Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Bunq Premium SuperGreen. Heb je zelf een ervaring met Bunq Premium SuperGreen? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Fijne creditcard

  Ik vind de metalen Premium Super Green kaart van Bunq een hele fijne creditcard. Ik kan er overal mee betalen en neem hem daarom ook altijd mee op reis. Ik kan er snel contactloos mee betalen en kan via de app een code instellen voor hogere bedragen. Via de app kan ik ook al m'n uitgaven in de gaten houden en notificaties instellen als er wat wordt afgeschreven of bijgeschreven.

  Arthur H. 11 november 2020
 • Apple Pay en contactloos betalen

  De Bunq Premium Super Green is echt een super gave creditcard gemaakt van roestvrij staal. Ik heb de prepaid creditcard aan Apple Pay gekoppeld en kan ook gewoon contactloos betalen. Ik vind de app ook heel makkelijk te gebruiken. In de app is de 'My Forest' feature ook wel grappig. Hier kan ik zien hoeveel bomen er al geplant zijn dankzij mijn betalingen met de creditcard.

  Wouter 15 september 2020
 • Verlengde garantie en aankoopbescherming

  1 van de redenen voor mij om bunq Premium SuperGreen aan te schaffen was dat je er verlengde garantie en aankoopbescherming bij hebt als je met de creditcard betaalt. Ook vond ik het een prettig idee dat voor elke 100 euro een boom geplant wordt. De creditcard was makkelijk aan te vragen via de app en in de app kan ik ook al m'n uitgaven zien.

  Janneke 9 juli 2020
 • Wat terug doen voor de wereld

  Deze kaart is echt super gaaf en is gemaakt van metaal. Elke keer als ik met de kaart voor €100 aan betalingen doe, plant bunq een boom. Hoe cool is dat?! Dit was voor mij reden genoeg om voor bunq Premium SuperGreen te kiezen! Zo doe ik wat terug voor de wereld.

  Annemijn 26 april 2020