Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Openbank R42 Metal Card. Heb je zelf een ervaring met Openbank R42 Metal Card? Deel deze hier met andere consumenten.


  • Flink aan de prijs

    Als ik de Openbank R42 Metal Card vergelijk met hun andere diensten, dan vind ik deze dienst flink aan de prijs. Desalniettemin is het een goede service met een goede kaart. Ook de app werkt naar behoren en op de website staat precies wat je van de kaart mag verwachten. De kaart is prettig voor op reis met exclusieve extra's die de hogere prijs wel verklaren.

    Arjen de V. 24 juli 2020
  • Kaart direct geblokkeerd

    Ik ben heel blij met de Openbank R42 Metal Card en ook met de bijbehorende app. In het buitenland werd mijn tas inclusief portemonnee gestolen, waar mijn Metal Card in zat. In de app heb ik toen direct de pas geblokkeerd. Vervolgens heb ik via de telefoon contact gehad met de klantenservice en ben ik echt goed geholpen. Heel erg fijn dat alles zo snel geregeld was. Bij thuiskomst een week later lag de nieuwe pas al voor mij klaar en kon ik weer gewoon met mijn debitcard betalen.

    Irene 23 mei 2020