Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Met de Bunq Travel creditcard kun je op een zeer voordelige manier overal ter wereld gebruikmaken van een geldig betaalmiddel. Deze prepaid creditcard kun je eenvoudig met je telefoon gebruiken voor het doen van contactloze betalingen en om inzage te hebben in de transacties die je doet met de kaart.


Wat is Bunq Travel?

Bunq Travel is een prepaid creditcard service waarmee je tegen zeer lage kosten wereldwijd kunt betalen. De kaart kun je zonder maandelijkse kosten aanvragen en je hebt eenvoudig de mogelijkheid om met de app voor jouw smartphone al jouw transacties bij te houden. Met de creditcard kun je contactloos betalen en dat is ook mogelijk met jouw telefoon als deze hiervoor geschikt is. Een groot voordeel van de Bunq Travel kaart, is dat het hier gaat om een prepaid creditcard. Dat betekent dat je vooraf geld op de kaart moet storten voordat je deze kunt gebruiken voor aankopen en andere betalingen. Op die manier kom je nooit in de schulden. Om deze reden hoeft er ook geen BKR-toetsing te worden uitgevoerd bij een aanvraag voor Bunq Travel.

Voor- en nadelen

De Bunq Travel aanvragen heeft veel verschillende voordelen en ook nadelen. Om duidelijkheid te geven over deze prepaid creditcard van Bunq, hebben we een aantal belangrijke voordelen en een aantal nadelen voor je op een rij gezet. Deze voor- en nadelen zijn als volgt:

 • Geen maandelijkse kosten als je gebruikmaakt van de Bunq Travel prepaid creditcard.
 • Geen kosten achteraf omdat je vooraf geld op de kaart moet laden om te kunnen betalen.
 • Gebruikmaken van contactloos betalen met je smartphone of met de pas.
 • Eenvoudig inzicht in jouw financiĆ«n en transacties met een handige app.
 • Geen BKR-toetsing nodig voor de aanvraag.
 • Er zijn geen verzekeringen gekoppeld aan de Bunq Travel kaart.
 • Voor het gebruik heb je een bankrekening nodig. Een rekening bij Bunq kost geld.

Conclusie

Bunq Travel aanvragen kan in verschillende opzichten aantrekkelijk zijn als je op zoek bent naar een geschikte creditcard. Omdat het gaat om een prepaid creditcard kun je niet achteraf in de schulden komen. We kunnen ook concluderen dat deze kaart aantrekkelijk is voor mensen die te maken hebben met een BKR-registratie omdat er geen toetsing wordt gedaan of je een dergelijke registratie hebt. Dat komt doordat je alleen gebruik kunt maken van de kaart door vooraf een saldo op te laden. Hierdoor kun je dus ook achteraf niet in de schulden komen. Als je op zoek bent naar een eenvoudige prepaid creditcard, zonder kosten, dan is Bunq Travel echt iets voor jou!


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 0
Aanschafkosten € 9,99
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Extra zekerheid voor op vakantie

  Vorig jaar de bunq travel card aangeschaft voor als ik op vakantie ga. Ik zet voordat ik wegga geld op de kaart door mijn rekening aan de kaart te linken via de bunq app. Zo kan ik in geval van nood mijn bunq travel kaart gebruiken.

  Het aanvragen was simpel en iedereen kan de kaart krijgen omdat ze geen kredietcheck doen. Vind het wel een fijne kaart en de app werkt ook eigenlijk altijd wel naar behoren.

  Tom 3 juli 2020
 • Goede prepaid creditcard voor op vakantie

  Prima debitcard voor op vakantie. Ik kan via de Bunq app makkelijk rekeningen maken en zo de Bunq Travel Card aan een rekening voor op vakantie koppelen. Zo weet ik dat ik alleen uitgeef wat ik voor de vakantie opzij heb gezet. Ik kan waar ik ook ben op de wereld via de app zien wat ik precies uitgeef met de debitcard.

  M. van de Spek 30 juni 2020
 • Bunq Travel voor op reis

  Voor mij is Bunq Travel een prima prepaid creditcard die ik altijd op reserve mee heb als ik op reis ga. Ik wilde graag een goedkope prepaid creditcard die overal ter wereld geaccepteerd werd voor het geval ik een groot bedrag moet betalen.

  Ik heb hem altijd mee naar het buitenland, ook als ik gewoon op vakantie ga. Zo weet ik in ieder geval zeker dat ik altijd geld achter de hand heb in geval van nood. Deze prepaid creditcard kost me helemaal niets en biedt me toch alles wat ik er van nodig heb.

  Simon 18 juni 2020