Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Openbank R42 Metal Card. Heb je zelf een ervaring met Openbank R42 Metal Card? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Metalen kaart is prima

  De metalen kaart van Openbank R42 is prima. Bij deze kaart heb ik de reisvoordelen erbij in zitten, maar die kan ik ook voor € 7,99 per maand bij de andere kaarten nemen. Bij deze kaart heb ik nog een paar extra reis voordelen en de assistent die ik kan inschakelen. Daar betaal ik dan € 13,99 per maand voor. Ik vind de app die erbij hoort zeer makkelijk te gebruiken en de kaart is ook te gebruiken voor contactloos betalen.

  H. Sluiter 6 november 2020
 • Heb de assistent gebruikt!

  Ik heb laatst gebruik gemaakt van de assistent die je bij deze Metal Card krijgt, ook wel de conciërge genoemd. Ik wilde hulp bij het vinden van een leuk restaurant in de buurt en voor een reservering. Ideaal om daarvoor deze dienst in het leven te roepen en het is gewoon een leuk extraatje voor mij als gebruiker.

  Ik vind het ook prima dat je voor het maandelijkse bedrag ook dergelijke diensten kunt gebruiken. Goede prepaid creditcard verder en netjes geregeld van Openbank.

  Reymon 7 september 2020
 • Flink aan de prijs

  Als ik de Openbank R42 Metal Card vergelijk met hun andere diensten, dan vind ik deze dienst flink aan de prijs. Desalniettemin is het een goede service met een goede kaart. Ook de app werkt naar behoren en op de website staat precies wat je van de kaart mag verwachten. De kaart is prettig voor op reis met exclusieve extra's die de hogere prijs wel verklaren.

  Arjen de V. 24 juli 2020
 • Kaart direct geblokkeerd

  Ik ben heel blij met de Openbank R42 Metal Card en ook met de bijbehorende app. In het buitenland werd mijn tas inclusief portemonnee gestolen, waar mijn Metal Card in zat. In de app heb ik toen direct de pas geblokkeerd. Vervolgens heb ik via de telefoon contact gehad met de klantenservice en ben ik echt goed geholpen. Heel erg fijn dat alles zo snel geregeld was. Bij thuiskomst een week later lag de nieuwe pas al voor mij klaar en kon ik weer gewoon met mijn debitcard betalen.

  Irene 23 mei 2020