Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Monese Classic. Heb je zelf een ervaring met Monese Classic? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Rekening zonder bewijs van adres

  Ik heb monese classic omdat ik nogal veel verhuis en je geen bewijs van adres hoeft te hebben. Ik kan heel makkelijk buitenlandse betalingen met mijn rekening doen. Ik kan ermee betalen in vreemde valuta en daarom heb ik hier ook een rekening. Tot €9000 per maand is dit gratis, bij een hoger bedrag komt er 2% overheen. Met de bijgeleverde debitkaart kan ik eenvoudig betalen en geld pinnen. Ik heb ook een 2e gratis rekening voor britse ponden. Aangezien ik veel in engeland ben is dat wel ideaal.

  T. K. 24 oktober 2020
 • Prima bank voor buitenlandse betalingen

  Ben blij met monese classic. Het is een prima bank en ik heb er 2 rekeningen lopen. 1 voor euro's en 1 voor ponden. Ik doe veel betalingen naar het buitenland en ook vooral naar Engeland. Het werkt makkelijk en snel via de app. Voor pinbetalingen heb ik een prepaid creditcard en kan ik eenvoudig contactloos betalen.

  Wesley 30 augustus 2020
 • Makkelijk betalen

  Sinds kort studeer ik in Engeland en het leek mij handig een account bij Monese aan te maken. Ik heb 2 rekeningen, 1 voor euro's en 1 voor ponden. Ik kan makkelijk geld overboeken tussen de rekeningen en kan hier in Engeland alles betalen met m'n ponden. In Nederland gebruik ik gewoon de andere rekening. Via de app kan ik alles makkelijk in de gaten houden en met de debit card kan ik alles eenvoudig betalen.

  Tim 28 april 2020