Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Visa World Card Platinum. Heb je zelf een ervaring met Visa World Card Platinum? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Prima creditcard met een prijzig prijskaartje

    Ik ben tevreden over de Visa World Card Platinum. Het is een prima creditcard met extra verzekeringen zoals de doorlopende reisverzekering. Zo hoef ik niet voor elke reis er een af te sluiten. Deze geldt ook als ik niet met m'n creditcard betaal, wel zo fijn. De creditcard heeft wel een hoog prijskaartje, maar je krijgt er wel veel voor terug. Je kunt er makkelijk contactloos mee betalen en je kunt een eigen pincode kiezen. De creditcard wordt overal ter wereld geaccepteerd en het bedrijf bekijkt welk limiet bij je past tussen de €1000 en €5000.

    Lilian 5 juli 2020
  • Extra verzekeringen bij de kaart

    Ik heb de Visa World Card Platinum genomen om zijn multifunctionaliteit. Wanneer ik online aankopen doe, ben ik daar extra voor verzekerd. Daarnaast boek ik mijn reizen en betaal mijn kosten in het buitenland met deze kaart. Dankzij de app houd ik een goed overzicht. Alles wordt automatisch afgeschreven en op deze manier heb ik geen zorgen dat ik misschien een keer vergeet te betalen.

    Xavier F. 1 juni 2020