Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de N26 Metal. Heb je zelf een ervaring met N26 Metal? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Goede debitcard met veel verzekeringen

  Prima debitcard die veel dekt. Ik betaal wel wat meer voor N26 Metal, maar aangezien ik veel in het buitenland ben is het voor mij wel belangrijk dat ik gewoon een goede en betrouwbare debitcard heb.

  De aanvraag ging heel snel via de app en ik kan met de app ook goed m'n bankzaken beheren. Ik heb de debitcard vooral genomen voor de aankoopverzekeringen en de reisverzekeringen. Er is geen andere debitcard die dit op deze manier aanbiedt en daarom heb ik deze genomen.

  Ruud 5 november 2020
 • Goed beschermd betalen

  Voor mij was de N26 Metal een goede keuze omdat ik heel veel op reis ben. Ik betaal onderweg alles met de Mastercard en boek er ook hotels en huurauto's mee. Zo geniet ik allerlei extra verzekeringen zoals kostendekking bij vluchtvertraging en medische hulp in het buitenland. Ik gebruik de Mastercard ook voor mijn online aankopen. Ze zijn dan namelijk 1 jaar verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadigingen. De klantenservice is ontzettend goed, alleen had die voor mij wel in het Nederlands mogen zijn.

  Piet 22 augustus 2020
 • Goede verzekeringen voor extra veiligheid

  Ik ben zeer tevreden met mijn N26 metal mastercard. De kaart werkt overal, ook in het buitenland werkt de kaart naar behoren. Ik doe ook online aankopen met de kaart en dankzij de aankoopverzekering zijn mijn aankopen tot 1 jaar extra verzekerd via de mastercard. Dat geeft wat extra veiligheid wanneer ik online aankopen doe. Al mijn betalingen met de kaart zijn gratis, of ik nu online of met de pinpas betaal.

  Nikky 21 juli 2020
 • Wat duurdere kaart, maar is het waard

  Ik heb voor de N26 Metal gekozen omdat ik het metalen design echt heel gaaf vind. Ik ben veel onderweg en wou daarom ook een degelijke kaart. De kaart is wel duurder dan een standaard N26 debit card, maar dat heb ik er zeker voor over. Ik kan overal gratis betalen en heb een uitgebreid verzekeringspakket tot mijn beschikking. Naast dekkingen voor medische hulp in het buitenland en vluchtvertragingen, ben ik ook gedekt voor diefstal van mijn telefoon of van cash na een geldopname.

  Phil E. 29 april 2020