Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Visa World Card. Heb je zelf een ervaring met Visa World Card? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Kaart voor mijn reizen

    Ik heb de Visa World Card nu een aantal jaar in mijn bezit en ik gebruik de kaart altijd als ik mijn vluchten en hotels boek. Ook neem ik de kaart altijd mee onderweg zodat ik mijn onkosten kan betalen. Ik ben ook wel eens in landen met vreemde valuta en met de creditcard kan ik dan heel eenvoudig alles betalen zonder de valuta te hoeven halen of pinnen.

    Fijne creditcard. Je moet alleen wel een minimum netto inkomen van €1150 hebben en dat wordt getoetst bij je aanvraag.

    Brian H. 30 september 2020
  • Breed geaccepteerd

    De visa world card was makkelijk en snel aan te vragen en ik kan m tot nu toe overal inzetten. Ik ben veel in de VS en Canada en daar wordt de creditcard overal geaccepteerd als betaalmiddel. Ik gebruik de creditcard ook thuis voor mijn aankopen zodat deze verzekerd zijn bij diefstal of beschadiging. De aflevergarantie is ook fijn. Als mijn pakketje dan niet aankomt, krijg ik in ieder geval mijn geld terug.

    Maria 29 september 2020
  • Heel overzichtelijk

    Super blij met de visa world card! Het is een hele goede en goedkope creditcard en voor €36,50 heb je een limiet tot €5000. In de creditcard app kan ik goed in de gaten houden wat ik allemaal uitgeef en heb ik er grip op. Daar staat ook altijd wanneer het precies afgeschreven gaat worden. Dat vind ik een groot pluspunt, ik kan altijd kijken hoeveel ik nog kan uitgeven.

    Lauren 29 augustus 2020
  • Goede creditcard

    Mijn moeder had al een creditcard voor als ze op reis gaat en heeft voor mij een 2e creditcard besteld. Ik heb de creditcard zodat ik online games makkelijk af kan rekenen en ook mijn iCloud opslag makkelijk kan betalen. Als ik op vakantie ga, neem ik de creditcard ook altijd mee. Als er dan wat gebeurd, heb ik in ieder geval de creditcard om extra kosten te kunnen betalen. We zijn beide blij met de creditcard.

    Timo 20 augustus 2020
  • Goede creditcard, overal geaccepteerd

    Een half jaar geleden heb ik de Visa World Card aangevraagd en na een maand had ik de kaart eindelijk binnen. Geen idee waarom het zo lang duurde, maar goed eenmaal de kaart in huis, heb ik hem gelijk gebruikt om onze gezinsvakantie te boeken. Alles ging prima en tijdens de vakantie werd de kaart ook overal geaccepteerd. Thuis gebruikt mijn vrouw de kaart ook om online te winkelen, puur omdat je dan extra verzekerd bent.

    Jim 15 augustus 2020
  • Creditcard voor het reizen

    Omdat ik steeds meer moet reizen heb ik de Visa World Card aangevraagd. Met 10 dagen had ik de creditcard in huis en kon ik ermee gaan betalen. Ik boek nu heel gemakkelijk al mijn vluchten en hotels met de creditcard. Zo ben ik altijd verzekerd tegen reisongevallen en reisongemakken. Daarnaast heb je sowieso een creditcard nodig om een auto te huren dus daar gebruik ik mijn creditcard ook voor.

    Veronique 8 juli 2020
  • Prima creditcard

    Prima creditcard de visa world card. Je kunt alles kopen wat je wilt en daar achteraf voor betalen. Fijn als je even geen geld hebt, maar wel iets echt nodig hebt. Ik heb de creditcard puur als zekerheid achter de hand en heb in de 2 jaar dat ik de creditcard heb deze nog niet hoeven te gebruiken gelukkig.

    Juliette 3 juli 2020
  • Goede bestedingsruimte, met zekerheid op pad

    De Visa World Card is een hele fijne creditcard voor de juiste prijs. Ik heb een bestedingsruimte van € 5.000 en zo hoef ik me geen zorgen te maken dat ik bijvoorbeeld in noodgevallen kosten niet kan betalen. Ik heb de creditcard altijd bij me en zo ga ik goed voorbereid op pad. Ik heb de creditcard gekoppeld aan mijn Apple account. Zo betaal ik simpel apps, in-app aankopen en ook mijn iCloud opslag.

    Het door mij uitgegeven geld wordt automatisch aan het eind van de maand afgeschreven van mijn bankrekening. Neemt mij weer werk uit handen en zo hoef ik niet elke keer giftcards te kopen om m'n saldo op te waarderen.

    Mees 29 juni 2020
  • Makkelijk aan te vragen

    Ik heb de Visa World Card een tijdje geleden aangevraagd en dat was met 5 tot 10 minuten klaar. Daarna had ik binnen 10 dagen de kaart in huis. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Het is een redelijk goedkope kaart met nog genoeg extra voordelen. Mijn Air Miles kaart heb ik er ook aan gekoppeld. Prima creditcard met ingebouwde zekerheid tijdens je reis. De aankoopverzekering geeft ook een veilig gevoel. Elke maand ontvang ik een overzicht, zodat ik precies weet wanneer het afgeschreven wordt van mijn rekening.

    Ron 6 mei 2020