Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van September 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | N26 is een online betaalrekening die je zonder maandelijkse kosten kunt gebruiken. Met een handige app op je telefoon kun je jouw rekening beheren en transacties inzien. In combinatie met een prepaid creditcard van N26 kun je ook altijd en overal betalingen doen vanaf jouw rekening. Handig als je niet achteraf met kosten wilt komen te zitten.


Wat is N26?

Is een rekening die je kosteloos kunt openen en gebruiken op je smartphone. Je maakt gebruik van een app om de transacties en andere financiƫle zaken met betrekking tot de rekening te beheren. Omdat N26 wordt uitgegeven door een Duitse bank, maak je ook gebruik van een Duits IBAN rekeningnummer. De dienstverlening wordt in verschillende talen aangeboden, maar helaas nog niet in het Nederlands. Als je gebruik maakt van N26, dan kun je ook gebruikmaken van de prepaid creditcard. Deze kaart kun je gebruiken zodra je geld op de rekening gestort hebt die aan de kaart gekoppeld is. In tegenstelling tot een gewone creditcard hoef je dan niet achteraf te betalen.

Voor- en nadelen

Als je de N26 aanvragen wilt, dan is het goed om op de hoogte te zijn van alle voor- en nadelen. Het lijkt interessant om te kiezen voor deze prepaid creditcardservice, maar wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen. Wij hebben een aantal van deze punten overzichtelijk voor je op een rij gezet.

 • Kosteloos gebruikmaken van een eigen bankrekening in combinatie met een handige app.
 • Gebruikmaken van een prepaid creditcard waarmee je overal kunt betalen.
 • Geld overmaken binnen de hele Europese Unie tegen zeer lage tarieven.
 • Voor de aanvraag wordt geen BKR-toetsing uitgevoerd.
 • Helaas is er geen aankoopverzekering gekoppeld aan de prepaid creditcard.
 • Het is niet mogelijk om iDEAL betalingen te doen met de N26 rekening.

Conclusie

De belangrijkste vraag is nu of deze dienst aantrekkelijk genoeg is voor jou zodat je N26 aanvragen kunt. We kunnen aan de hand van de voordelen die de kaart biedt ten opzichte van de nadelen concluderen dat je met N26 een zeer aantrekkelijke digitale rekening kunt gebruiken. Als je het geen probleem vindt om gebruik te maken van Duits IBAN bankrekeningnummer en om de diensten te gebruiken in het Engels, dan is dit een zeer aantrekkelijke keuze. Ook als je te maken hebt met een negatieve BKR-registratie, kun je heel goed voor dit alternatief van een traditionele creditcard kiezen. Wil je meer zekerheden zoals een aankoopverzekering, dan is N26 minder geschikt.


Specificaties

Maandelijkse bijdrage € 0
Aanschafkosten € 0
Kaart personaliseren Nee
Uitgebreide verzekeringen Nee
Gratis tweede kaart Nee
Levertijd 2 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 8 september 2020

Ervaringen

 • Werkt erg goed, ook handige app

  De N26 mastercard werkt bij mij al anderhalf jaar erg goed. Ik kan in het buitenland heel makkelijk alles betalen en via de app heb ik een goed overzicht van al mijn uitgaven. Ik vind het fijn dat je geld op de kaart moet zetten als je de kaart wilt gebruiken. Zo voorkom ik dat ik geld uitgeef dat ik niet heb en dus niet in geldproblemen kom. De app werkt eigenlijk bijna altijd wel naar behoren en ik kan bijvoorbeeld via de app als mijn kaart gestolen of kwijt is, de kaart blokkeren.

  Suzanne 14 september 2020
 • Gratis kaart en gratis betalingen

  Heb de N26 Mastercard al een tijdje in gebruik en deze stelt me niet teleur. Heb tot nu toe in het buitenland altijd kunnen betalen of ik nu in euro's of een vreemde valuta moest betalen. De kaart is nog niet geweigerd. Een belangrijke reden voor mij om voor N26 te kiezen is omdat de kaart gratis was en de betalingen ook gratis zijn. Geld pinnen doe ik eigenlijk bijna niet, ik betaal alles gewoon met de Mastercard. Ik kan er heel makkelijk contactloos mee betalen en kan zelf mijn pincode kiezen voor grotere betalingen.

  Brian 23 augustus 2020
 • Fijne kaart, wordt overal geaccepteerd tot nu toe

  De N26 Mastercard is een hele fijne Mastercard die tot nu toe nog overal geaccepteerd werd. Ik kom zo nu en dan in het buitenland en betaal altijd met mijn Mastercard. Ik kan zowel in de supermarkt als in restaurants betalen zonder enig probleem. Ik heb N26 gekozen omdat ik een gratis Mastercard kon krijgen en er ook geen onverwachte kosten bovenop komen. Ik doe veel betalingen naar het buitenland en ook vreemde valuta is geen probleem.

  Ricardo 16 augustus 2020