Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Bunq Travel. Heb je zelf een ervaring met Bunq Travel? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Ruim inzetbaar

  Dit is een fijne prepaid creditcard en ik hem deze gekozen omdat ie gratis is en toch overal geaccepteerd wordt. Ik huur er ook vaak een auto mee aangezien de creditcard daar ook voor geaccepteerd wordt. Ook kan ik er hotels mee boeken. Echt een aanrader deze creditcard van bunq!

  Mischa 19 december 2020
 • Geen extra kosten

  De bunq Travel prepaid creditcard is een goede gratis kaart die tot nu toe eigenlijk overal ter wereld wel geaccepteerd werd. Ik ben veel in landen geweest waar je met vreemde valuta moet betalen. Het fijne aan deze kaart is dat je geen extra kosten bovenop de wisselkoers krijgt. Normale banken doen dit altijd wel, maar bunq niet. Hierdoor betaal je altijd de echte prijs zonder extra kosten.

  Naomi 23 september 2020
 • Overal geaccepteerd

  Mijn partner en ik hebben de Bunq Travel kaart aangeschaft voor op vakantie. We wilden een kaart die ons veel kon bieden, maar toch weinig kost aangezien we de kaart alleen voor op vakantie gebruiken. De Bunq Travel kaart kostte niets en we hadden de kaart ook met 10 dagen in huis. We huren er huurauto's mee en boeken ook onze hotels ermee. Voor ons werkt de kaart altijd naar behoren en werd tot nu toe nog overal gewoon geaccepteerd.

  Carola 29 augustus 2020
 • Erg tevreden

  Ik heb al anderhalf jaar de bunq travel card in gebruik en ben er erg tevreden mee. Ik heb tot nu toe overal gewoon kunnen betalen en ik hoef er helemaal niks voor te betalen. In de app kon ik de creditcard gewoon aanvragen en ik had hem met een dag of 10 in huis. De app is heel overzichtelijk en ik kan er al m'n betalingen in de gaten houden. Ook is het handig dat ik meldingen in kan stellen als er wat afgeschreven wordt.

  Ben H. 14 augustus 2020
 • Extra zekerheid voor op vakantie

  Vorig jaar de bunq travel card aangeschaft voor als ik op vakantie ga. Ik zet voordat ik wegga geld op de kaart door mijn rekening aan de kaart te linken via de bunq app. Zo kan ik in geval van nood mijn bunq travel kaart gebruiken.

  Het aanvragen was simpel en iedereen kan de kaart krijgen omdat ze geen kredietcheck doen. Vind het wel een fijne kaart en de app werkt ook eigenlijk altijd wel naar behoren.

  Tom 3 juli 2020
 • Goede prepaid creditcard voor op vakantie

  Prima debitcard voor op vakantie. Ik kan via de Bunq app makkelijk rekeningen maken en zo de Bunq Travel Card aan een rekening voor op vakantie koppelen. Zo weet ik dat ik alleen uitgeef wat ik voor de vakantie opzij heb gezet. Ik kan waar ik ook ben op de wereld via de app zien wat ik precies uitgeef met de debitcard.

  M. van de Spek 30 juni 2020
 • Bunq Travel voor op reis

  Voor mij is Bunq Travel een prima prepaid creditcard die ik altijd op reserve mee heb als ik op reis ga. Ik wilde graag een goedkope prepaid creditcard die overal ter wereld geaccepteerd werd voor het geval ik een groot bedrag moet betalen.

  Ik heb hem altijd mee naar het buitenland, ook als ik gewoon op vakantie ga. Zo weet ik in ieder geval zeker dat ik altijd geld achter de hand heb in geval van nood. Deze prepaid creditcard kost me helemaal niets en biedt me toch alles wat ik er van nodig heb.

  Simon 18 juni 2020
 • Gratis debit card

  Ik heb voor de Bunq Travel kaart gekozen, omdat ik een debit card wou die overal geaccepteerd wordt. Ik kom ook in landen waar ik vaak met vreemde valuta moet betalen. Ik weet dat ik met de creditcard van Bunq gewoon kan betalen en dat er ook geen extra kosten overheen komen. Ik betaal gewoon de echte wisselkoers. Je kunt geen schulden opbouwen met deze Mastercard, dankzij de realtime saldo-checks.

  Het aanvragen kon gewoon via de app en had de kaart in korte tijd in huis. Kortom, ik raad deze kaart iedereen aan!

  Raymond 24 mei 2020