Eerste indruk | De Visa World Panda Card is een creditcard die dezelfde voordelen biedt als de Visa World Card. Met deze creditcard kun je wereldwijd betalen en draag je ook nog eens extra bij aan het Wereld Natuur Fonds. De creditcard biedt een aankoopverzekering en je kunt gebruikmaken van verschillende aanvullende verzekeringen op reis.


Wat is Visa World Panda?

De Visa World Panda Card is een creditcard die je overal ter wereld kunt gebruiken in fysieke winkels en online. Alle aankopen die je met de kaart doet zijn tot wel 180 dagen lang verzekerd tegen diefstal, verlies en schade. Wat extra bijzonder is aan de Visa World Panda Card is dat je door deze kaart te kopen extra bijdraagt aan het Wereld Natuur Fonds. Je kunt de creditcard eenvoudig online aanvragen. Voor het gebruik betaal je een jaarlijkse bijdrage en voor de helft van dat bedrag kun je ook een tweede kaart aanvragen voor bijvoorbeeld een gezinslid. Bij de creditcard zijn ook aanvullende reisverzekeringen inbegrepen. Deze verzekeringen bieden dekking bij ongevallen, hulpverlening en vertraging van vluchten op reis.

Voor- en nadelen

Voordat je de Visa World Panda Card aanvragen gaat, wil je duidelijkheid hebben over de mogelijkheden van de kaart. We hebben een kort overzicht voor je gemaakt waarin je een aantal belangrijke voordelen en ook een paar nadelen van de Visa World Panda Card kunt lezen. De voor- en nadelen van deze creditcard zijn:

 • Je draagt bij aan het Wereld Natuur Fonds door gebruik te maken van deze creditcard.
 • Je kunt wereldwijd betalen.
 • Je kunt gebruikmaken van een aankoopverzekering tot 180 dagen na aanschaf van een artikel.
 • Je hebt beschikking over aanvullende reisverzekeringen als je op vakantie gaat.
 • Aanvragen van een extra Visa World Panda Card is niet zonder kosten.
 • Aanvragen van deze creditcard kan alleen als je 18 jaar of ouder bent en geen negatieve BKR-registratie hebt.

Conclusie

Ben je op zoek naar een geschikte creditcard om mee te kunnen betalen in Nederland en overal ter wereld, dan kun je heel goed de Visa World Panda Card aanvragen. Je draagt dan ook nog eens bij een het Wereld Natuur Fonds. Deze creditcard is voornamelijk aantrekkelijk voor mensen die zo nu en dan een creditcard willen kunnen gebruiken voor het doen van betalingen. De kaart is waarschijnlijk minder geschikt voor de veelvuldige gebruiker van creditcards of voor gebruikers die heel vaak op reis gaan. De Visa World Panda Card is wel de enige creditcard van Visa waarbij je ook bijdraagt aan het Wereld Natuur Fonds.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 36,50
Bestedingslimiet € 2.500
Aankoopverzekering 180 dagen
Levertijd 14 dagen
BKR-toetsing Ja
Maatschappij VISA
Laatst bijgewerkt 6 augustus 2020

Ervaringen

 • Kaart voor noodgevallen met goed limiet

  Ik wilde een creditcard om mee te kunnen nemen op vakantie. Ik koos voor de Visa World Panda Card. Deze creditcard is goedkoop, heeft me te bieden wat ik nodig ben en door deze kaart te kiezen doe ik ook nog iets voor een goed doel, namelijk het WWF. Ik gebruik de kaart puur om mijn vakanties te boeken en tijdens mijn reizen in noodgevallen te kunnen betalen. Als ik mijn vakanties ermee boek heb ik een reisongevallenverzekering en reisongemakkenverzekering. Ik heb de kaart altijd bij me voor het geval dat. Het limiet van € 2500 zorgt ervoor dat ik onvoorziene kosten altijd kan betalen.

  Sven 12 september 2020
 • Fijne creditcard voor een leuke prijs

  Goede creditcard voor een mooi prijsje. Tot nu toe heb ik nog overal kunnen betalen met de Panda Card. Ik reken er online ook al mijn bestellingen mee af. Zo geniet ik extra verzekeringen en hoef ik niet bang te zijn mijn geld kwijt te raken. Dankzij de 24/7 fraudepreventie, ben ik beter beschermd. Het creditcardbedrijf houdt mijn transacties nauwlettend in de gaten. Wanneer iets niet lijkt te kloppen gaan ze er gelijk achter aan. De creditcard zit niet vast aan een bank dus ik kan de Panda Card aan elke bankrekening koppelen die ik wil.

  Ageeth 18 juni 2020
 • WWF steunen

  Ik heb de Visa World Panda Card omdat je daarmee het WWF een extra steuntje in de rug geeft. De kaart is niet duurder dan een normale Visa World Card, dus voor mij was de keuze snel gemaakt. Vrijwel al mijn aankopen zijn 180 dagen verzekerd en er zit ook een aanvullende reisverzekering bij.

  Mocht jij het WWF ook een warm hart toedragen, dan raad ik deze kaart zeker aan!

  Melani 24 april 2020