Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de N26 You. Heb je zelf een ervaring met N26 You? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Prima creditcard en heel fijne app

    Heb de N26 You Mastercard nu een jaar in gebruik en de creditcard heeft me nog niet in de steek gelaten. Ik reis heel veel naar Amerika en de creditcard werd daar overal geaccepteerd. Zowel in supermarkten als hotels en restaurants. De app is erg fijn te gebruiken en ik kan heel eenvoudig spaarpotjes maken om bijvoorbeeld speciaal voor de vakantie te sparen. Ik heb ook notificaties ingesteld als er wat gebeurd. Zo ben ik er snel bij als er fraude gepleegd wordt bijvoorbeeld.

    Evie 20 juli 2020
  • Makkelijk contactloos betalen

    Prima deze N26 You Mastercard. Ik kan makkelijk contactloos betalen en ook online betalingen doen. De kaart was snel en makkelijk aan te vragen via de app. Ik heb voor de You gekozen vanwege de verzekeringen. Zo zijn mijn mogelijke medische kosten en vertragingskosten gedekt. Via de app kun je makkelijk meldingen beheren. Zo krijg ik een melding wanneer er iets op mijn rekening gebeurd en dat geeft mij een veilig gevoel.

    Bart 2 mei 2020