Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Monese Premium. Heb je zelf een ervaring met Monese Premium? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Geen controles en simpel aanvragen

  De monese premium kaart past heel goed bij mijn situatie. Ik heb geen vast woonadres en heb ook geen vast inkomen.

  Ze controleren bij je aanvraag niets van deze dingen en je kunt dus gewoon een kaart aanvragen. Het gaat makkelijk via de app en je hebt de kaart met een paar dagen in handen. Ik vind het een goede bank en hoef geen extra kosten over al mijn betalingen te betalen.

  Cheryl 3 november 2020
 • Makkelijk aan te vragen

  Ik vind monese premium een goede prepaid mastercard en kon de kaart makkelijk online aanvragen. In de app kan ik altijd zien hoe het ervoor staat met mijn betalingen. Ik kan dan ook geld bij boeken wanneer nodig. Ik vind het vooral fijn dat je geen schulden krijgt met de kaart omdat je geen geld uit kunt geven wat je niet hebt.

  Barry 25 augustus 2020
 • Geen extra kosten over betalingen

  Sinds een half jaar ben ik in het bezit van een Monese Premium creditcard. Ik kan kosteloos al mijn betalingen doen, ook in vreemde valuta's. Ik hoefde geen adres op te geven en dat was fijn. Ik heb namelijk nog geen vast adres, maar moet wel mijn betalingen kunnen doen. Daarin bood Monese uitkomst.

  Berber 30 juni 2020
 • Prima bank, geen extra kosten

  Ik heb een Monese Premium kaart genomen, omdat ik behoorlijk wat betalingen naar het buitenland doe. Met het Premium Account kan ik alles kosteloos doen. Ik kon de kaart heel makkelijk via de app aanvragen en had de kaart binnen een week al op de mat.

  Ik heb de kaart mee gehad naar het buitenland en kon overal betalen. Het is makkelijk dat je contactloos kunt betalen. Mocht ik mijn kaart kwijt raken, kan ik deze eenvoudig via de app blokkeren.

  Timo 30 april 2020