Eerste indruk | Als je op zoek bent naar een degelijke en duurzame prepaid creditcard, dan is de N26 Metal kaart een ideale keuze. Deze creditcards is gemaakt van roestvrij staal en heeft een lange levensduur. Omdat je vooraf geld op de kaart laadt, hoef je in tegenstelling tot een gewone creditcard niks achteraf terug te betalen.


Wat is N26 Metal?

De N26 Metal creditcard is een prepaid kaart die gemaakt is van roestvrij staal. Door het materiaalgebruik en de eigenschappen is deze kaart een stuk duurzamer dan een gebruikelijke pas gemaakt van plastic. Gebruikmaken van de creditcard kan door via de app van N26 geld op de kaart te laden zodat je kunt betalen. Je hoeft dus niet achteraf te betalen zoals je met een gewone creditcard zou moeten doen. Wel heb je alle andere voordelen van een creditcard tot je beschikking. Voor het gebruik van de creditcard betaal je een maandelijks bedrag. Je kunt daarnaast altijd zonder extra kosten onbeperkt betalingen doen in euro’s of andere valuta.

Voor- en nadelen

De N26 Metal aanvragen bied je de mogelijkheid om een zeer uitgebreide creditcard tot je beschikking te hebben waarmee je overal kunt betalen. Om het beeld van deze prepaid kaart volledig te kunnen maken zodat je een gedegen keuze maakt, hebben we een aantal belangrijk voor- en nadelen van deze pas voor je op een rij gezet:

 • Gebruikmaken van verschillende verzekeringen voor op reis die dekking bieden bij bijvoorbeeld annuleringen, reisongevallen of medische kosten.
 • Zonder kosten geld opnemen in vreemde valuta.
 • Voor het aanvragen wordt geen BKR-toetsing uitgevoerd.
 • Gebruikmaken van een handige app.
 • Aanvragen van deze prepaid creditcard kan alleen als je 18 jaar of ouder bent.
 • De dienstverlening die aan de N26 Metal kaart gekoppeld is, is volledig in het Engels.

Conclusie

De N26 Metal aanvragen kan aantrekkelijk zijn als je op zoek bent naar een veelzijdige en uitgebreide online rekening met een prepaid creditcard. Bij deze creditcard zijn heel veel extra’s inbegrepen zoals verzekeringen voor op reis, zonder kosten vreemde valuta opnemen en contactloos betalen. Alles bij elkaar genomen kunnen we stellen dat de N26 Metal een compleet pakket is voor iemand die een prepaid creditcard zoekt. Dit product is voornamelijk aantrekkelijk voor mensen die veel gebruik willen maken van de pas voor betalingen en die ook regelmatig op reis gaan. Als je jezelf daarin niet herkent, dan is het misschien interessanter om te kijken voor de andere producten die door N26 worden aangeboden.


Specificaties

Maandelijkse bijdrage € 16,90
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 2 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 2 februari 2021

Ervaringen

 • Goede debitcard met veel verzekeringen

  Prima debitcard die veel dekt. Ik betaal wel wat meer voor N26 Metal, maar aangezien ik veel in het buitenland ben is het voor mij wel belangrijk dat ik gewoon een goede en betrouwbare debitcard heb.

  De aanvraag ging heel snel via de app en ik kan met de app ook goed m'n bankzaken beheren. Ik heb de debitcard vooral genomen voor de aankoopverzekeringen en de reisverzekeringen. Er is geen andere debitcard die dit op deze manier aanbiedt en daarom heb ik deze genomen.

  Ruud 5 november 2020
 • Goed beschermd betalen

  Voor mij was de N26 Metal een goede keuze omdat ik heel veel op reis ben. Ik betaal onderweg alles met de Mastercard en boek er ook hotels en huurauto's mee. Zo geniet ik allerlei extra verzekeringen zoals kostendekking bij vluchtvertraging en medische hulp in het buitenland. Ik gebruik de Mastercard ook voor mijn online aankopen. Ze zijn dan namelijk 1 jaar verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadigingen. De klantenservice is ontzettend goed, alleen had die voor mij wel in het Nederlands mogen zijn.

  Piet 22 augustus 2020
 • Goede verzekeringen voor extra veiligheid

  Ik ben zeer tevreden met mijn N26 metal mastercard. De kaart werkt overal, ook in het buitenland werkt de kaart naar behoren. Ik doe ook online aankopen met de kaart en dankzij de aankoopverzekering zijn mijn aankopen tot 1 jaar extra verzekerd via de mastercard. Dat geeft wat extra veiligheid wanneer ik online aankopen doe. Al mijn betalingen met de kaart zijn gratis, of ik nu online of met de pinpas betaal.

  Nikky 21 juli 2020