Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Visa World Card Gold. Heb je zelf een ervaring met Visa World Card Gold? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Net een pinpas met verzekering

  Ik heb ontzettend veel plezier van deze creditcard. Ik neem de pas altijd mee als ik op reis ga en betaal er al mijn kosten ermee. Heb nog geen problemen ondervonden met betalen, de pas werd overal geaccepteerd. Ik kan gewoon contactloos betalen en heb een eigen pincode voor bedragen boven de €50. Ik betaal er altijd mee zodat ik goed verzekerd ben bij aankopen en mijn reizen.

  Chris 24 november 2020
 • Goede creditcard met veel overzicht

  De Visa World Card Gold is bijna overal te gebruiken. Het is fijn dat je een duidelijk overzicht van al je betalingen krijgt aan het eind van de maand en ook in de app kun je alles goed overzien. Bij problemen helpt de klantenservice je echt goed en ze zijn ook zeer vriendelijk. Ik laat alles automatisch afschrijven zodat ik niet in de problemen kom met boeterentes. In de app staat precies wanneer het afgeschreven wordt.

  Mirjam 11 november 2020
 • Makkelijk te gebruiken

  De Visa World Gold Card is heel makkelijk te gebruiken. Je kunt er contactloos mee betalen net als met een pinpas en bij grotere bedragen gebruik je gewoon een pincode die je zelf kunt kiezen. Ik ben via de kaart ook verzekerd tegen fraude en dat is wel fijn als je naar de tijd van nu kijkt. Zoveel gevallen van oplichting, dan is het fijn dat je wat extra zekerheid hebt. Ook voor onderweg is de kaart ideaal. De kaart wordt tot nu toe overal geaccepteerd, dus dat is ook erg positief.

  Wendy 15 augustus 2020
 • Niet al te duur, toch goede voordelen

  Ik heb de Visa World Card Gold sinds een half jaar in bezit. Ik ben geupgrade van de gewone naar deze creditcard en ben tot nu toe tevreden.

  De creditcard heeft allerlei verzekeringen te bieden als je met de kaart betaald. Bij reizen ben ik gedekt voor reisongevallen en reisongemakken en mijn aankopen zijn 1 jaar verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Ik kan tot 3.000 euro cash opnemen op één dag en wanneer nodig kan ik gespreid terugbetalen. Betaal ik binnen 21 dagen alles terug kost het me niets.

  M. Rowen 12 juli 2020
 • Groot betaalgemak, hoog limiet

  Blij met de Visa World Card Gold. Ik gebruik de creditcard overal, ook in supermarkten. Ze hebben een goede terugbetalingsregeling, mocht je er een keer wat langer over doen. Ik bestel ook geregeld dingen online en dan geldt de aankoopverzekering van 1 jaar. Ik vind de aflevergarantie ook fijn. Mocht mijn pakketje niet aankomen, hoef ik ook niet te betalen. Fijne service en prima kaart.

  Danny 5 mei 2020