Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de N26 Metal. Heb je zelf een ervaring met N26 Metal? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Goede verzekeringen voor extra veiligheid

    Ik ben zeer tevreden met mijn N26 metal mastercard. De kaart werkt overal, ook in het buitenland werkt de kaart naar behoren. Ik doe ook online aankopen met de kaart en dankzij de aankoopverzekering zijn mijn aankopen tot 1 jaar extra verzekerd via de mastercard. Dat geeft wat extra veiligheid wanneer ik online aankopen doe. Al mijn betalingen met de kaart zijn gratis, of ik nu online of met de pinpas betaal.

    Nikky 21 juli 2020
  • Wat duurdere kaart, maar is het waard

    Ik heb voor de N26 Metal gekozen omdat ik het metalen design echt heel gaaf vind. Ik ben veel onderweg en wou daarom ook een degelijke kaart. De kaart is wel duurder dan een standaard N26 debit card, maar dat heb ik er zeker voor over. Ik kan overal gratis betalen en heb een uitgebreid verzekeringspakket tot mijn beschikking. Naast dekkingen voor medische hulp in het buitenland en vluchtvertragingen, ben ik ook gedekt voor diefstal van mijn telefoon of van cash na een geldopname.

    Phil E. 29 april 2020