Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Mei 2020.

Top 3 Creditcards

Eerste indruk | De Visa World Card Platinum is een creditcard die heel veel te bieden heeft. Deze betaalpas is wereldwijd te gebruiken en komt met verschillende voordelen zoals een doorlopende reisverzekering die zeer uitgebreid is en een aankoopverzekering waarmee gekochte artikelen een jaar lang verzekerd zijn. Wil je een tweede kaart? Dan kan dat zonder kosten!


Wat is Visa Platinum?

De Visa World Card Platinum is een creditcard die helemaal compleet is. Aan de kaart zijn bijvoorbeeld verschillende verzekeringen verbonden die aankopen beschermen en die je op reis kunt gebruiken. Met de aankoopverzekering zijn aankopen 365 dagen lang verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. De doorlopende reisverzekering biedt onder andere dekkingen tegen de kosten van reisongevallen, rechtsbijstand, hulpverlening, medische kosten, pech met voertuigen, op wintersport, bij vluchtvertraging, bij bagagevertraging en is wereldwijd geldig. Naast deze verzekeringen zijn er ook andere extra’s aan de kaart verbonden. Zo kun je altijd gebruikmaken van een gratis medische en juridische verwijsdienst en is het mogelijk om een tweede Visa World Card Platinum aan te vragen zonder bijkomende kosten.

Voor- en nadelen

Er zijn verschillende voordelen en ook nadelen verbonden aan deze creditcard. Wil je een Visa World Card Platinum aanvragen, dan wil je ook duidelijkheid hebben over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarom hebben we een aantal belangrijke voordelen en nadelen hieronder voor je op een rij gezet.

  • Aankopen zijn 365 dagen lang verzekerd tegen diefstal, schade en verlies met de aankoopverzekering.
  • Je maakt gebruik van een zeer uitgebreide doorlopende reisverzekering.
  • Je kunt zonder kosten een tweede Visa World Card Platinum aanvragen voor bijvoorbeeld jouw partner.
  • Je kunt gebruikmaken van een gratis medische en juridische verwijsdienst.
  • De creditcard is behoorlijk hoog geprijsd in verhouding tot de andere creditcards van Visa.
  • Aanvragen kan niet als je jonger bent dan 18 jaar of een negatieve BKR hebt.

Conclusie

Voordat je de Visa World Card Platinum aanvragen gaat, wil je natuurlijk duidelijkheid hebben over alle mogelijkheden. Als we alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen, dan kunnen we de conclusie trekken dat deze betaalpas voornamelijk aantrekkelijk is voor mensen die veelvuldig gebruikmaken van een creditcard, vaak aankopen doen en die ook veel op reis gaan. Als je minder reist of af en toe een creditcard wilt gebruiken, dan is deze kaart minder aantrekkelijk voor jou. Neem ook goed de kosten mee in de afweging voor het kiezen van een creditcard zoals deze.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 154
Bestedingslimiet € 5.000
Aankoopverzekering 365 dagen
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 26 april 2020