Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Monese Simple. Heb je zelf een ervaring met Monese Simple? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Goede gratis kaart

  Ik heb de monese simple creditcard aangevraagd omdat ik een gratis kaart wilde en ook snel. Ik heb geen vast adres en bij monese hoef je geen adres op te geven dus dat was ideaal voor mij. Ze checken alleen je identiteit en verder niet. Het aanvragen ging dus heel snel en toen ik de kaart had, heb ik hem gelijk meegenomen tijdens mijn reizen. Tot nu toe werd de kaart nergens geweigerd en heb ik overal zonder problemen kunnen betalen. Voor mij is het een goede kaart.

  Bram 18 oktober 2020
 • Overal ter wereld mee betalen

  Ben blij met mijn Monese Simple creditcard. Ik kan er overal ter wereld mee betalen en via de app houd ik grip op mijn uitgaven. Het aanvragen ging heel makkelijk via de app. Ik moest een foto van mijn id maken en een selfie video. Hiermee konden ze mijn identiteit controleren. Toen dit akkoord was kon ik gelijk gebruik maken van mijn rekening en een paar dagen later had ik mijn creditcard ook binnen. Ik heb de creditcard al meerdere keren in het buitenland gebruikt en ben nog nooit tegen problemen aangelopen.

  Eline 1 september 2020
 • Kost niets en is simpel aan te vragen

  Monese Simple is zeer fijn om te gebruiken. Ik kan de prepaid creditcard overal in de wereld gebruiken en ook bij vreemde valuta heb ik geen problemen. De creditcard kost niets als mijn betalingen onder de 2000 euro blijven. Monese Simple is makkelijk aan te vragen via de app en had de creditcard binnen de kortste keren in huis. Ik ben veel in het buitenland en kan daar makkelijk contactloos betalen. De klantenservice is alleen niet Nederlands, dat is wel jammer.

  Laurens 1 juli 2020
 • Gratis kaart voor over de hele wereld

  Ik was op zoek naar een gratis debit card waarmee ik over de hele wereld kan betalen. Zo kwam ik bij Monese Simple terecht. Ik kan contactloos betalen met de kaart en kan via de app online betalingen doen. Het kost me niets en ik heb zelfs 2 rekeningen. Ik ben er zeer tevreden mee.

  Randy 8 mei 2020