Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Visa World Card Platinum. Heb je zelf een ervaring met Visa World Card Platinum? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Beetje duur en aanvraag duurde lang

  Ik heb de Visa World Card Platinum nu een half jaar in m'n bezit en ben wel tevreden. De creditcard is wel duur en ik weet ook nog niet zeker of ik een goedkopere creditcard ga nemen. Ik krijg er wel een doorlopende reisverzekering bij en al mijn aankopen zijn 365 dagen verzekerd. Ook de fraudepreventie is wel fijn. Als er wat mis lijkt, word ik direct gebeld. De aanvraag liep wel wat moeizaam. Het aanvragen ging prima en ik voldoe aan alle eisen, maar het duurde wel lang voordat ik de creditcard had.

  Veronique 25 november 2020
 • Dubbel en dwars waard

  Ik ben heel blij met m'n Visa World Card Platinum. Het is echt een hele fijne creditcard die ik overal kan gebruiken.

  Ik ben veel in Amerika en daar wordt de kaart overal geaccepteerd, van de supermarkt tot het hotel tot restaurants. Heel makkelijk te gebruiken dankzij het contactloos betalen. Ik heb een limiet tot € 5.000 en al mijn aankopen zijn een jaar lang verzekerd. De aflevergarantie is ook een groot pluspunt. Als iets wat ik bestel niet aankomt, hoef ik ook niet te betalen. Deze creditcard is het dubbel en dwars waard!

  Erik 5 oktober 2020
 • Prijzig maar betaalt zich nog steeds terug

  Ik ben wel tevreden over de visa world card platinum. Wel wat prijzig, maar tot nu toe gebruik ik de creditcard wel genoeg dat het niet te veel is. Ik gebruik de creditcard om mijn reizen te boeken en online te shoppen. Zo geniet ik veel extra verzekeringen en betaal ik veilig en beschermd. Ik heb daarnaast via de creditcard ook een doorlopende reisverzekering en daar hoef ik de creditcard niet eens perse voor te gebruiken. Goede extra service, maar daar betaal ik dan ook wel weer voor.

  Bram 11 augustus 2020
 • Prima creditcard met een prijzig prijskaartje

  Ik ben tevreden over de Visa World Card Platinum. Het is een prima creditcard met extra verzekeringen zoals de doorlopende reisverzekering. Zo hoef ik niet voor elke reis er een af te sluiten. Deze geldt ook als ik niet met m'n creditcard betaal, wel zo fijn. De creditcard heeft wel een hoog prijskaartje, maar je krijgt er wel veel voor terug. Je kunt er makkelijk contactloos mee betalen en je kunt een eigen pincode kiezen. De creditcard wordt overal ter wereld geaccepteerd en het bedrijf bekijkt welk limiet bij je past tussen de €1000 en €5000.

  Lilian 5 juli 2020
 • Extra verzekeringen bij de kaart

  Ik heb de Visa World Card Platinum genomen om zijn multifunctionaliteit. Wanneer ik online aankopen doe, ben ik daar extra voor verzekerd. Daarnaast boek ik mijn reizen en betaal mijn kosten in het buitenland met deze kaart. Dankzij de app houd ik een goed overzicht. Alles wordt automatisch afgeschreven en op deze manier heb ik geen zorgen dat ik misschien een keer vergeet te betalen.

  Xavier F. 1 juni 2020