Platinum creditcard

Er zijn verschillende creditcardmaatschappijen die een platinum creditcard aanbieden. Deze maatschappijen vragen allemaal weer andere tarieven en bieden verschillende services. Welke platinum creditcard voor jou het beste is, vind je dan ook door de verschillende aanbieders te vergelijken.

✔ Wereldwijd betalen met een platinum creditcard
✔ Bestedingslimieten van €1000,- tot wel €10.000
✔ Onderstaand de beste platinum creditcards van Nederland

 

Platinum creditcards zijn dan ook de aller uitgebreidste en de meest luxe creditcards die in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze creditcards bieden jou dan ook veel meer bestedingsruimte. Bij sommige providers is er nog wel een limiet, maar dit is erg hoog. Of je nou op zoek bent naar een platinum creditcard met een hoog limiet, of eentje met geen limiet, kun je vinden door het vergelijken. De jaarlijkse kosten zijn natuurlijk wel hoger dan bij een normale kaart. Deze kunnen oplopen tot 1000 euro of meer. Houd hier dus goed rekening mee tijdens het vergelijken. Tussen de verschillende cards bestaan grote verschillen. Let er goed op wat de dekking is. Wil je bijvoorbeeld de kaart wereldwijd gebruiken, of alleen in Europa? Sommige platinum creditcards zijn niet overal ter wereld bruikbaar, en anderen wel. Ook zijn er sommige platinum creditcards die je zeer eenvoudig kunt koppelen aan je bankrekening van een Nederlandse bank.

De perfecte platinum creditcard voor jou

Platinum creditcards zijn zeer exclusief. Om zo’n creditcard aan te kunnen vragen worden hogere inkomenseisen geëist dan bij een gewone creditcard. Het is dan ook belangrijk dat jij alles kan betalen. De verschillende platinum creditcards bieden allen een zeer goede service waarbij je dan ook vaak een persoonlijke account manager krijgt die alle financiële zaken voor jou in de gaten houd. Ook bieden sommigen platinum creditcards een speciaal spaarprogramma aan. Voor mensen die bijvoorbeeld veel vliegen is het mogelijk om een platinum creditcard af te sluiten met het spaarprogramma van KLM. Hierdoor kun je luxe business class vliegen en ook kun je geld terug verdienen, en sparen voor gratis reizen. Bij zo’n platinum creditcard is dan ook een reispolis inbegrepen dat een erg grote en brede dekking heeft.