Lees hier onafhankelijke reviews, ervaringen en klachten over de Openbank. Heb je zelf een ervaring met Openbank? Deel deze hier met andere consumenten.


 • Mobiele app werkt zeer prettig

  De app die bij mijn prepaid creditcard van Openbank hoort heb ik op mijn telefoon staan en deze bevalt prima. Ik vind het erg handig om mijn uitgeven te kunnen zien en mijn bankzaken direct in de app te kunnen regelen. Als ik een betaling heb gedaan met de kaart dan zie ik dat direct in de app.

  Ook betalingen doen met mijn telefoon, gaat gemakkelijk en werkt erg goed op mijn Samsung. Ik heb al een aantal keer op deze wijze betaald in de supermarkt en ben er erg tevreden over.

  Wachtwoorden opslaan in de app heb ik nog niet gedaan, omdat ik deze liever bij mezelf houd en ze niet digitaal ergens wil hebben staan. Ondanks dat wel een handige mogelijkheid natuurlijk.

  Jos 26 oktober 2020
 • Onlangs contactloos betalen ontdekt met smartwatch

  Ik heb sinds een tijdje een smartwatch van Apple en gebruik deze nu ook in combinatie met Openbank. De Openbank prepaid creditcard heb ik nu al ruim driekwart jaar in mijn bezit. De bijbehorende app werkt erg goed en is zeer gebruiksvriendelijk. Ik las laatst dat het ook mogelijk is om met de smartwatch te betalen. Nu ik alles zo ingesteld heb dat ik met mijn smartwatch kan betalen, is het nog makkelijker om te betalen. Ik hoef het horloge alleen tegen de pinautomaat te houden en moet dan in sommige gevallen een bevestiging geven. Ik vind het ook handig om gelijk in de app te kunnen zien wat ik uitgegeven heb.

  S. K. 4 september 2020
 • Voor huishoudelijke uitgaven

  Wij hebben de creditcard van Openbank genomen voor onze huishoudelijke uitgaven. We vinden het erg handig dat we dit kunnen doen met de app en zo eveneens direct onze uitgaven bij te kunnen houden. We hebben een maandelijks budget dat we op de prepaid creditcard zetten voor de boodschappen en andere nodige zaken.

  We kunnen dit geld makkelijk via de app op de creditcard zetten. Daarnaast kunnen we gelijk zien wat we betaald hebben en wat we nog op de creditcard hebben staan. We hebben de Openbank creditcard en app nu 5 maanden in gebruik en zijn er zeer tevreden over.

  P. van Troost 10 augustus 2020
 • Handige app, goede kaart

  Ik heb de kaart en app voor op mijn smartphone al veel gebruikt. Ik vind het ook handig dat ik mijn wachtwoorden veilig kan opslaan in de app. Ik wil mijn wachtwoorden nog wel eens vergeten en zo weet ik altijd waar ik ze terug kan vinden.

  Het werkt allemaal naar behoren voor mij en ook de aanvraag ging makkelijk en zeer snel. Ik heb de kaart tot op heden op vakantie in Amerika gebruikt en de kaart werd daar eigenlijk altijd wel geaccepteerd als betaalmiddel.

  Henk 6 augustus 2020
 • Multifunctioneel pakket

  Ik maak naast de app en de prepaid creditcard van openbank eveneens gebruik van de travel card service voor op reis. Ik kan nu zonder zorgen op reis en ook in het buitenland zonder problemen betalen. Ik gebruik deze dienst vooral om ook aanspraak te kunnen maken op verzekeringen tijdens mijn reis wanneer dit nodig is. Ik heb tot nu toe 2 keer op een vakantie gebruik gemaakt van deze dienstverlening en dit beviel goed. Ik vind het ook prettig dat ik deze service aan en uit kan zetten.

  Joke 30 juli 2020
 • Handige kaart met prepaid

  De prepaid creditcard van Openbank vind ik vooral handig om te gebruiken voor online aankopen en grote aankopen in winkels. De app die bij de creditcard hoort is ideaal om te gebruiken en ik kan via de app heel eenvoudig overzicht houden over wat mijn maandelijkse uitgaven zijn.

  Ik vind het een groot voordeel dat je zelf geld op de creditcard moet zetten en zo zelf je limiet bepaald. Ik weet zo zeker dat ik geen geld uit kan geven dat ik niet heb. Het is ook prettig dat de rekening en de app gratis gebruikt kunnen worden.

  Verder vond ik het fijn dat er geen BKR controle gedaan werd bij de aanvraag van de creditcard. Betalen en geld overmaken met Openbank werkt voor mij zeer prettig en geeft me het gevoel dat mijn geld veilig is.

  Maarten 4 juni 2020