Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Creditcard?
Bekijk de Top 3 Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Visa World Panda Card. Heb je zelf een ervaring met Visa World Panda Card? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Fijne creditcard voor een leuke prijs

  Goede creditcard voor een mooi prijsje. Tot nu toe heb ik nog overal kunnen betalen met de Panda Card. Ik reken er online ook al mijn bestellingen mee af. Zo geniet ik extra verzekeringen en hoef ik niet bang te zijn mijn geld kwijt te raken. Dankzij de 24/7 fraudepreventie, ben ik beter beschermd. Het creditcardbedrijf houdt mijn transacties nauwlettend in de gaten. Wanneer iets niet lijkt te kloppen gaan ze er gelijk achter aan. De creditcard zit niet vast aan een bank dus ik kan de Panda Card aan elke bankrekening koppelen die ik wil.

  Ageeth 18 juni 2020
 • WWF steunen

  Ik heb de Visa World Panda Card omdat je daarmee het WWF een extra steuntje in de rug geeft. De kaart is niet duurder dan een normale Visa World Card, dus voor mij was de keuze snel gemaakt. Vrijwel al mijn aankopen zijn 180 dagen verzekerd en er zit ook een aanvullende reisverzekering bij.

  Mocht jij het WWF ook een warm hart toedragen, dan raad ik deze kaart zeker aan!

  Melani 24 april 2020