Gratis creditcard

Een creditcard is vaak al duur genoeg. Kies er dan ook voor om een gratis creditcard aan te vragen. Een gratis creditcard kun je vinden door te vergelijken. Er zijn veel creditcardmaatschappijen die een gratis creditcard aanbieden.

✔ Wereldwijd betalen met een GRATIS creditcard
✔ Bestedingslimieten van €1000,- tot wel €10.000
✔ Onderstaand de beste creditcards van Nederland (Basis Creditcard 1e jaar > GRATIS)

Een gratis creditcard wordt meestal aangeboden voor 1 jaar. Na afloop van 1 jaar moet je dan vaak een bedrag betalen om gebruik te kunnen maken van het creditcard. Door te kiezen voor een gratis creditcard kun je veel geld besparen. Ook zijn er vaak verschillende acties waarbij je een bepaald bedrag cadeau krijgt op je creditcard. Zo kun je extra profiteren van je gratis creditcard.

Meer informatie over een gratis creditcard

Om een gratis creditcard te kunnen vinden is het dus nodig om verschillende aanbieders te vergelijken. Vervolgens kun je uit de vele maatschappijen kiezen voor 1 creditcard die jou aanspreekt. Een populaire aanbieder bied bijvoorbeeld de mogelijkheid om wereldwijd veilig te betalen. Het grote voordeel van een gratis creditcard is dan ook dat je er goed beveiligd bent. Zeker wanneer je in het buitenland bent, weet je dat op de plekken waar een creditcard logo staat om te betalen, je veilig kunt betalen. Verder bied de gratis creditcard een zeer goede aankoopverzekering. De duur van deze verzekering verschilt van aanbieder, maar vaak kun je wel rekenen op minimaal 180 dagen. Wanneer je een product niet ontvangt na het doen van een aankoop, of wanneer je een product niet meer in de juiste staat ontvangt, of het verkeerde product, krijg je het geld terug. Dit is een erg goede service en dan ook een belangrijke reden om te kiezen voor een gratis creditcard. Verder bieden veel providers de mogelijkheid om een app te installeren voor jouw iPhone of Android smartphone. Hierdoor is er altijd inzicht in de uitgaven van jou.

De juiste gratis creditcard kiezen kan bij Creditcardkiezer

Door de juiste gratis creditcard voor jou te vinden moet je vergelijken op de punten die voor jou belangrijk zijn. Als je een gratis creditcard wilt hebben met een zo laag als mogelijk rente percentage dan kun je het beste vergelijken op de renten. Als je wilt zien hoeveel geld je kwijt bent in het tweede jaar kies je voor de optie kosten. Vervolgens krijg je alle creditcards te zien en kun je kiezen voor de creditcard die het goedkoopste is.