Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Op het eerste gezicht lijkt de N26 You een gewone creditcard. Dat is het echter niet omdat je voor deze kaart niet achteraf hoeft te betalen. Het gaat hier om een prepaid creditcard waarvoor je geld via een handige app kun opwaarderen. Daarna kun je de kaart gebruiken zonder dat je achteraf met kosten komt te zitten.


Wat is N26 You?

N26 You is een zeer aantrekkelijke geprijsde dienst waarmee je beschikking hebt over een creditcard die je prepaid kunt gebruiken. Je betaalt een vast bedrag per maand en kunt daarvoor gratis gebruikmaken van de kaart, een app en vele extra’s. Zo zijn er bij deze dienst verschillende verzekeringen voor op reis inbegrepen zoals een medische reisverzekering, een reisongevallenverzekering, een annuleringsverzekering, een bagagevertragingsverzekering en een vluchtvertragingsverzekering. Omdat je de N26 You kaart alleen kunt gebruiken door vooraf geld op de kaart te zetten, hoef je niet achteraf te betalen en kun je ook niet in de schulden komen. Voor een aanvraag is dan ook geen kredietcheck nodig.

Voor- en nadelen

Aan de N26 You aanvragen zijn verschillende voordelen en ook nadelen verbonden. Je wilt natuurlijk voordat je een keuze maakt volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden die je hebt met de kaart. Voor de duidelijkheid hebben we daarom ook een aantal belangrijke voordelen en enkele nadelen voor je op een rij gezet.

 • Gebruikmaken van verschillende reisverzekeringen die dekking bieden bij medische kosten, reisongevallen, vluchtvertraging en annuleringen.
 • Aanvragen van N26 You kan zonder dat er een kredietcheck wordt uitgevoerd.
 • Geld opnemen in vreemde valuta kan zonder extra kosten.
 • Gebruikmaken van een handige app.
 • Aanvragen kan alleen als je 18 jaar of ouder bent.
 • De dienstverlening is niet in het Nederlands beschikbaar.

Conclusie

Als we alle voordelen en de nadelen voor een N26 You aanvragen op een rij zetten, dan kunnen we meerdere conclusies trekken. In de eerste plaats kan het aantrekkelijk zijn om deze prepaid creditcard aan te vragen als je een negatieve BKR-registratie hebt. Er wordt namelijk geen BKR-toetsing gedaan omdat je niet achteraf hoeft te betalen voor het gebruik van de kaart. Ben je een regelmatige gebruiker van een creditcard en ga je ook gebruikmaken van de prepaidkaart als je op reis bent? Dan is dit ook een ideaal betaalmiddel. Met de handige app kun je de rekening en de transacties met alle eenvoud beheren. Houdt wel rekening met de maandelijkse kosten die aan het gebruik van de debitcard verbonden zijn.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 118,80
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 2 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Prima creditcard en heel fijne app

  Heb de N26 You Mastercard nu een jaar in gebruik en de creditcard heeft me nog niet in de steek gelaten. Ik reis heel veel naar Amerika en de creditcard werd daar overal geaccepteerd. Zowel in supermarkten als hotels en restaurants. De app is erg fijn te gebruiken en ik kan heel eenvoudig spaarpotjes maken om bijvoorbeeld speciaal voor de vakantie te sparen. Ik heb ook notificaties ingesteld als er wat gebeurd. Zo ben ik er snel bij als er fraude gepleegd wordt bijvoorbeeld.

  Evie 20 juli 2020
 • Makkelijk contactloos betalen

  Prima deze N26 You Mastercard. Ik kan makkelijk contactloos betalen en ook online betalingen doen. De kaart was snel en makkelijk aan te vragen via de app. Ik heb voor de You gekozen vanwege de verzekeringen. Zo zijn mijn mogelijke medische kosten en vertragingskosten gedekt. Via de app kun je makkelijk meldingen beheren. Zo krijg ik een melding wanneer er iets op mijn rekening gebeurd en dat geeft mij een veilig gevoel.

  Bart 2 mei 2020