Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Bunq Metal Card. Heb je zelf een ervaring met Bunq Metal Card? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Bomen planten met mijn betalingen

  Wat een fijne kaart is de Metal Card. Ik kreeg de prepaid creditcard bij mijn Bunq Premium Super Green lidmaatschap en gebruik deze altijd in het buitenland. Ik betaal mijn onkosten op reis en ook boek ik hotels en huurauto's met de kaart.

  Een groot pluspunt is dat voor elke € 100 een boom geplant wordt. Dat is een extra motivatie om in het buitenland alles met de kaart te betalen.

  Trudy 14 november 2020
 • Eenvoudige en handige app

  Ik heb de Bunq Metal Card zeer eenvoudig via de app aan kunnen vragen en had hem heel snel in huis. Doordat de CVC-code van mijn kaart in de app staat en niet op de kaart zelf wordt fraude met de kaart moeilijker gemaakt. Als ik de pas verloren ben of ergens heb laten liggen, kan ik de kaart via de app eenvoudig blokkeren. Ik heb ook meldingen ingesteld zodat ik altijd weet als er wat af of bijgeschreven wordt.

  Frederique 19 augustus 2020
 • Super blij mee

  Ben vorig jaar overgegaan naar het Bunq Premium SuperGreen abonnement en kon daar een gratis Metal Card bij krijgen. Ik ben er super blij mee. Ik kan er contactloos mee betalen en gebruik de kaart ook voor Apple Pay. De app werkt heel goed en ik kan eenvoudig mijn uitgaven inzien. De app sorteert mijn betalingen automatisch en zo blijft het allemaal overzichtelijk.

  Olivier 14 juni 2020
 • Online aankopen met extra bescherming

  Sinds een paar maanden heb ik de bunq Metal Card in huis. Deze kreeg ik bij een SuperGreen account. De Metal Card doet precies wat ik had verwacht en ik ben er heel blij mee. Daarnaast ziet deze kaart er ook heel gaaf uit en hij is gemaakt van duurzaam roestvrij staal. De kaart gebruik ik voornamelijk voor online shoppen en krijg aankoopbescherming en langere garantie op mijn aankopen.

  Kirsten 1 mei 2020