Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Met Bunq Premium heb je beschikking over een online bankrekening die je kunt gebruiken in combinatie met een Bunq creditcard. De creditcards die door Bunq worden aangeboden zijn prepaid creditcards waar je geld op moet laden voordat je deze kunt gebruiken. Je kunt de creditcard in combinatie met Bunq Premium wereldwijd gebruiken.


Wat is Bunq Premium?

Bunq Premium is een service waarmee je beschikking hebt over een bankrekening die je online kunt beheren. Dat kan via de website van Bunq en natuurlijk met een handige app. In combinatie met een prepaid creditcard van Bunq kun je ook overal ter wereld betalen. De creditcard is zonder kosten en voor Bunq Premium betaal je een vast, laag, bedrag per maand. Met deze service kun je eenvoudig budgetteren, is sparen erg makkelijk en heb je altijd inzicht in de transacties die je doet op jouw smartphone. De dienst is ook te gebruiken in combinatie met een smartwatch zodat je ook met je horloge kunt betalen.

Voor- en nadelen

Als je Bunq Premium aanvragen wilt, dan is het goed om op de hoogte te zijn van alle voor- en nadelen. Om die reden hebben we een aantal belangrijke voordelen en tevens nadelen voor je op een rij gezet. Deze voor- en nadelen van Bunq Premium zijn:

 • Contactloos kunnen betalen met de creditcard, smartphone of smartwatch.
 • Overal jouw rekeningen kunnen beheren met de app voor smartphone en tablet.
 • Beheren van de creditcards die je in gebruik hebt.
 • Een aanvraag kunnen doen zonder een BKR-toetsing.
 • Aan het gebruik van Bunq Premium zijn kosten verbonden die je maandelijks betaald.
 • Aankopen die je doet zijn niet verzekerd tegen diefstal, schade of verlies zoals bij veel andere aanbieders wel het geval is.

Conclusie

Bunq Premium aanvragen kan in verschillende opzichten aantrekkelijk zijn. Aan de hand van de voordelen en de nadelen die deze dienst te bieden heeft, kunnen we de conclusie trekken dat je met Bunq Premium vooral goedkoop uit bent en dat je altijd inzicht kunt hebben in jouw transacties. Ben je op zoek naar een goedkope creditcard, die je zonder schulden kunt gebruiken en die je met jouw smartphone volledig kunt beheren? Dan is Bunq Premium de creditcard voor jou. Deze creditcard is ook geschikt voor mensen met een negatieve registratie bij het BKR. Aanvragen is dan gewoon mogelijk, omdat je altijd vooraf moet betalen om geld op de kaart te zetten.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 95,88
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Rekening delen heel makkelijk

  Mijn vriendin en ik wilden graag een rekening delen en hebben daarom Bunq Premium genomen. We konden dit allemaal heel eenvoudig via de app regelen en zijn er tevreden over.

  We gebruiken de Mastercard altijd op vakantie en weten dat die ook in landen geaccepteerd wordt met vreemde valuta. Het enige minpuntje is de klantenservice. Deze waren wat langzaam in het beantwoorden van onze vragen.

  Yves 22 juni 2020
 • Werkt altijd goed

  Ik heb sinds een half jaar bunq Premium aangeschaft en nog geen seconde spijt gehad. De Mastercard werkt altijd prima. Ik gebruik in het buitenland vaak mijn Mastercard en dan vooral in landen met vreemde valuta. Ik weet namelijk dat ik altijd de echte wisselkoers prijs betaal en dat ik er geen kosten overheen krijg. Als je ook veel buiten Europa bent, zal ik bunq Premium zeker overwegen.

  Imke 3 mei 2020