Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Visa World Panda Card. Heb je zelf een ervaring met Visa World Panda Card? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Pas voor het goede doel

  Ik ben heel blij met de Visa World Panda Card. Het max limiet is precies goed voor mij. Het fijne aan de pas is dat als ik een bedrag niet gelijk betalen kan, ik dat ook gespreid kan doen. De pas kan aan elke bankrekening gekoppeld worden en aan het eind van de maand krijg ik een mooi overzicht van alle betalingen. Ik vind het ook een fijn idee dat ik bijdraag aan een goed doel en dat was één van de redenen om deze creditcard aan te schaffen.

  Jaap 12 december 2020
 • Multi inzetbaar met mooi limiet

  Dit is een prima creditcard naar mijn mening. Het limiet van 2500 euro is voor mij genoeg aangezien ik de creditcard voor mijn vluchten gebruik en tijdens de reis voor noodgevallen. Soms gebruik ik de creditcard ook om online mee te winkelen. Ik heb hem ook gekoppeld aan mijn game account, zodat ik makkelijk en snel games kan kopen in de store. Geen gedoe, kan ik gewoon snel doorgaan met gamen.

  Ferry 25 oktober 2020
 • Kaart voor noodgevallen met goed limiet

  Ik wilde een creditcard om mee te kunnen nemen op vakantie. Ik koos voor de Visa World Panda Card. Deze creditcard is goedkoop, heeft me te bieden wat ik nodig ben en door deze kaart te kiezen doe ik ook nog iets voor een goed doel, namelijk het WWF. Ik gebruik de kaart puur om mijn vakanties te boeken en tijdens mijn reizen in noodgevallen te kunnen betalen. Als ik mijn vakanties ermee boek heb ik een reisongevallenverzekering en reisongemakkenverzekering. Ik heb de kaart altijd bij me voor het geval dat. Het limiet van € 2500 zorgt ervoor dat ik onvoorziene kosten altijd kan betalen.

  Sven 12 september 2020
 • Fijne creditcard voor een leuke prijs

  Goede creditcard voor een mooi prijsje. Tot nu toe heb ik nog overal kunnen betalen met de Panda Card. Ik reken er online ook al mijn bestellingen mee af. Zo geniet ik extra verzekeringen en hoef ik niet bang te zijn mijn geld kwijt te raken. Dankzij de 24/7 fraudepreventie, ben ik beter beschermd. Het creditcardbedrijf houdt mijn transacties nauwlettend in de gaten. Wanneer iets niet lijkt te kloppen gaan ze er gelijk achter aan. De creditcard zit niet vast aan een bank dus ik kan de Panda Card aan elke bankrekening koppelen die ik wil.

  Ageeth 18 juni 2020
 • WWF steunen

  Ik heb de Visa World Panda Card omdat je daarmee het WWF een extra steuntje in de rug geeft. De kaart is niet duurder dan een normale Visa World Card, dus voor mij was de keuze snel gemaakt. Vrijwel al mijn aankopen zijn 180 dagen verzekerd en er zit ook een aanvullende reisverzekering bij.

  Mocht jij het WWF ook een warm hart toedragen, dan raad ik deze kaart zeker aan!

  Melani 24 april 2020