Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Visa World Card. Heb je zelf een ervaring met Visa World Card? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Creditcard voor het reizen

  Omdat ik steeds meer moet reizen heb ik de Visa World Card aangevraagd. Met 10 dagen had ik de creditcard in huis en kon ik ermee gaan betalen. Ik boek nu heel gemakkelijk al mijn vluchten en hotels met de creditcard. Zo ben ik altijd verzekerd tegen reisongevallen en reisongemakken. Daarnaast heb je sowieso een creditcard nodig om een auto te huren dus daar gebruik ik mijn creditcard ook voor.

  Veronique 8 juli 2020
 • Prima creditcard

  Prima creditcard de visa world card. Je kunt alles kopen wat je wilt en daar achteraf voor betalen. Fijn als je even geen geld hebt, maar wel iets echt nodig hebt. Ik heb de creditcard puur als zekerheid achter de hand en heb in de 2 jaar dat ik de creditcard heb deze nog niet hoeven te gebruiken gelukkig.

  Juliette 3 juli 2020
 • Goede bestedingsruimte, met zekerheid op pad

  De Visa World Card is een hele fijne creditcard voor de juiste prijs. Ik heb een bestedingsruimte van € 5.000 en zo hoef ik me geen zorgen te maken dat ik bijvoorbeeld in noodgevallen kosten niet kan betalen. Ik heb de creditcard altijd bij me en zo ga ik goed voorbereid op pad. Ik heb de creditcard gekoppeld aan mijn Apple account. Zo betaal ik simpel apps, in-app aankopen en ook mijn iCloud opslag.

  Het door mij uitgegeven geld wordt automatisch aan het eind van de maand afgeschreven van mijn bankrekening. Neemt mij weer werk uit handen en zo hoef ik niet elke keer giftcards te kopen om m'n saldo op te waarderen.

  Mees 29 juni 2020
 • Makkelijk aan te vragen

  Ik heb de Visa World Card een tijdje geleden aangevraagd en dat was met 5 tot 10 minuten klaar. Daarna had ik binnen 10 dagen de kaart in huis. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Het is een redelijk goedkope kaart met nog genoeg extra voordelen. Mijn Air Miles kaart heb ik er ook aan gekoppeld. Prima creditcard met ingebouwde zekerheid tijdens je reis. De aankoopverzekering geeft ook een veilig gevoel. Elke maand ontvang ik een overzicht, zodat ik precies weet wanneer het afgeschreven wordt van mijn rekening.

  Ron 6 mei 2020