Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de N26. Heb je zelf een ervaring met N26? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Blij met N26, goede bank en gratis

  Dankzij de top 3 op deze site, kwam ik in aanraking met N26. Ik heb een gratis rekening met debit card en ik ben er heel blij mee. Al mijn betalingen zijn gratis, zowel in euro's als vreemde valuta. Ze hebben een handige app waarmee ik kan bankieren en via hun site kan ik ook gewoon inloggen. Ik wilde een Mastercard, omdat ik af en toe naar het buitenland ga en zo simpel alles kan betalen. Aangezien ik niet heel vaak ga, wilde ik geen dure kaart, dus kwam ik bij N26 uit. Bedankt voor het aanraden van N26!

  Tess 22 juli 2020
 • Werkt naar behoren

  Ik heb de N26 mastercard een half jaar geleden aangevraagd en had de kaart na een paar dagen al in huis. Ik boek vanaf mijn gewone rekening geld over naar de mastercard en het werkt tot nu toe allemaal naar behoren. De app heeft nog niet echt storingen gehad, alleen de klantenservice heeft niet altijd antwoorden op mijn vragen en is helaas niet in het Nederlands.

  Michelle 18 juli 2020
 • Fijne kaart om mee te betalen

  De N26 Mastercard is een fijne creditcard om mee te betalen. Ik heb de Mastercard al een paar jaar in mijn portemonnee en neem de Mastercard altijd mee naar het buitenland. Ik heb de Mastercard in Europa, Amerika en Azië gebruikt en werd elke keer geaccepteerd. Het maakte niet uit of het een euro of niet-euroland was. Het geeft me wel een zeker gevoel als ik de Mastercard mee heb. Zo weet ik dat ik altijd een creditcard bij me heb die gewoon geaccepteerd wordt.

  Brian 17 juli 2020
 • Goede gratis Mastercard en goede klantenservice

  Ben zo'n 2 jaar klant van N26 en tot nu toe nog niks te klagen. Al m'n betalingen in zowel euro's als vreemde valuta's zijn gratis. Ik heb geen vast inkomen en het is fijn dat N26 geen BKR check doet. De klantenservice van N26 is ook goed. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam al had ik het liever in het Nederlands gehad. Dat neem ik maar voor lief als ik kijk naar de voordelen van de creditcard.

  Hidde B. 17 juli 2020
 • Zeer tevreden, alles makkelijk online

  Zeer tevreden over N26. Het is een prima bank en makkelijk aangezien alles online te regelen is. Mijn Mastercard werd tot nu toe overal geaccepteerd en ik hoef er geen extra kosten bovenop te betalen. In de app kan ik alles heel goed overzien en ook mijn kaart opwaarderen. Dat vind ik een groot voordeel van de kaart, je kunt geen schulden krijgen. Ik kan namelijk alleen geld uitgeven dat ik op de kaart heb staan.

  Hugo 10 juni 2020