Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | N26 is een online betaalrekening die je zonder maandelijkse kosten kunt gebruiken. Met een handige app op je telefoon kun je jouw rekening beheren en transacties inzien. In combinatie met een prepaid creditcard van N26 kun je ook altijd en overal betalingen doen vanaf jouw rekening. Handig als je niet achteraf met kosten wilt komen te zitten.


Wat is N26?

Is een rekening die je kosteloos kunt openen en gebruiken op je smartphone. Je maakt gebruik van een app om de transacties en andere financiƫle zaken met betrekking tot de rekening te beheren. Omdat N26 wordt uitgegeven door een Duitse bank, maak je ook gebruik van een Duits IBAN rekeningnummer. De dienstverlening wordt in verschillende talen aangeboden, maar helaas nog niet in het Nederlands. Als je gebruik maakt van N26, dan kun je ook gebruikmaken van de prepaid creditcard. Deze kaart kun je gebruiken zodra je geld op de rekening gestort hebt die aan de kaart gekoppeld is. In tegenstelling tot een gewone creditcard hoef je dan niet achteraf te betalen.

Voor- en nadelen

Als je de N26 aanvragen wilt, dan is het goed om op de hoogte te zijn van alle voor- en nadelen. Het lijkt interessant om te kiezen voor deze prepaid creditcardservice, maar wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen. Wij hebben een aantal van deze punten overzichtelijk voor je op een rij gezet.

 • Kosteloos gebruikmaken van een eigen bankrekening in combinatie met een handige app.
 • Gebruikmaken van een prepaid creditcard waarmee je overal kunt betalen.
 • Geld overmaken binnen de hele Europese Unie tegen zeer lage tarieven.
 • Voor de aanvraag wordt geen BKR-toetsing uitgevoerd.
 • Helaas is er geen aankoopverzekering gekoppeld aan de prepaid creditcard.
 • Het is niet mogelijk om iDEAL betalingen te doen met de N26 rekening.

Conclusie

De belangrijkste vraag is nu of deze dienst aantrekkelijk genoeg is voor jou zodat je N26 aanvragen kunt. We kunnen aan de hand van de voordelen die de kaart biedt ten opzichte van de nadelen concluderen dat je met N26 een zeer aantrekkelijke digitale rekening kunt gebruiken. Als je het geen probleem vindt om gebruik te maken van Duits IBAN bankrekeningnummer en om de diensten te gebruiken in het Engels, dan is dit een zeer aantrekkelijke keuze. Ook als je te maken hebt met een negatieve BKR-registratie, kun je heel goed voor dit alternatief van een traditionele creditcard kiezen. Wil je meer zekerheden zoals een aankoopverzekering, dan is N26 minder geschikt.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 0
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 2 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020

Ervaringen

 • Blij met N26, goede bank en gratis

  Dankzij de top 3 op deze site, kwam ik in aanraking met N26. Ik heb een gratis rekening met debit card en ik ben er heel blij mee. Al mijn betalingen zijn gratis, zowel in euro's als vreemde valuta. Ze hebben een handige app waarmee ik kan bankieren en via hun site kan ik ook gewoon inloggen. Ik wilde een Mastercard, omdat ik af en toe naar het buitenland ga en zo simpel alles kan betalen. Aangezien ik niet heel vaak ga, wilde ik geen dure kaart, dus kwam ik bij N26 uit. Bedankt voor het aanraden van N26!

  Tess 22 juli 2020
 • Werkt naar behoren

  Ik heb de N26 mastercard een half jaar geleden aangevraagd en had de kaart na een paar dagen al in huis. Ik boek vanaf mijn gewone rekening geld over naar de mastercard en het werkt tot nu toe allemaal naar behoren. De app heeft nog niet echt storingen gehad, alleen de klantenservice heeft niet altijd antwoorden op mijn vragen en is helaas niet in het Nederlands.

  Michelle 18 juli 2020
 • Fijne kaart om mee te betalen

  De N26 Mastercard is een fijne creditcard om mee te betalen. Ik heb de Mastercard al een paar jaar in mijn portemonnee en neem de Mastercard altijd mee naar het buitenland. Ik heb de Mastercard in Europa, Amerika en Azië gebruikt en werd elke keer geaccepteerd. Het maakte niet uit of het een euro of niet-euroland was. Het geeft me wel een zeker gevoel als ik de Mastercard mee heb. Zo weet ik dat ik altijd een creditcard bij me heb die gewoon geaccepteerd wordt.

  Brian 17 juli 2020