Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Bunq Easy Money. Heb je zelf een ervaring met Bunq Easy Money? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Zelf limiet instellen

  Zeer tevreden met mijn Bunq Premium Mastercard. Ik kan zelf geld op de kaart zetten en zo stel ik zelf het limiet in. Ik kan zo alleen mijn eigen geld uitgeven en geen schulden krijgen. De app werkt ook fijn en is heel overzichtelijk. De kosten zijn de kaart zeker waard. De klantenservice was wel wat moeilijk bereikbaar.

  Maurice 19 oktober 2020
 • Kaart via app aanvragen

  Ik heb 2 maand geleden Bunq Premium genomen en ben er blij mee. De Mastercard werd tot nu toe elke keer geaccepteerd in het buitenland. Ik vond het ook handig dat ik de kaart gewoon via de app aan kon vragen en hier niet voor naar een kantoor hoefde.

  M'n geld wordt direct gecategoriseerd in de app en dat maakt het allemaal heel overzichtelijk. Ik vind het ook handig dat ik meldingen in kan stellen en zo altijd weet als er wat op m'n rekening gebeurt.

  Agnita 24 augustus 2020
 • Rekening delen heel makkelijk

  Mijn vriendin en ik wilden graag een rekening delen en hebben daarom Bunq Premium genomen. We konden dit allemaal heel eenvoudig via de app regelen en zijn er tevreden over.

  We gebruiken de Mastercard altijd op vakantie en weten dat die ook in landen geaccepteerd wordt met vreemde valuta. Het enige minpuntje is de klantenservice. Deze waren wat langzaam in het beantwoorden van onze vragen.

  Yves 22 juni 2020
 • Werkt altijd goed

  Ik heb sinds een half jaar bunq Premium aangeschaft en nog geen seconde spijt gehad. De Mastercard werkt altijd prima. Ik gebruik in het buitenland vaak mijn Mastercard en dan vooral in landen met vreemde valuta. Ik weet namelijk dat ik altijd de echte wisselkoers prijs betaal en dat ik er geen kosten overheen krijg. Als je ook veel buiten Europa bent, zal ik bunq Premium zeker overwegen.

  Imke 3 mei 2020