Eerste indruk | De Visa World Card Gold is een zeer aantrekkelijke creditcard voor mensen die vaak op reis gaan en altijd gebruik willen kunnen maken van een geldig betaalmiddel. De creditcard kun je aanschaffen voor een vast bedrag per jaar waarna je ook nog eens beschikking hebt over aanvullende reisverzekeringen en een aankoopverzekering.


Wat is Visa World Card Gold?

De Visa World Card Gold is gemaakt voor mensen die veel op reis gaan en die ook veel betalen willen met een creditcard. Met deze pas heb je beschikking over een bestedingslimiet van maximaal €5.000,- per maand. Dit limiet wordt vastgesteld aan de hand van jouw financiële situatie. Als je behoefte hebt aan een extra kaart, dan kun je deze zonder extra kosten aanvragen. De creditcard kan gebruikt worden in winkels en voor online betalingen. Alle aankopen zijn tot wel 365 dagen lang verzekerd tegen diefstal, schade en verlies met de aankoopverzekering van Visa. Ga je op reis, dan kun je gebruikmaken van aanvullende verzekeringen zoals een reisongevallenverzekering, een hulpverleningsverzekering, een vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering.

Voor- en nadelen

Aan de Visa World Card Gold aanvragen zijn verschillende voordelen en ook nadelen verbonden. Om jou alle informatie te geven die je moet hebben voordat je een besluit kunt nemen voor deze creditcard of een andere kaart, hebben we een aantal belangrijke voordelen en nadelen voor je op een rij gezet.

 • De Visa World Card Gold kan wereldwijd gebruikt worden.
 • Je kunt gebruikmaken van verschillende aanvullende reisverzekeringen.
 • Met de aankoopverzekering zijn gekochte artikelen tot 365 dagen lang verzekerd.
 • Je hebt een persoonlijk bestedingslimiet van maximaal €5.000,- per maand.
 • Je kunt zonder kosten een tweede creditcard aanvragen.
 • Aanvragen is alleen mogelijk zonder negatieve BKR-registratie.
 • Er zijn kosten verbonden aan contant geld opnemen bij een automaat.

Conclusie

De Visa World Card Gold aanvragen is aantrekkelijk als je op zoek bent naar een veelzijdige creditcard die je ook op reis wilt kunnen gebruiken. De pas is wereldwijd te gebruiken en als je voor jouw partner of een ander gezinslid een extra kaart wilt aanvragen, dan kan dat kosteloos. Dit maakt het dus extra aantrekkelijk voor gezinnen om deze Visa World Card Gold aan te vragen. We kunnen daarbij ook concluderen dat de creditcard ook interessant is voor mensen die veel reizen vanwege de verschillende reisverzekeringen die aan de kaart gekoppeld zijn. Dit betaalmiddel is ideaal voor de gemiddelde gebruiker van een creditcard.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 55
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 365 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Makkelijk te gebruiken

  De Visa World Gold Card is heel makkelijk te gebruiken. Je kunt er contactloos mee betalen net als met een pinpas en bij grotere bedragen gebruik je gewoon een pincode die je zelf kunt kiezen. Ik ben via de kaart ook verzekerd tegen fraude en dat is wel fijn als je naar de tijd van nu kijkt. Zoveel gevallen van oplichting, dan is het fijn dat je wat extra zekerheid hebt. Ook voor onderweg is de kaart ideaal. De kaart wordt tot nu toe overal geaccepteerd, dus dat is ook erg positief.

  Wendy 15 augustus 2020
 • Niet al te duur, toch goede voordelen

  Ik heb de Visa World Card Gold sinds een half jaar in bezit. Ik ben geupgrade van de gewone naar deze creditcard en ben tot nu toe tevreden.

  De creditcard heeft allerlei verzekeringen te bieden als je met de kaart betaald. Bij reizen ben ik gedekt voor reisongevallen en reisongemakken en mijn aankopen zijn 1 jaar verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Ik kan tot 3.000 euro cash opnemen op één dag en wanneer nodig kan ik gespreid terugbetalen. Betaal ik binnen 21 dagen alles terug kost het me niets.

  M. Rowen 12 juli 2020
 • Groot betaalgemak, hoog limiet

  Blij met de Visa World Card Gold. Ik gebruik de creditcard overal, ook in supermarkten. Ze hebben een goede terugbetalingsregeling, mocht je er een keer wat langer over doen. Ik bestel ook geregeld dingen online en dan geldt de aankoopverzekering van 1 jaar. Ik vind de aflevergarantie ook fijn. Mocht mijn pakketje niet aankomen, hoef ik ook niet te betalen. Fijne service en prima kaart.

  Danny 5 mei 2020