Zeer goede kaart

  Ik heb sinds een half jaar de Mastercard Gold en ik kan niet anders zeggen dat het een geweldige creditcard is! Zelf ben ik veel weg en betaal onderweg alles met mijn kaart. Zo weet ik zeker dat ik nooit zonder geld kom te zitten en alles probleemloos kan betalen.

  Ik heb voor mijn man een extra creditcard er kosteloos bij, voor in het geval van nood.

  Angelique 14 mei 2020