Goedkoopste creditcard

Een creditcard kan erg handig zijn, het is fijn als je de goedkoopste creditcard hebt zodat je niet teveel betaald. Met een creditcard kun je dan ook overal betalen. Een creditcard biedt de mogelijkheid om direct aankopen te doen die vervolgens achteraf worden verrekend. Er zijn dan ook verschillende aanbieders die een creditcard aanbieden in Nederland.

✔ Wereldwijd betalen met de goedkoopste creditcard
✔ Bestedingslimieten van €1000,- tot wel €10.000
✔ Onderstaand de goedkoopste creditcards > (Basis Creditcard 1e jaar helemaal gratis)

 

Sommige creditcards worden aangeboden door eigen winkels en door eigen banken. Het voordeel hiervan is dat deze creditcards vaak speciale kortingen en acties bieden op de aankopen. Je wilt natuurlijk de goedkoopste creditcard vinden zodat je niet te veel geld kwijt bent. Er zijn veel creditcardmaatschappijen die een gratis creditcard aanbieden die je geheel gratis thuis kunt ontvangen. Wel moet je hierna vaak kosten betalen om gebruik te kunnen maken van deze creditcard. Dit is vaak een jaarlijkse bijdrage, maar dit kunnen ook opname kosten zijn. Welke kosten het laagste zijn, en welke creditcard dus het goedkoopste is, kun je achterhalen door te vergelijken. Aan het eind van de maand moet je dan de kosten betalen van de creditcard. Aankopen worden met een creditcard dan ook tijdelijk gefinancierd. Op het moment dat er niet voldoende saldo is op de rekening word er een lening over het te betalen bedrag geheven. Ook moet je hier rente over betalen.

Het kiezen van de goedkoopste creditcard

Doordat de creditcard internationaal geaccepteerd is, is het aan te raden er eentje aan te schaffen. Maar ook online betalen gaat erg eenvoudig met de creditcard. Om de goedkoopste creditcard te vergelijken moet je goed letten op de kosten. De grootste kosten zijn vaak de jaarlijkse kosten. Deze bijdrage kan flink verschillen. Deze kosten zijn dan ook voor de kredietfaciliteit, waarmee de betalingen worden uitgesteld, en ook de extra diensten. Ook word er dus een rente gerekend over het openstaande saldo. Dit rente percentage is vaak best hoog. Wel moet de rente alleen betaalt worden over het openstaande saldo. Om de goedkoopste creditcard te kunnen vinden is het dus ook nodig om te kijken naar het rente percentage. De creditcard met het laagste rente percentage is dus de goedkoopste creditcard. Door dan ook te vergelijken op een betrouwbare website kun je in 1 keer alle aanbieders zien en vergelijken. Deze creditcards kun je dus vergelijken op basis van de voorwaarden die de aanbieder stelt, en ook op de rente en de kosten kun je vergelijken. Wanneer je de goedkoopste creditcard hebt gevonden kun je deze meteen en direct aanvragen.