Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de N26. Heb je zelf een ervaring met N26? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Prima creditcard

    Sinds een paar jaar de N26 Mastercard in gebruik en heeft me nog niet in de steek gelaten. Ik kom veel in Canada en Japan en daar is de creditcard nog nooit geweigerd. Alle betalingen die ik met deze creditcard doe, kosten me niets. Ook niet als het om een andere valuta gaat. De creditcard aanvragen was gratis en ging allemaal online via de app. In dezelfde app kan ik ook mijn creditcard opwaarderen en mijn betalingen in de gaten houden. Als ik het allemaal even op de pc wil bekijken kan het ook via de webpagina.

    Marcel 9 oktober 2020
  • Werkt erg goed, ook handige app

    De N26 mastercard werkt bij mij al anderhalf jaar erg goed. Ik kan in het buitenland heel makkelijk alles betalen en via de app heb ik een goed overzicht van al mijn uitgaven. Ik vind het fijn dat je geld op de kaart moet zetten als je de kaart wilt gebruiken. Zo voorkom ik dat ik geld uitgeef dat ik niet heb en dus niet in geldproblemen kom. De app werkt eigenlijk bijna altijd wel naar behoren en ik kan bijvoorbeeld via de app als mijn kaart gestolen of kwijt is, de kaart blokkeren.

    Suzanne 14 september 2020
  • Gratis kaart en gratis betalingen

    Heb de N26 Mastercard al een tijdje in gebruik en deze stelt me niet teleur. Heb tot nu toe in het buitenland altijd kunnen betalen of ik nu in euro's of een vreemde valuta moest betalen. De kaart is nog niet geweigerd. Een belangrijke reden voor mij om voor N26 te kiezen is omdat de kaart gratis was en de betalingen ook gratis zijn. Geld pinnen doe ik eigenlijk bijna niet, ik betaal alles gewoon met de Mastercard. Ik kan er heel makkelijk contactloos mee betalen en kan zelf mijn pincode kiezen voor grotere betalingen.

    Brian 23 augustus 2020
  • Fijne kaart, wordt overal geaccepteerd tot nu toe

    De N26 Mastercard is een hele fijne Mastercard die tot nu toe nog overal geaccepteerd werd. Ik kom zo nu en dan in het buitenland en betaal altijd met mijn Mastercard. Ik kan zowel in de supermarkt als in restaurants betalen zonder enig probleem. Ik heb N26 gekozen omdat ik een gratis Mastercard kon krijgen en er ook geen onverwachte kosten bovenop komen. Ik doe veel betalingen naar het buitenland en ook vreemde valuta is geen probleem.

    Ricardo 16 augustus 2020
  • Blij met N26, goede bank en gratis

    Dankzij de top 3 op deze site, kwam ik in aanraking met N26. Ik heb een gratis rekening met debit card en ik ben er heel blij mee. Al mijn betalingen zijn gratis, zowel in euro's als vreemde valuta. Ze hebben een handige app waarmee ik kan bankieren en via hun site kan ik ook gewoon inloggen. Ik wilde een Mastercard, omdat ik af en toe naar het buitenland ga en zo simpel alles kan betalen. Aangezien ik niet heel vaak ga, wilde ik geen dure kaart, dus kwam ik bij N26 uit. Bedankt voor het aanraden van N26!

    Tess 22 juli 2020
  • Werkt naar behoren

    Ik heb de N26 mastercard een half jaar geleden aangevraagd en had de kaart na een paar dagen al in huis. Ik boek vanaf mijn gewone rekening geld over naar de mastercard en het werkt tot nu toe allemaal naar behoren. De app heeft nog niet echt storingen gehad, alleen de klantenservice heeft niet altijd antwoorden op mijn vragen en is helaas niet in het Nederlands.

    Michelle 18 juli 2020
  • Fijne kaart om mee te betalen

    De N26 Mastercard is een fijne creditcard om mee te betalen. Ik heb de Mastercard al een paar jaar in mijn portemonnee en neem de Mastercard altijd mee naar het buitenland. Ik heb de Mastercard in Europa, Amerika en Azië gebruikt en werd elke keer geaccepteerd. Het maakte niet uit of het een euro of niet-euroland was. Het geeft me wel een zeker gevoel als ik de Mastercard mee heb. Zo weet ik dat ik altijd een creditcard bij me heb die gewoon geaccepteerd wordt.

    Brian 17 juli 2020
  • Goede gratis Mastercard en goede klantenservice

    Ben zo'n 2 jaar klant van N26 en tot nu toe nog niks te klagen. Al m'n betalingen in zowel euro's als vreemde valuta's zijn gratis. Ik heb geen vast inkomen en het is fijn dat N26 geen BKR check doet. De klantenservice van N26 is ook goed. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam al had ik het liever in het Nederlands gehad. Dat neem ik maar voor lief als ik kijk naar de voordelen van de creditcard.

    Hidde B. 17 juli 2020
  • Zeer tevreden, alles makkelijk online

    Zeer tevreden over N26. Het is een prima bank en makkelijk aangezien alles online te regelen is. Mijn Mastercard werd tot nu toe overal geaccepteerd en ik hoef er geen extra kosten bovenop te betalen. In de app kan ik alles heel goed overzien en ook mijn kaart opwaarderen. Dat vind ik een groot voordeel van de kaart, je kunt geen schulden krijgen. Ik kan namelijk alleen geld uitgeven dat ik op de kaart heb staan.

    Hugo 10 juni 2020