Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Openbank R42. Heb je zelf een ervaring met Openbank R42? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Makkelijk te gebruiken met Apple Pay

  Ik maak gebruik van Openbank R42 in combinatie met Apple Pay op mijn Apple Watch en ook op mijn iPhone. Ik betaal sinds een maand of 2 op deze manier. De app is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk.

  Fijn dat ik simpel met mijn Apple Watch af kan rekenen zonder te veel moeite te hoeven doen. Dit scheelt toch weer wat handelingen en zo heb ik altijd mijn bankpas letterlijk bij de hand. Het instellen ging ook snel en was zeer goed te doen. De bank is heel transparant en zo weet ik dat er geen kosten aan de kaart en de rekening zitten.

  Bert van de V. 26 oktober 2020
 • Goede betaalpas

  Ik vind de R42 van Openbank een goede prepaid creditcard en ben er tevreden over. De app werkt prima en de webpagina is duidelijk. Er zijn geen verborgen kosten voor het gebruik van de kaart en alle informatie over de kaart is duidelijk op de website aangegeven.

  Ik vind de app erg handig. Hierin kan ik al mijn betalingen bekijken en wanneer nodig geld op de kaart zetten. Ook prettig dat ik nu de reisvoordelen standaard bij mijn kaart in heb zitten zonder de extra kosten.

  Ben 20 september 2020
 • Uitstekend geholpen

  Ik vroeg de prepaid creditcard van Openbank een paar weken geleden aan en werd goed op weg geholpen via de website. Ik had nog wel een paar vragen over betalen en geld opnemen in het buitenland die me niet helemaal duidelijk waren. De jongeman aan de lijn had me daarbij goed geholpen en heeft veel duidelijkheid gegeven.

  Ik maak nu sinds een paar weken gebruik van de prepaid creditcard en gebruik de app voor het kopen van kleding online. Met de digitale creditcard kan ik dit eenvoudig en snel doen. Ik ben ook tevreden over de beveiliging van de website en de app op de smartphone. Zo kan ik met een gerust hart aankopen doen.

  Anton 26 juli 2020
 • Toffe roze kaart

  Ik heb de Openbank R42 kaart aangevraagd in het roze, mijn lievelingskleur. De bank levert goede service en heeft een handige app voor het doen van betalingen en om mijn rekening in de gaten te houden.

  Ik heb ook aangegeven in de app dat er bij elke aankoop geld gedoneerd moet worden aan het goede doel. Zo kan ik lekker shoppen en doe ik ook nog wat terug voor de maatschappij. De app die ik op mijn smartphone heb, werkt ook erg goed. Ik raad de kaart zeker aan voor mensen die hun maandelijkse uitgaven in de gaten willen houden.

  Linda 8 juni 2020