Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Met Monese Simple kun je op een eenvoudige manier en tegen lage kosten gebruikmaken van een prepaid creditcard. Voor deze dienst betaal je geen maandelijkse kosten en je kunt de rekening die aan de kaart gekoppeld is eenvoudig beheren via een handige app op jouw smartphone.


Wat is Monese Simple?

Met Monese Simple kun je gebruikmaken van een handige app om een bankrekening te beheren. Je kunt de app op je smartphone installeren en hebt ook beschikking over een prepaid creditcard. Dat is een creditcard die je vooraf van geld moet voorzien, voordat je betalingen kunt doen. Het voordeel in tegenstelling tot een gewone creditcard is dat je dan achteraf geen betalingen hoeft te doen en ook niet in de schulden kunt komen. Je kunt je eenvoudig online aanmelden en hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van een rekening in Euro’s en in Britse Ponden. Voor de aanvraag wordt geen kredietcheck gedaan.

Voor- en nadelen

Monese Simple aanvragen is eenvoudig en kan aantrekkelijk zijn als je op zoek bent naar een prepaid creditcard. Om extra duidelijkheid te kunnen geven over deze dienstverlener, hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet. De voor- en nadelen van Monese Simple zijn:

 • Aanvragen zonder dat er een BKR-toetsing wordt uitgevoerd.
 • Geen maandelijkse bijdrage voor gebruik van de rekeningen.
 • Kosteloos een rekening in Euro’s en een rekening in Britse Ponden kunnen gebruiken.
 • Betalen met de kaart is kosteloos.
 • Gratis gebruikmaken van een prepaid creditcard.
 • Voor het aanvragen van Monese Simple moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn.
 • Je kunt de dienst alleen gebruiken in combinatie met een bestaande bank.

Conclusie

Monese Simple aanvragen is, zoals de naam al doet vermoeden, erg eenvoudig. Als we alle voordelen en nadelen bekijken, dan kunnen we de conclusie trekken dat deze dienst voor sommige mensen zeer aantrekkelijk kan zijn. Als je vaak te maken hebt met betalingen in Euro’s en in Britse Ponden dan moet je zeker overwegen om te kiezen voor Monese Simple. Anderzijds zijn de diensten die aan de kaart gekoppeld zijn niet heel erg uitgebreid en verschillend van andere aanbieders. Het is wel prettig dat je geen maandelijkse kosten hebt en dat je een aanvraag kunt doen zonder dat er een kredietcheck gedaan wordt. Voor mensen met een negatieve BKR-registratie kan dit dus ook een aantrekkelijke keuze zijn. Wil je meer zekerheden en mogelijkheden, dan raden we aan om te kiezen voor een andere aanbieder van prepaid creditcards.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage £ 0
Aanschafkosten £ 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Kost niets en is simpel aan te vragen

  Monese Simple is zeer fijn om te gebruiken. Ik kan de prepaid creditcard overal in de wereld gebruiken en ook bij vreemde valuta heb ik geen problemen. De creditcard kost niets als mijn betalingen onder de 2000 euro blijven. Monese Simple is makkelijk aan te vragen via de app en had de creditcard binnen de kortste keren in huis. Ik ben veel in het buitenland en kan daar makkelijk contactloos betalen. De klantenservice is alleen niet Nederlands, dat is wel jammer.

  Laurens 1 juli 2020
 • Gratis kaart voor over de hele wereld

  Ik was op zoek naar een gratis debit card waarmee ik over de hele wereld kan betalen. Zo kwam ik bij Monese Simple terecht. Ik kan contactloos betalen met de kaart en kan via de app online betalingen doen. Het kost me niets en ik heb zelfs 2 rekeningen. Ik ben er zeer tevreden mee.

  Randy 8 mei 2020