Maak de juiste keuze!

Wat is de Beste Prepaid Creditcard?
Bekijk de Top 3 Prepaid Creditcards van Augustus 2020.

Top 3 Prepaid Creditcards

Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Openbank. Heb je zelf een ervaring met Openbank? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Handige app, goede kaart

  Ik heb de kaart en app voor op mijn smartphone al veel gebruikt. Ik vind het ook handig dat ik mijn wachtwoorden veilig kan opslaan in de app. Ik wil mijn wachtwoorden nog wel eens vergeten en zo weet ik altijd waar ik ze terug kan vinden.

  Het werkt allemaal naar behoren voor mij en ook de aanvraag ging makkelijk en zeer snel. Ik heb de kaart tot op heden op vakantie in Amerika gebruikt en de kaart werd daar eigenlijk altijd wel geaccepteerd als betaalmiddel.

  Henk 6 augustus 2020
 • Multifunctioneel pakket

  Ik maak naast de app en de prepaid creditcard van openbank eveneens gebruik van de travel card service voor op reis. Ik kan nu zonder zorgen op reis en ook in het buitenland zonder problemen betalen. Ik gebruik deze dienst vooral om ook aanspraak te kunnen maken op verzekeringen tijdens mijn reis wanneer dit nodig is. Ik heb tot nu toe 2 keer op een vakantie gebruik gemaakt van deze dienstverlening en dit beviel goed. Ik vind het ook prettig dat ik deze service aan en uit kan zetten.

  Joke 30 juli 2020
 • Handige kaart met prepaid

  De prepaid creditcard van Openbank vind ik vooral handig om te gebruiken voor online aankopen en grote aankopen in winkels. De app die bij de creditcard hoort is ideaal om te gebruiken en ik kan via de app heel eenvoudig overzicht houden over wat mijn maandelijkse uitgaven zijn.

  Ik vind het een groot voordeel dat je zelf geld op de creditcard moet zetten en zo zelf je limiet bepaald. Ik weet zo zeker dat ik geen geld uit kan geven dat ik niet heb. Het is ook prettig dat de rekening en de app gratis gebruikt kunnen worden.

  Verder vond ik het fijn dat er geen BKR controle gedaan werd bij de aanvraag van de creditcard. Betalen en geld overmaken met Openbank werkt voor mij zeer prettig en geeft me het gevoel dat mijn geld veilig is.

  Maarten 4 juni 2020