Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de N26 You. Heb je zelf een ervaring met N26 You? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Fijne Mastercard voor een goede prijs

  Wel een fijne Mastercard de N26 You. Ik heb de kaart nu een paar maand in gebruik en kan niet anders dan tevreden zijn. De kaart kost € 9,90 per maand en ik krijg er veel voor terug. Zo heb ik een aankoopverzekering op alle producten die ik met deze kaart betaal en kan ik via de handige app al mijn bankzaken regelen. De app categoriseert mijn uitgaven automatisch en dat maakt het allemaal heel overzichtelijk. Ik kan ook via de app snel mijn kaart blokkeren wanneer dat nodig is.

  Renske 27 oktober 2020
 • Extra verzekeringen

  Bij N26 You krijg je een heel verzekeringspakket. De debit mastercard is tot nu toe overal waar ik kwam geaccepteerd en boek er ook meestal mijn vlucht en hotel mee. Ook kan ik de mastercard gebruiken om een auto te huren. Tijdens mijn reizen ben ik gedekt tegen kosten voor medische behandelingen en kosten door vertragingen.

  Anne 21 oktober 2020
 • Eenvoudig aanvragen in de app

  Prima mastercard de N26 you. Ik kon de pas eenvoudig in de app aanvragen en had hem al binnen een paar dagen in huis. Ik heb voor deze pas gekozen omdat ik geen extra kosten over mijn betalingen krijg, maar krijg er wel aanvullende verzekeringen bij. Ze dekken niet echt alles, maar in ieder geval kosten bij vluchtvertragingen en medische kosten worden gedekt.

  Sam 16 oktober 2020
 • Handige debitcard voor op reis

  Mijn man en ik gaan veel op reis en we wilden graag een kaart waar we overal simpel mee konden betalen. We wilden geen echte creditcard, maar liever een debitcard waar we geld op konden zetten. We kwamen uit bij de N26 You debitcard. We kunnen met de kaart overal makkelijk betalen en zetten eenvoudig geld op de kaart. De app doet het heel goed en we kunnen er alles heel overzichtelijk in zien.

  Wilma 16 september 2020
 • Overgestapt naar N26 You

  Ik heb 2 jaar lang met veel plezier gebruik gemaakt van de N26 creditcard. Ondanks dat ik erg tevreden was met de gratis creditcard van N26, vond ik het toch tijd om over te stappen naar N26 You. Ik gebruik mijn creditcard regelmatig, zowel online als in het buitenland, dus wou ik een creditcard met net iets meer voordelen. De verzekeringen die gekoppeld zijn aan N26 You vind ik erg fijn, maar ook het feit dat pinnen bij een geldautomaat altijd gratis is. Kortom, als je net als ik veel gebruik wilt maken van je creditcard, raad ik N26 You zeker aan!

  Nathan 3 september 2020
 • Prima creditcard en heel fijne app

  Heb de N26 You Mastercard nu een jaar in gebruik en de creditcard heeft me nog niet in de steek gelaten. Ik reis heel veel naar Amerika en de creditcard werd daar overal geaccepteerd. Zowel in supermarkten als hotels en restaurants. De app is erg fijn te gebruiken en ik kan heel eenvoudig spaarpotjes maken om bijvoorbeeld speciaal voor de vakantie te sparen. Ik heb ook notificaties ingesteld als er wat gebeurd. Zo ben ik er snel bij als er fraude gepleegd wordt bijvoorbeeld.

  Evie 20 juli 2020
 • Makkelijk contactloos betalen

  Prima deze N26 You Mastercard. Ik kan makkelijk contactloos betalen en ook online betalingen doen. De kaart was snel en makkelijk aan te vragen via de app. Ik heb voor de You gekozen vanwege de verzekeringen. Zo zijn mijn mogelijke medische kosten en vertragingskosten gedekt. Via de app kun je makkelijk meldingen beheren. Zo krijg ik een melding wanneer er iets op mijn rekening gebeurd en dat geeft mij een veilig gevoel.

  Bart 2 mei 2020