Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Bunq Travel. Heb je zelf een ervaring met Bunq Travel? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Extra zekerheid voor op vakantie

  Vorig jaar de bunq travel card aangeschaft voor als ik op vakantie ga. Ik zet voordat ik wegga geld op de kaart door mijn rekening aan de kaart te linken via de bunq app. Zo kan ik in geval van nood mijn bunq travel kaart gebruiken.

  Het aanvragen was simpel en iedereen kan de kaart krijgen omdat ze geen kredietcheck doen. Vind het wel een fijne kaart en de app werkt ook eigenlijk altijd wel naar behoren.

  Tom 3 juli 2020
 • Goede prepaid creditcard voor op vakantie

  Prima debitcard voor op vakantie. Ik kan via de Bunq app makkelijk rekeningen maken en zo de Bunq Travel Card aan een rekening voor op vakantie koppelen. Zo weet ik dat ik alleen uitgeef wat ik voor de vakantie opzij heb gezet. Ik kan waar ik ook ben op de wereld via de app zien wat ik precies uitgeef met de debitcard.

  M. van de Spek 30 juni 2020
 • Bunq Travel voor op reis

  Voor mij is Bunq Travel een prima prepaid creditcard die ik altijd op reserve mee heb als ik op reis ga. Ik wilde graag een goedkope prepaid creditcard die overal ter wereld geaccepteerd werd voor het geval ik een groot bedrag moet betalen.

  Ik heb hem altijd mee naar het buitenland, ook als ik gewoon op vakantie ga. Zo weet ik in ieder geval zeker dat ik altijd geld achter de hand heb in geval van nood. Deze prepaid creditcard kost me helemaal niets en biedt me toch alles wat ik er van nodig heb.

  Simon 18 juni 2020
 • Gratis debit card

  Ik heb voor de Bunq Travel kaart gekozen, omdat ik een debit card wou die overal geaccepteerd wordt. Ik kom ook in landen waar ik vaak met vreemde valuta moet betalen. Ik weet dat ik met de creditcard van Bunq gewoon kan betalen en dat er ook geen extra kosten overheen komen. Ik betaal gewoon de echte wisselkoers. Je kunt geen schulden opbouwen met deze Mastercard, dankzij de realtime saldo-checks.

  Het aanvragen kon gewoon via de app en had de kaart in korte tijd in huis. Kortom, ik raad deze kaart iedereen aan!

  Raymond 24 mei 2020