Eerste indruk | Monese Premium geeft je als gebruiker beschikking over een online rekening die je in combinatie met een prepaid creditcard kunt gebruiken. De creditcard is gekoppeld aan een online account die je vervolgens kunt beheren met een handige app voor op je smartphone. Groot voordeel van Monese Premium is dat je eenvoudig geld kunt overmaken naar rekeningen in het buitenland.


Wat is Monese Premium?

Monese Premium kan jou als gebruiker verschillende voordelen bieden. Je krijgt beschikking over een online bankrekening en kunt gebruikmaken van een handige prepaid creditcard. Met deze creditcard heb je alle voordelen die je normaal met een creditcard hebt, zonder de nadelen. Voor gebruik moet je namelijk geld op de bankrekening zetten zodat de kaart kan worden voorzien van een saldo. Dan pas kun je geld spenderen in plaats van dat je achteraf moet terugbetalen. Dit heeft ook als voordeel dat je niet in de schulden kunt komen en dat er voor de aanvraag van een Monese Premium rekening geen BKR-toetsing gedaan wordt. Je kunt de rekening eenvoudig beheren met de handige app van Monese voor op de smartphone.

Voor- en nadelen

Monese Premium aanvragen heeft verschillende voor- en nadelen die je goed voor ogen moet hebben als je een aanvraag doet voor deze bankrekening met prepaid creditcard. Om voldoende duidelijkheid te kunnen geven met betrekking tot dit betaalmiddel, hebben we een aantal van deze voordelen en ook nadelen voor je op een rij gezet.

 • Met Monese Premium kun je eenvoudig geld overmaken naar verschillende rekeningen in het buitenland.
 • Monese Premium is te gebruiken in combinatie met een handige app voor op je smartphone.
 • De dienst is goed geprijsd in tegenstelling tot andere soortgelijke diensten.
 • Je maakt gebruik van een prepaid creditcard die je eerst moet opladen voor gebruik. Je hoeft dus niet achteraf te betalen.
 • iDEAL betalingen zijn niet mogelijk als je gebruik maakt van Monese Premium.
 • Je kunt Monese niet via de computer gebruiken, alleen met een app voor op je smartphone.

Conclusie

Als we alle voordelen en nadelen van Monese Premium aanvragen op een rij zetten, dan kunnen we concluderen dat deze rekening handig is voor mensen die vaak betalingen willen doen aan buitenlandse rekeningen en die graag online willen bankieren. Feit is dat het handig geld overmaken is met de app van Monese. Met de prepaid creditcard kun je betalen zonder dat je achteraf hoeft terug te betalen. De creditcard is vooral handig voor mensen die geen onverwachte kosten achteraf willen hebben. Als je op zoek bent naar een kaart met meer mogelijkheden, dan is Monese Premium waarschijnlijk minder geschikt.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage £ 179,40
Aanschafkosten £ 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Geen controles en simpel aanvragen

  De monese premium kaart past heel goed bij mijn situatie. Ik heb geen vast woonadres en heb ook geen vast inkomen.

  Ze controleren bij je aanvraag niets van deze dingen en je kunt dus gewoon een kaart aanvragen. Het gaat makkelijk via de app en je hebt de kaart met een paar dagen in handen. Ik vind het een goede bank en hoef geen extra kosten over al mijn betalingen te betalen.

  Cheryl 3 november 2020
 • Makkelijk aan te vragen

  Ik vind monese premium een goede prepaid mastercard en kon de kaart makkelijk online aanvragen. In de app kan ik altijd zien hoe het ervoor staat met mijn betalingen. Ik kan dan ook geld bij boeken wanneer nodig. Ik vind het vooral fijn dat je geen schulden krijgt met de kaart omdat je geen geld uit kunt geven wat je niet hebt.

  Barry 25 augustus 2020
 • Geen extra kosten over betalingen

  Sinds een half jaar ben ik in het bezit van een Monese Premium creditcard. Ik kan kosteloos al mijn betalingen doen, ook in vreemde valuta's. Ik hoefde geen adres op te geven en dat was fijn. Ik heb namelijk nog geen vast adres, maar moet wel mijn betalingen kunnen doen. Daarin bood Monese uitkomst.

  Berber 30 juni 2020