Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Mei 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Eerste indruk | Met Openbank R42 krijg je een gratis betaalpas die je kunt gebruiken in combinatie met een online rekening van Openbank. De betaalpas en de rekening kun je eenvoudig beheren via een handige app. Hiermee kun je ook de betaalkaart beheren en bijvoorbeeld tijdelijk uitschakelen. Tegen een extra maandelijkse vergoeding maak je ook gebruik van verschillende verzekeringen voor op reis.


Wat is Openbank R42?

De Openbank R42 betaalkaart is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een online rekening in combinatie met een betaalpas die je wereldwijd kunt gebruiken. Deze kaart is online aan te vragen en biedt de mogelijkheid om overal ter wereld betalingen te kunnen doen. Het opnemen van contant geld bij een automaat kun je 5 keer per maand doen zonder dat daar extra kosten voor gerekend worden. Als je vaker dan 5 keer per maand contant geld opneemt, dan betaal je daarvoor een bepaald percentage van het opgenomen bedrag aan kosten voor. Voor een vast maandelijks bedrag heb je met de Openbank R42 kaart ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een reisverzekering, een verzekering die dekking geeft voor medische kosten in het buitenland en een verzekering die dekking biedt bij vertraging van een vlucht op reis.

Voor- en nadelen

Wil je de Openbank R42 aanvragen, dan wil je duidelijkheid over de voor- en nadelen. Om je zo goed mogelijk in te kunnen lichten over de mogelijkheden, hebben we daarom een aantal belangrijke punten voor je op een rij gezet. Een aantal van de voor- en nadelen die aan de Openbank R42 gekoppeld zitten zijn:

  • Gratis gebruikmaken van een betaalpas die je wereldwijd kunt gebruiken.
  • Een veelzijdige en zeer gebruiksvriendelijke app waarmee je jouw transacties en pas kunt beheren.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van extra verzekeringen op reis tegen een vaste maandelijkse vergoeding.
  • Contant geld opnemen bij een geldautomaat kan 5 keer per maand zonder kosten. Daarna wordt er een bepaald percentage van het opgenomen bedrag in rekening gebracht aan kosten.
  • Aanvragen van deze betaalpas kan alleen als je 18 jaar of ouder bent.

Conclusie

Je vraagt je nu waarschijnlijk af of Openbank R42 aanvragen aantrekkelijk voor jou is. Als je op zoek bent naar een betaalpas waar je geen kosten aan hebt en die je eenvoudig kunt beheren met een app, dan zit je goed met de Openbank R42 kaart. We kunnen aan de hand van de verschillende voordelen concluderen dat deze betaalpas ideaal is om naast je gebruikelijke bankrekening te proberen en als deze bevalt volledig gebruik te maken van Openbank R42. Als je meer zekerheden wilt hebben en geen extra kosten wilt betalen voor bijvoorbeeld het opnemen van contant geld, dan is Openbank R42 minder aantrekkelijk.


Specificaties

Jaarlijkse bijdrage € 0
Aanschafkosten € 0
Bestedingslimiet Prepaid
Levertijd 10 dagen
BKR-toetsing Nee
Maatschappij Mastercard
Laatst bijgewerkt 26 april 2020